Pink pants

Jag använder inte så mycket byxor om vinterhalvåret, det blir mest tights och tunikor/koftor/klänningar. Vilket jag mest använder om sommarhalvåret med iof, men då även byxor. Särsilt 3/4 eller ankellånga. Sprang på dessa supermjuka ljust isrosa ankellånga byxor på Zara i London.

Färgglada byxor ska det tydligen vara i år, de finns ju prickprecisöverallt! Gärna knalliga färger men jag mjukstartar nog med dessa ljusrosa. Vem vet, i slutet av sommaren kanske jag skuttar runt i knallorange. Vi får väl se! ;-)

Fler som är färgglada om benen i år??

0

0 reaktioner på “Pink pants”

 • Cissile skriver:

  Jätte fina!
  Jag älskar alla färglada plagg som kommit nu till våren :)

 • pion skriver:

  Supersnygga ! Själv kör jag med MAC jeans som finns i alla möjliga färger !

 • annabelle skriver:

  Men du välj en bättre affär än Zara som sysslar med mobbing enligt Uppdrag Granskning. För övrigt snygga byxor å somrig färg!

  • enigma skriver:

   Håller helt med dig-Zara är en extremt dålig arbetsgivare som behandlar sin personal extremt dåligt! :(

   För övrigt: MYCKET snygga byxor! :)

   P.S. Bojkotta Zara i fortsättningen… ;)

   Kram
   Enigma

 • Girle skriver:

  Jepp, jag har ett par bubbelgumsrosa byxor som ligger i garderoben och väntar på att det ska bli mer färgglatt ute (gröna löv, grönt gräs, blommor o blå himmel) innan de premiäranvänds. Dina pasteller var ju urtjusiga! Kram

 • Mamma Sofi skriver:

  Snygga, härligt med färg!
  Ska nog ta o införskaffa mig nåt ”färgigt” jag med!

 • 56kilo.se skriver:

  wohooo snyggingen i byxor! Inte var dag ;) De bar supersnygga! Passar ju bra till den nya grå?? grått och rosa är snyggt.
  Ja dte är massor av färger i år på byxor, jag älskar färg så jag lär se ut som regnbågen i sommar;) Pussis

 • helenuz skriver:

  Jätte fina:-)
  Var på stan idag och dessa färg glada jeans e verkligen i varenda affär. Skulle vilja inhandla ett par aprikos färgade och ett par turkosa nu till våren som fanns inne på Gina tricot.

 • nikita76 skriver:

  Ja jag har köpt ett par röda och ett par beige typ samma som du har på bilden. De beiga har jag redan börjat använda nu. Men de röda tänker jag blir bra sen tillsammans med någon vit blus eller topp i sommar.

  Ha en fin kväll!
  Kram

 • Katariina29 skriver:

  Snyggt! Har också funderat på att köpa ett par ljusrosa eller ljust korallfärgade, men har inte riktigt bestämt mig. Ska nog suga på karamellen lite till!

 • CarinaMR skriver:

  Jag kan tycka att det är snyggt med färgglada byxor på andra, men inte på mig själv. Så jag skulle nog också börja med liknande ljusrosa som du har. De ser jätte snygga ut! Men mest är jag en tights/leggings typ. Bekvämast så tycker jag.

 • hbengtson skriver:

  Japp, jag skuttar runt i ett par knallcerisa och till det har jag en lika knallcerisa överdelar :-) Älskar starka färger på sommaren och dessutom har jag ju fördelen att jag har färger som det passar ihop med, såsom mörkt hår och blir lätt solbränd.
  Funderar på att köpa ett par gröna och ett par orangea också :-)

 • Jojjo skriver:

  Jag ville köpa de orangea från lindex valde mellan dem och ett par röda. Men fegade ur och kom med ett par biega och ett par marinblå istället. Så vågad var jag :)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen