Rio Brown

Yes! Hittade en Marimekkoskål på Iittala outlet i eftersökta färgen Rio Brown (2:a sortering). Det fanns en ynka kvar som var så där härligt ljus i färgen som den jag såg på Görvälns slott (kan ju skilja ganska mycket i färg) och den tog jag!

My precious!!

Eva tipsade dessutom om att det i senaste reklambladet från Cervera fanns en rabattkupong med 150 kr rabatt på Marimekkoskålarna så i går jagade jag över hela stan efter två lila skålar men de var såklart slut i båda nyanserna jag ville ha. Men slutet gott allting gott för de beställde hem dem åt mig, hurra! Ska fylla dem med lite väl utvalt påskgodis och ge mig själv i påskpresent :)

Vet inte vad det är med dessa skålar men jag är helt galen i dem. Kul med lite färg dessutom i vårt annars ganska vita hem. Har dem som ljuslyktor, godisskålar, serverar grädde och sylt i, såser och dressing,  tillbehör, snacks etc. och dessutom superfina i dukningen med blommor i (se HÄR tex.).

0

0 reaktioner på “Rio Brown”

 • matilda11 skriver:

  Hej Victoria! Ääääntligen har jag fixat ett konto så jag kan kommentera :-) älskar din blogg, det absolut första jag varje dag! Nu till frågan.. Jag och min fästman har en liten tös hemma som fyller 2 snart och jag skulle vilja ha ett buffébord med massa godsaker. Nu undrar jag om pekannötpajen och chokladbollarna går att frysa? Blir ju lite mkt baka för bara en dag ;-)

  Kram Matilda

 • pelleplutt skriver:

  Ja skålarna är jätte fina, jag har en svart och en rosa. Jag fick en modell ”gigantus” i turkos, fast den kommer någon annanstans ifrån.

 • jessica130 skriver:

  Kampanj Kampanj!
  Titta den här adressen:
  http://www.designonline.se

  Det finns massa skålar på kampanj marsmånad ut!

  Älskar också dessa skålar!

  Trevlig tisdag på dig!

  // Jessica

 • matplatsen_asa skriver:

  Gillar dem också, allra bäst den frostvita (gärna med saltrostade mandlar i :-)).

  På tal om påskgodis, har du testat den här Ägglikörstryffeln? God och ser lite lyxig ut! http://www.alltommat.se/recept/Agglikortryfflar-9443

  Och så till sist, får man fråga var du köpt de fina örhängena som du har på bilden från G.R.-restaurangen? :)

 • annabanana skriver:

  Jag tycker de är jättefina, dock är de väldigt opraktiska att ha i en studentlägenhet där det finns massa annat som är viktigare att ha i skåpen. Men sen när jag flyttat till annan lägenhet eller hus ska jag absolut börja använda skålarna mer! :)

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen