Mästerkock?

Mästerkockfinalen på tv just nu. Vad tror ni? Vem hejar ni på????

20120328-202457.jpg

Lite plock ur kylen, nybakade baguetter (finn crisp till mig) och ett glas vitt njuter vi i soffan till finalen denna lillördag!

 1. Vad gott det ser ut med plockmat. När jag blir sugen finns det inget att plocka fram ur mitt kylskåp. Tips på vad du brukar ha hemma!

 2. Jag tycker nog att rätt tjej vann! 🙂 Såg att du hade varit på Gordon Ramsays restaurang Maze i London nyligen! Jag var på hans Maze i New York förra veckan, och jag håller med dig om att det var bland det godaste jag har ätit!!

  Kolla gärna in vad vi åt: http://www.mittlillakok.blogg.se

  Kram

 3. Jag hejade på Jossan men blev inte förvånad över att Sigrid vann, hon har ju vart så jämn o duktig hela tiden. Är så impad av dem båda två, inser varje vecka när jad tittar hur lite jag egentligen kan om matlagning. Är du utbildad eller självlärd? Ha en fin torsdag!

 4. Hej,

  Måste bara tipsa om nya ”Loka likes mash-ups”! 🙂

  Tre nya smaker. 🙂

  Banan & Kiwano
  Jordgubb & Lakrits
  Päron & Pitanga

  P.S. Provar just nu Jordgubb & Lakrits-den smakar enbart lakrits! 😉

  Kram
  Enigma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..