Landgång, Let´s Dance och shoppingtips!

Godkväll! vad många härliga fredagsglada kommentarer det trillat in, superglad blir jag! Här är det just nu paus i LD (Let´s Dance) så jag passar på att kika in. Huset är fredagsstädat, färska blommor på soffbordet (nu på kvällen, i morgon bitti får de flyttas undan för Mr Klåfinger) tända ljus och godisfyllda Marimekkoskålar.

Älskar naturgodis men var lite småtrött på samma smaker heeela tiden. Men nu har det ju kommit massor massor massor med nyheter!! Dessa köpte vi på Coop Forum i kväll:

Syns kanske inte så bra på bild men det är en massa nya godbitar här i. Små ananasbitar i yoghurt (favorit!) hallon och jordgubbspuffar (supergoda!), yoghurtdoppade svartavinbär (mums!), chokladrussin, chokladdoppade kaffebönor och mycket mer! Och självklart pistagenötter och chashew – kombon sött och salt är ju den bästa. Och japp i kväll tummas det lite på lchf 😉

Middag blev landgångar som precis slunkit ner framför tv:n. Mums!!! På min hade jag majonnäs, färska räkor, citron, ägg, parmesan/räk-röra, olia dessertostar, sallad, oliver, skinka, gurkmajonnäs, melon, konserverade mandariner och körsbärsplommontomater. Gott även för ögat!

I morgon på Smultrongården har vi 20 %alla smycken och 30% alla vårjackor!! Och där räknas även Grandmas Coat in, mitt favvo-plagg! Tror bestämt jag ska ha min grå från vårens säsong på mig i morgon när jag jobbar. Ses kanske där? Om inte går det såklart bra att ringa (eller maila) in sin beställning.

Denna bor jag nästan i!! Så användbar, både som jacka eller innekofta. ♥

Smycken kan man väl aaaaaldrig få för mycket av 🙂 Kan fota lite olika smycken och posta på FB-sidan under dagen i morgon om nån är nyfiken på vad som finns.

Nu tillbax till tv:n och dansande underhållning. Riktigt kul gäng i år tycker jag!  Hoppas ni haft en riktigt riktigt fin dag.

Godkväll! ♥

 1. Ha, ha, ja det där med ”klåfinger” känner jag igen! Fram med snittblommorna när gullet sover, och sen snabbt plocka undan:-)

  Tycker också Lets dance verkar lovande i år!! Vilken härlig landgång, här har vi smaskat på kyckling:-)

  kram

  1. Ja det är ett evigt plockande, fram och tillbaka. Men det är ju så trist att ha ett tomt soffbord hela tiden så det är värt lite trixande att få njuta av ljuslyktor och blommor om kvällarna åtminstone 🙂

   Kram

 2. Åhhh varför är det så långt till smultrongården 🙁
  En Grandmas Coat står högt på önskelistan här.
  Kram på dig och ha en fin lördag.
  Lina

 3. Hur förvarar du dina smycken utan att de blir fula?? Jag skulle vilja ha ett bra tips på förvaring, tycker det tar så mycket plats om allt ska ligga kvar i sina kartonger. Kan du inte lägga ut lite bilder på din förvaring?

 4. Åh, vad mysigtt det ser ut! Kikar in här dagligen och vill tacka för en underbar blogg 🙂 Jobbar du på smultrongården? Tänkte ta en tripp dit snart! Sen har jag en fråga till. Beställde du din bröllopsklänning från den sidan du länkade till? Hur är den i storlek i såfall? Kram Jenny

  1. Hej och tack! Jag jobbar extra på Smultrongården så är där i bland, säg hej om du kommer ut! Minns inte vilken sida jag beställde klänningen på rak arm (hittade den på ett par olika sidor) den var perfekt i storleken (jag är en 36:a) förutom över bysten, där var den för stor så vi sydde in den lite där och satte på lite ny spets. Tror man kan ange sina mått när man beställer så passar den nog perfekt från start istället 🙂 kram!

   1. Ok, tack! Jag är också en 36:a och skulle tro att jag också får sy i den över bysten i så fall 😉 ska kika om man kan ange måtten! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..