Woop woop, It´s turquoise Friday!!!!!!!!!

Godmorgon sweeties!!! Ahhh denna härliga dag alltså :) Studsar upp hur tidigt fredagsmornarna än startar, fredagsfeelings i hela kroppen!  På med glad partymusik, tända ljus, god frukost och ful-dans med barnen runt runt på nedervåningen. Olivia åkandes på Sebbes Audi i en rasande fart denna morgon, och Sebbe efter galltjutandes – av skratt. ♥ Härligt att se för han har inte varit riktigt i form i dag, sprutorna som spökar tror jag och liten glad Sebbelutt har varit mammig och ledsen :-(

Passar på att sitta ner och pilla med mina Pandora-armband medan de far runt i pyjamasarna. Ny berlock på plats, köpt i London. Har aldrig varit en turkos tjej, men nu plötsligt har jag fått smak för det. Härligt färgglatt inslag på armbandet!

Det börjar dock bli fullt på mina armband (har 2 st). Funderar på att skaffa mig ett till och enbart samla glasberlocker i olika färger på det, vad tror ni??

Olivias fredagsoutfit går i samma färgtema. Sötaste stjärnklänningen!

Tänk om den hade funnits i vuxen-strl, åh vad jag skulle velat ha!! (köpt på Zara i London)

Har ni några sköna planer för fredagen? Här ska vi snart i väg på syskonsång och sedan fredagshandla lite gott inför kvällen. I dag börjar ju Let´s Dance, kul!!!! Ska ni se?

LCHF-snacks ligger på kylning, liksom tillhörnade miniflaska med bubbel!

Dags att byta låt. Olivia vill bara höra den HÄR, sätt på baaaaaby mamma ylar hon och hoppar runt som en skadeskjuten indian dansar runt. Jag är inte riiiktigt lika förtjust att höra en låt om och om och om igen (vi snackar månader) även om jag gärna kör favoriterna på repeat jag med ett tag, (Micke blir galen på mig 🙂 ) Kom gärna med tips på andra glada feelgood-låtar!

Wooop wooop nu fångar vi fredagen hörni!!

Psst) Wanna make my day? Lämna ett hej! Hur många tror ni vi kan komma upp i?!! 🙂

LOADING..