Woop woop, It´s turquoise Friday!!!!!!!!!

Godmorgon sweeties!!! Ahhh denna härliga dag alltså 🙂 Studsar upp hur tidigt fredagsmornarna än startar, fredagsfeelings i hela kroppen!  På med glad partymusik, tända ljus, god frukost och ful-dans med barnen runt runt på nedervåningen. Olivia åkandes på Sebbes Audi i en rasande fart denna morgon, och Sebbe efter galltjutandes – av skratt. ♥ Härligt att se för han har inte varit riktigt i form i dag, sprutorna som spökar tror jag och liten glad Sebbelutt har varit mammig och ledsen 🙁

Passar på att sitta ner och pilla med mina Pandora-armband medan de far runt i pyjamasarna. Ny berlock på plats, köpt i London. Har aldrig varit en turkos tjej, men nu plötsligt har jag fått smak för det. Härligt färgglatt inslag på armbandet!

Det börjar dock bli fullt på mina armband (har 2 st). Funderar på att skaffa mig ett till och enbart samla glasberlocker i olika färger på det, vad tror ni??

Olivias fredagsoutfit går i samma färgtema. Sötaste stjärnklänningen!

Tänk om den hade funnits i vuxen-strl, åh vad jag skulle velat ha!! (köpt på Zara i London)

Har ni några sköna planer för fredagen? Här ska vi snart i väg på syskonsång och sedan fredagshandla lite gott inför kvällen. I dag börjar ju Let´s Dance, kul!!!! Ska ni se?

LCHF-snacks ligger på kylning, liksom tillhörnade miniflaska med bubbel!

Dags att byta låt. Olivia vill bara höra den HÄR, sätt på baaaaaby mamma ylar hon och hoppar runt som en skadeskjuten indian dansar runt. Jag är inte riiiktigt lika förtjust att höra en låt om och om och om igen (vi snackar månader) även om jag gärna kör favoriterna på repeat jag med ett tag, (Micke blir galen på mig 🙂 ) Kom gärna med tips på andra glada feelgood-låtar!

Wooop wooop nu fångar vi fredagen hörni!!

Psst) Wanna make my day? Lämna ett hej! Hur många tror ni vi kan komma upp i?!! 🙂

 1. God morgon! Vilken härlig morgon ni verkar ha 🙂
  Ha längtat till lets dance men missar tyvärr det ikväll för jag ska själv ut o dansa 🙂
  Trevlig helg!!

 2. Heeej Halllå!

  Här längtar vi också till ikväll när det är dag´s för Let´s Dance premiär. Sedan på Måndag går flyget ut ur Sverige för att komma tillbaks om ca 3 veckor!

  Tack igen för en fantastisk blogg!

  Kram

 3. Heeej!
  Det var till att vakna upp med energi,,, Tack! Det behövde jag!
  Nu full fart mot en underbar fedag.

  Kramelikram

 4. HejHej! 🙂
  Vet precis hur det är med att höra samma låt om och om igen! När jag varit ute på praktik på förskolor (dagis) så har barnen varit väldigt inne på allt med Eric Saade, så hans manboy och popular är såna som man alltid kommer att minnas oavsett hur dement man blir 😉

 5. Hej Victoria! Tack för en bra blogg med många goda recept och annat kul! riktiga sötnosar till barn har du också!

  1. Såg att du efterlyste lila Ittala, synd du inte skrev det för två dagar sen, för den fanns på Kosta boda-outlet när jag var där!!

 6. Tjabba tjena hallå! Härligt med fredag. Självklart blir det Lets dance. Grilla står på menyn i kväll.

  Ha en fortsatt bra dag!

 7. Hej på er!

  Tack för en underbar blogg, gillar dig skarpt!
  Här startade jag fredagen med en löptur till skolan. Skönt men inte så lugnt att springa med barnvagn och två små killar på cykel…..puhhh!
  Nu väntar frukost!

  Trevlig helg!

  Kram Elin

 8. Hej hej. Härligt fin klänning 🙂 här tittar vi självklart på Let’s Dance, har längtat efter det. Full fart mot helgen 🙂

 9. Godmorgon!
  Här började morgonen tidigt. Fixade en liten ”fusk” smörgåstårta till min blivande man.
  Är ledig, men ska jobba helgen. Här hemma är diskmaskinen igång och dammsugaren har jag redan dragit ett varv med. Nu är resten av fredagen oplanerad. Hoppas ni får en bra dag!

   1. Angående fusk smörgåstårtan:
    Hämtade lite inspiration från dig, Polarkaka med ett lager med färskost, och Små skinkbitar .det andra med ägg och majonäs. Dekorerat med ost , skinka, ägg och tomat. Och krossade ostbågar på sidorna.för att vara första gången jag gjorde en så blev det nog ok. Gillar verkligen din blogg!

 10. TGIF !!!!!!

  Ska bara jobba lite först men sen blir det fredagsmys ……… knycker nog lite godbitar från din blogg som jordgubbarna tex men då måste det bli en liten cykeltur förbi bolaget på hemvägen

  trevlig helg !!

 11. AHej hej.
  Har oxå fredagskänsla här, såå härligt.
  Och solen skiner, även om det ff e kallt ute.
  Vabbar idag, men sonen är frisk så vi ska ha en bra dag ändå.
  Nu städning, sen träningen och handling inför helgen.

  Trevlig helg <3
  Kraam

 12. Klart du får ett litet HEEEJ 🙂 läser din blogg varje dag. . .flera gånger 😉
  Ikväll blir det konsert med Laleh för mej och mannen. . . ska bli så härligt för hennes konserter
  är maaagiska!!

  Kram Kram

 13. Hejsan och tack för en underbar blogg!!! Älskar dina recept och har provat massor utav dem! Maken som är petig med mat har älskat dem!:-)
  Jättekul när du gör lite ‘mode inlägg’ också!!!

  Ha en underbar fredag med familjen!!

 14. Heeej!
  Så kul att läsa ditt inlägg på morgonen, man får verkligen energi och en kick av den glädje du sprider! Ha en underbar helg 🙂

  1. Vad kul att höra! När min energi börjar tagga av går jag in här och får massa energi av ER tillbaka. Så nu är jag back on track igen 🙂 Kram!!

 15. Hej Victoria! Är allt för dålig på att kommentera, men kollar din blogg fler gånger om dagen och självklart på Facebook. Kika gärna in på min bak blogg http://www.vickibakes.se om du letar efter söta recept 🙂 Hoppas du får en härlig fredag! Kram Vicki

 16. Hej hej! Åh vilket underbart inlägg, blev glad ända in i själen! Själv ligger jag i sängen med en magsjuk liten skrutt. Dock på bättringsvägen men sååå trött.
  Läser din blogg varje morgon, man blir så glad. Ha en fantastisk dag!

  1. Åh nej, hemska magsjuka. Kul att höra att ni är på bättringsvägen iallafall, liten sjuk skrutt är inte kul! Hoppas ni slipper fler påhälsningar av magsjukan för denna gång nu! Ha en fantastiskt dag så gott det går! kram

 17. Hej.
  Jag läser ju din blogg dagligen. Så det är verkligen på tiden att jag lämnar en kommentar!
  Tack för en glad och fräsch blogg,
  Trevlig helg!

 18. Hej goaste Vickan, sååå underbart med fredag. Blir en mys dag då jag är hemma idag. Helgen går nog åt till en massa fixande hemma, vi skall åka och kolla på ny kyl, frys, tvättmaskin och torktumlare, inte kul när kyl och frys bara är 8 år och tvättmaskinen inte ens 5 år, men sånt är livet : (

  Ha en supermysig dag, kram kram

  1. Åh trista utgifter men nu kanske ni hittar nåt extra superbra supereffetivt supersnyggt 🙂 Håller tummarna att ni gör några bra kap. Ha en mysig dag du med!!! kram

 19. Hallå där!
  Ja visst är det underbart med fredag och strålande solsken har vi ju också 🙂 Då kan man allt vara lycklig trots att man tentar på söndag, dock den sista tentan innan c-uppsats och sen färdig ekonom 🙂
  Självklart blir det lets dance ikväll, får plugga i pauserna (kanske) 😉

  1. Då håller jag tummarna att tentan går bra. Det är ju grymt skönt när den är gjort, oavsett 🙂 Så jag hoppas du hinner njuta lite av ledig helg på söndagen. Kram och lycka till!

 20. Hej! 😀 Blir alltid lika glad av dina fredagsinlägg! Jag sitter i skolan och har precis lämnat in projektarbetet! Kan inte bli en bättre start på helgen och påsklovet!

  GLAD FREDAG!

 21. Hej hej! Vilket härlig peppande inlägg, kul när man känner i kroppen att det är fredag! Tror bestämt att jag ska baka något idag, har fortfarande inte gjort philadelphiabullar i långpanna så det får det nog bli 🙂

  Trevlig fredag och helg!

 22. Hej hej!
  Superfint armband. Vart kan man köpa sig ett sånt?
  Tack för ett riktigt härligt inlägg som fick mig på toppenhumör :))
  /Gabriella

 23. FREEEEEDAG!! Bästa bästa dagen! Köpte igår alldeles sjukligt mycket skaldjur som skulle intas till lets dance och supersmarrigt vin ikväll… Men vaknar supersnorig helt utan både smak och lukt.. Fyyy så orättvist 🙁 imornbitti blir det upp tidigt för att bege oss till Friskis i Haninge. Imorn spinnar vi spin of hope för barncancerfonden. Heja på oss!! Med min förkylning får jag väl sitta och blindtrampa.. 🙁 trevlig helg!!

  1. Neeeeej fy så trist, det finns ju inget tråkigare än att vara utan smak!!!!! Hoppas du snabbt kryar på dig och pepp och heja inför spinningen!! ♥kram

 24. HEJ! 😉 Underbart med fredag, men fy vad blåsigt det är idag! Jag ska snart bege mig ut i stomen, fasar lite. Men efter lite jobb blir det storhandling på Maxi och sen fredagsmyyys. 😀 Hoppas att du får en härlig dag, syskonsång låter så himla mysigt. Kram!

  1. Ja det blåser inte lite ute!! Bra träning att dra vagnen fram och tillbaka till kyrkan 😉 Snart Maxi för oss med 🙂 bästa fredags-laddningen! kram

 25. Hej!

  Fina glädjespridande inlägg som vanligt! Önskar jag hade samma fredagskänsla, om det bara inte hade varit för att jag behöver komma till kontoret hela helgen också. 😉

  Trevlig helg!
  Helen

  1. Asch peppa upp dig med nåt kul ändå. Ta på dig något färgglatt, köp med några goda lyxpralainer till kontoret och kanske en liten kruväxt. De små sakerna piggar upp!! kram

 26. TACK för att du fick mig på ett strålande fredagshumör!!! Jag gillar verkligen din blogg, du inspirerar att leva sunt på ett sätt som passar mig precis! Jag har detta år bestämt mig för att leva mer lc, men inte strikt lchf, och jag mår toppen. Har tre barn på 5, 2 och 6mån och nu är det verkligen dags att försöka ta hand om min kropp efter alla graviditeter. Du hjälper mig att motivera mig själv! Ha en fantastisk helg! Kram/ Maria

 27. Trevlig fredag! Jag känner på mig att det kommer att bli en underbar dag, jag menar med fredag och sol kan det väl inte bli något annat? 🙂

 28. Tack för en underbar blogg som har lite av allt :-). Jordgubbarna ser super mumsiga ut. Ha en underbar Fredag och helg.

  Kram Marie

 29. Härligt! När man läser din blogg så blir man alltid så glad! Även dag sprider du glädje och värme. Tack det behövde jag idag då jag ligger nerbäddad och mår inget vidare.
  Kram och önskar dig fortsatt härlig fredag!

 30. Hej hej till hela fina familjen.

  Vilket bra tips på god och lyxiga snacks, det ska jag göra till mig själv ikväll. I morgon bär det av mot Barcelona för en miniweekend och massa fotboll med syrran och pappsen 🙂

  Ha en härlig helg/Kram/Åsa

 31. Hej,

  Vilken härlig klänning superfin! Här är det Danny som ska spelas hela tiden. Han med den lysande dräkten;)

  Happy friday!

 32. Hej tjejen!!! Första gången jag kommenterar och har läst bloggen i 2år!!!!!
  Ha en härlig helg! Kram Jenny

 33. Hej hej Victoria!

  Sköna låtar finns på Journeys skiva Escape. Don’t stop believin bl.a.

  Mitt mammahjärta blir också sådär när sprutan har tagits. Det gör ont, lite feber och gnälligt. Man vet ju varför och jag brukar ge alvedon. Ibland önskar man att de små blev lite äldre så de kunde säga vart det gör ont någonstans. Sen får de gärna vara små igen. Min kille är ju i samma utvecklingsfas som Sebbe just nu tror jag. Klättrar och går längs med saker. Passning är bara förnamnet. Hej och hå! Jag känner mig helt slut ibland när de stora ska ha hjälp med läxor också. Och det ska städas, handlas och lagas mat. Tur att vi är två vuxna här hemma och att de stora barnen hjälper till med så mkt som de kan. Tänk om jag var själv med fyra. Ni som är ensamstående och kämpar där ute. Kramar till er. Ni är bäst <3

  Full rulle hemma hos er 🙂 Kul! Nu har de verkligen hittat varandra de små liven. Jättefin klänning till Olivia. Finns så fina tjejkläder.

  Ha en superfin fredag!

  Varm kram <3

  1. Ja det är ingen semester direkt att vara mammaledig 😉 Men så mysigt ändå! Men visst finns det att göra heeela tiden.Hoppas ni får en fin helg! kram

 34. Haj 🙂

  Ser redan fram emot fredagsmyset medThaigryta och ett glas rött och Let´s Dance såklart!!

  Och trippen till VÄLA med fina vänninorna i morgon= en heldags shopping 🙂 Woop Woop 🙂

 35. Hej härliga Victoria! Själv önskar jag mig också fredagsmys framför Let’s Dance, men tyvärr väntar jobb fram till 22 ikväll. Tyvärr lika imorgon, så ingen lördagsmys heller. Men jag hoppas ni får en fin helg, bådar ju gott med jordgubbar och bubbel i alla fall! 🙂 Kram

 36. Hej på dig du! 🙂 Jag väntar också på Lets Dance. Tycker det e kul att titta på, även om jag själv inte är nån danstyp.
  Vilken fin turkos klänning, jag hade också gärna haft en sån! 🙂 Tycker turkost är jätte fint! Ha en fin dag! Kram

 37. Hej! Det är grymt härligt med fredag!
  Jordgubbarna ni har att se fram emot ser alldeles ljuvliga ut och det vattnas i munnen (kanske ett tecken på lunchdags?).

  Förresten, jag tyckr inte du ska ha alla blanka berlocker i ett eget armband; jag älskar när det är blandat lite hipp som happ med olika former och färger 🙂
  Jag önskar dig en fortsatt härlig fredag!

  1. Jordgubbar kan man alltid vara sugen på 🙂

   Ja det är ju fint med blandat, men det börjar bli så fullt på mina så jag vet inte riktigt hur jag sa göra.. Vi får se :)kram

 38. Hej på dig. Vvilket härligt posetivt inlägg. Du är en riktig glädjespridare. underbart!!
  Ha en bra dag önska Jessica/ Kungsbacka

 39. Heeej!!
  Härliga du, du piggar alltid upp!!! 😀
  Har varit låg här för vi har alla 3 drabbats av någon jobbig maghistoria. Varit småfebriga och öm i hela magen, blääää. Ingen matlust heller! 🙁
  Men, nu är det ju fredag och snart helg!! 🙂 Här skiner solen och vi ska se my favorite Let´s Dance ikväll! 😀 Så nu ska jag ta mig i kragen och städa av här, lämna in bilen för byte till sommardäck och sen hämta lillprinsen tidigt idag. Blev faktiskt riktigt sugen på jordgubbarna du visade… Får sätta på hög musik nu, det kanske får fart på mig.
  Vilken supersöt klänning förresten, en sån skulle jag vilja ha!!!
  Ha en fin helg!!
  Stor kram

 40. Hej hej! Låter som er fredag startat bra. Sitter på jobbet och längtar efter att klockan ska bli 16,30. Hoppas det blir lit esol i helgen.
  Härliga jordgubbar på bilden, riktigt läskande!!
  Kram Jessica

 41. Åh vad gott med chokladdoppade jordgubbar, det blir nog det till kvällsmyset här oxå 🙂
  Förrästen, hejhej 😀

 42. Heeeeeeej!
  Önskar en trevlig fredag. Äldste sonen fyller 16 så det blir kakbak idag!
  skulle vilja önska ett separat Pandorainlägg, vet att du visat dessa tidigare men jag tänkte mer på att du visar berlock och talar om tillfället, vad det betyder osv….Jag började samla på min födelsedag förra året och det är snart fullt!! Dax för nästa, hehehehe. Köpte en Limegrön glasberlock härom veckan, nice till en blivande brun handled. Jösses vad jag malde på…Tjipp och en trevlig fredag allesammans.

  Kram fr ett soligt Gbg

  1. Det finns en del inlägg i bloggen om armbanden (sök pandora i sökrutan) och ommer säkert flera 🙂 Älskar mina armband!!!

   kram och grattis till 16 åringen!!

 43. Jobbar ikväll och missar tyvärr Let´s dance, men det finns ju fler fredagar:o)
  Hej och trevlig fredag till dig.
  Någon gång ska jag berätta hur jag hittade hit till din superbraiga blogg.

  Kram/Marlene

 44. Hej finafina Vickan <3

  Fick precis ett samtal från svärfar…han bjuder på middag ikväll, JIppiiiii bästaste fradag:):)

  Ha en underbar eftermiddag/kväll,
  massor av pussar å kramar/
  Jennifer

 45. Hej,
  Tack för en underbar blogg som hela min familj har glädje av! Det är helt otroligt att du hinner med den medan du har två barn (jag har själv en tjej på tre år och en pojke på 10 månader hemma så jag vet hur mycket man är upptagen HELA tiden). Hats off to you!
  Trevlig helg och kram,
  Beata

 46. Hej bästaste du med bästaste bloggen 😉
  Här vankas tacofredag följt av bubbel som ligger på kylning som ska intas till Let´s Dance.
  Happy friday!!

 47. Hellu!
  Jag är också på superhumör idag, visst känns det bra i magen?
  Så fint smycke du hittade i London, jag gillar barnvagnen i armbandet, så söt. Olivias klänning var ju en riktig gladklänning. Kram till er alla!

 48. Hello!

  Hoppas att ni får en fin helg och att Sebbe klarar sig undan större skavanker pga sprutorna. 🙂
  Fredag WOOP WOOP!

 49. Hej hej!!!

  Tycker också fredagar är helt underbara även fast jag liksom dig är hemma och är föräldraledig just nu.

  Mitt tips på fredagspartylåt är ”Walking on sunshine” med Katrina and Waves tror jag de heter… Har några år på nacken men till den låten kan man ju bara inte sitta still!!! När jag spelade fotboll tidigare hade vi den på ”pepp-skivan” innan varje match och man blir ju bara på såååå bra humör!

  Ha en bra helg!

 50. Hejsan! Hoppas du har en underbar fredag! Jag har funderingar på att åka till Vingåker imorgon och tänkte vad marimekkoskålarna låg på i pris nu? Kram

 51. Håller med! Fredagar har något speciellt!
  Ikväll blir det tapas och let´s dance här hemma! Kommer sitta som klistrad på fredagskvällarna nu när min vän Sigrid är med och dansar men Anton Hyssén!

 52. Hej Victoria!
  Tusen tack för en underbar blogg. Jag och min pojkvän har suttit läs igenom typ hela din blogg och samlat på oss en massa LCHF-recept. Tanken är att vi ska börja följa det efter påsk!

  Ha en fin helg!
  Kram Emma

 53. Hej från Alingsås!
  Låtar:
  It will rain- Bruno Mars
  Ai Se Eu Te Pego- Michel Telo
  Rihanna!! (alla låtar)
  Solo- Lyaz
  Down- Jaz Sean

 54. Hej!
  Klart jag se Let´s Dance! Har oxå laddat med lite bubbel dock alkoholfri sådan för nu är det bara 3 veckor kvar till BF och idag börjar min semester!
  Ska äta lite mat från Creperiet, hoppas jag blir gott.
  Tack för din härliga blogg! Ska prova många maträtter från dig nu när jag ska vara hemma i 1 år eller så 🙂
  Trevlig helg! /åsa

 55. Gjorde din goda kyckling med franska senaps- och grönpepparsåsen ikväll! Sååååå god den var!! Tack för tipset!!
  Kram och trevlig helg!!

 56. Härligt med fredag igen! 🙂

  Har hämtat tjejen tidigare från förskolan för att avnjuta lite plask och lek i badhuset. Så nu väntar den något försenade middagen. Trevlig helg på dig 🙂 Kram

 57. Hej Victoria =)
  jag blev överförtjust i din klocka när du visade upp den. har försökt att hitta
  letat överallt här i Skåne, utan lycka. kan man få fråga vad just den klockan från Guess heter, ngt modell nr, eller liknande??

  Trevlig Kväll, snart Let’s Dance och fredagsmys =)

 58. Hej hej !
  Önskar dig en trevlig fredagskväll och helg ! Själv ska jag jobba men är ledig under påsken – me like !

 59. Jag vet inte så mycket om partylåtar men på samma youtube-sida som du hade länkat till kan man lyssna på Lalehs nya låt ”Some die young”. Den är riktigt bra tycker jag! Ha en härlig fredag, och helg förstås!!

 60. Hejsan!! Hoppas du haft en toppenfredag! 🙂 och sluta aldrig skriva din underbara blogg!

  Kram Gabriella

 61. HEEJ finaste du!
  Passar på att säga hej och önska en urskön helg med Bengt Frithiofsson dansar. Har fått hem maken/pappan efter 2v på resande fot så vår helg blir full av gos, mys, mat och annat kul. Har oxå köpt två nya Pandora berlocker idag – härligt!
  Stora kramar till dig/ Ulrika

 62. Tittar också in och säger hej! Sedan jag hittade hit har din blogg blivit min absoluta favorit!! Här finns en perfekt mix av fika- och matinspiration (lite Lchf, lite annat, precis som jag gillar, inga extrema saker) , shopping och kläder, familj mm! Fortsätt precis som du gör! Trevlig helg:-)
  Åsa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..