Närproducerat, silvrigt ägg och taveljakt

Hellooo raringar. Påskvecka!! Hinner sällan ställa fram påskpyntet innan det är dags att ta bort det så det är väl hög tid att pynta lite nu. Hittade detta söta ägg på Indiska. Använde en wrapp på 50 kr så jag betalade endast 29 kr. Love wrapp! Har ni den appen?

Fyllt med små chokladägg nu, yummi!!

Fick hem lite olika kött från Bodalsgris *tackar*. Närproducerat prisvärt kött från Bohuslän och Dalsland, där grisarna haft en bra tillvaro, finns nu på Coop. (39 produkter i sortimentet!) Bor ni i krokarna av dessa så håll utkik i affären!

I går testade vi fläskkotlett i bit. Gnodde in hela biten i en rub från Santa Maria (denna) och helstekte i ugn. Jättegott blev det, smakade lite som färdiggrillade revbensspjäll i smaken! Ska testa att grilla kött i denna rub oxå, måste bli gott! width=800

Till köttet hade vi potatisgratäng (nej inte jag 😉 ), sallad, Jensens favoritsås (favorit just nu!) och bea. Mums tyckte hela familjen!

I dag pågår projekt uppdatera-fotoväggen-i-hallen så jag sitter och går igenom den gigantiska bild-mappen på datorn. På jakt efter snygga ramar oxå att blanda in bland de vanliga svart/vita från IKEA. Nån mönstrad vit skulle jag vilja ha. Och kanske en hjärtformad, nån som sett nån?

Lilla pyttefoten. Alla som kommer på besök undrar om det verkligen är ett riktigt fot-avtryck??! joddå, min lilla sötsmurfa ♥

Ska ta med mig kidsen ut på äventyr nu 🙂 Hörs lite senare!

LOADING..