Närproducerat, silvrigt ägg och taveljakt

Hellooo raringar. Påskvecka!! Hinner sällan ställa fram påskpyntet innan det är dags att ta bort det så det är väl hög tid att pynta lite nu. Hittade detta söta ägg på Indiska. Använde en wrapp på 50 kr så jag betalade endast 29 kr. Love wrapp! Har ni den appen?

Fyllt med små chokladägg nu, yummi!!

Fick hem lite olika kött från Bodalsgris *tackar*. Närproducerat prisvärt kött från Bohuslän och Dalsland, där grisarna haft en bra tillvaro, finns nu på Coop. (39 produkter i sortimentet!) Bor ni i krokarna av dessa så håll utkik i affären!

I går testade vi fläskkotlett i bit. Gnodde in hela biten i en rub från Santa Maria (denna) och helstekte i ugn. Jättegott blev det, smakade lite som färdiggrillade revbensspjäll i smaken! Ska testa att grilla kött i denna rub oxå, måste bli gott!

Till köttet hade vi potatisgratäng (nej inte jag ;-) ), sallad, Jensens favoritsås (favorit just nu!) och bea. Mums tyckte hela familjen!

I dag pågår projekt uppdatera-fotoväggen-i-hallen så jag sitter och går igenom den gigantiska bild-mappen på datorn. På jakt efter snygga ramar oxå att blanda in bland de vanliga svart/vita från IKEA. Nån mönstrad vit skulle jag vilja ha. Och kanske en hjärtformad, nån som sett nån?

Lilla pyttefoten. Alla som kommer på besök undrar om det verkligen är ett riktigt fot-avtryck??! joddå, min lilla sötsmurfa ♥

Ska ta med mig kidsen ut på äventyr nu :) Hörs lite senare!

0

0 reaktioner på “Närproducerat, silvrigt ägg och taveljakt”

 • petinga skriver:

  Hittade en såååå snygg ”tavla” när jag va till Ullared för ett par veckor sen. Den är ca 50 X 30 cm & har som 7 ramar i olika storlekar. Aldrig sett nån sån förut så det va riktigt kul att hitta den. ”Ramarna” ser lite olika ut med olika mönster & stil på ramarna. Allt går i vitt. Blev gôrsnyggt när korten kom i :) Ett tips bara, kan va kul att ha nåt annat än ”lösa” ramar, & om inte du eller nån du känner ska till Ullared så borde den ju finnas på nåt annat ställe. Kram

 • FallOout skriver:

  För er som inte hittar appen, den heter Wrapp med TVÅ p :)

 • Lindsan skriver:

  Hej! Vet inte om det är jag som gör fel när jag söker, men jag hittar ingen app som heter wrap? Heter den verkligen så? :-)

 • millashalsoblogg skriver:

  Bodalsgris ”närproducerat” kött från Bohuslän och Dalsland?
  Om du vill ha närproducerat och ekologiskt från ditt län kan jag tipsa om Myrö det kan man köpa över disk på Ica Tybble.

 • al68 skriver:

  Hej igen! Jag var inne på Village på lunchen och shoppade lite ; )
  Där hade dom jätte fina ramar i svart och i vitt, ett paket med rätt många ramar i men lite roligare mönster mm, så du MÅSTE bara kolla där.

  Kram kram

 • AnnaJulia skriver:

  Vilken fin liten fotovägg ! :)

 • katalin skriver:

  Ååååh va fint med fotona på familjen! Det är den finaste konsten man kan ha på väggarna tycker jag <3

 • Pappanilla skriver:

  Jensens favoritsås innehåller på tok för mycket kolhydrater för att klassas som LCHF…

  • Victoria skriver:

   Vi blandar med mycket mer grädde än anvisningarna säger och äter inga mängder. Funkar utmärkt för mig som inte är så strikt utan mer skär ner på kolhydraterna istort.

   Kram

 • henemo skriver:

  Hur länge hade du köttet i ugnen? Hur vat man att det är klart? termometer? Såg väldigt gott ut!!!!
  Kram!!

 • Sofia skriver:

  Hej!

  När du fotar mat upplagd på tallrikar så ser jag (när man synar dina bilder noga) att du lägger upp dina portioner på en assiett och att det alltså är väldigt lite mat på tallriken! Äter du så lite mat på riktigt? Eller tar du mer mat utanför bild? Är dessa små portioner ”hemligheten” bakom hur du lyckas äta ganska mycket godsaker och ändå vara smal? LCHF funkar väl egentligen inte för att hålla vikten om man blandar upp det med godis och bakverk? Anledningen att jag frågar är för jag själv gärna vill gå ner i vikt men jag har inte hittat någon metod som passar mig. Jag vill egentligen inte äta LCHF utan vanlig mat. Hur gör du?

  Kram och tack för en jättebra blogg :)

  • Victoria skriver:

   Det är tallrikar, inte assietter, även om jag föredrar små tallrikar framför jättevarianterna som var moderna för några år sedan. :-)

   Avskyr att lasta på allt i ett berg utan lägger hellre upp mindre och lite fint och tar en extra gång i stället.( särskilt när man ska fota :-) ) MEN, med lchf är man mättare så därav äter jag även mindre portioner än jag gör när jag äter kolhydratsrik kost. Har dock ingen önskan att gå ner i vikt så för mig funkar det att äta godsaker i bland, men då mår jag därefter. Lchf för mig är ett sätt att MÅ bra!

   Kram och lycka till!

 • al68 skriver:

  Vad är Wrap för App? Nyfiken blev jag. Har ett sånt STORT ägg men det hade varit fint med några små med. Annars är jag inte mycket för påskpynt utan brukar bara köpa lite mysiga blommer, men det gör jag i och för sig varje vecka ; )

  Ha en mysig dag, själv blir att jobba, dock slutar jag lite tidigare då jag skall klippa mig.

  Kram kram

 • elsklingen skriver:

  Gisses, helt galet litet fotavtryck.

 • TessieS skriver:

  Vad är wrap för app?
  Åh vad sugen jag blev på grillat nu!

  • Victoria skriver:

   En app med presentkort. Man kan skicka gratis presentkort till sina kontaktet och de kan skicka till dig. På tex P.OP, indiska, Europa möbler, Claes Ohlsson, Stadium mfl. Presentkorten brukar ligga på mellan 50-150 kr. Gratis att ladda ner och gratis att använda. Superfiffigt!!

   kram

 • Malinapralina skriver:

  Hej,
  http://www.zarahome.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/zarahomese/en/zarahomese/153610/Frames%2B%26%2BMirrors
  har jätte fina ramar & Sia är alltid ett säkert kort..
  Lycka till!
  kram Malinapralina

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen