Längsta fredagen

Godmorgon igen bloggisar! Långfredagen är verkligen låååååång. Men kanske inte lika lång som när man var liten och i princip allt var stängt. (nu finns ju dessutom hela nätet fullt av ”affärer” att roa sig med 😉 ) Jag njuter av att hela lilla familjen är ledig i dag!

Hur söta är inte dessa tallrikar?? (från Kylskåpspoesi). Micke och jag slåss om dem med barnen 🙂

Det är alltså en skallig pojke på den ena och skallig tjej på den andra och sen pyntar man dem med maten bäst man vill. Huuuur kul som helst!! Olivia som inte direkt jublar när det är matdags gör just det nu! Nobelpris borde de ha om ni frågar mig 🙂 (för närmsta återförsäljare, kontakta

Sugen på nytt porslin till mig själv med, men då får väl Micke slaganfall så fulla som skåpen är 🙂

Här riktigt smattrar regnet på rutorna denna morgon. Myspys! Det blir tända ljus och varm choklad med vispgrädde till förkylda ligan. Sen ska jag rensa i garderoben och lägga ut lite Odd Molly plagg mm på tradera. Kanske lägger ut dem på en bloppis här först om nån är shoppingsugen? Hörs lite senare iallafall!

Skål! 🙂

 1. gulliga tallrikar!

  jag tänkte höra vart du har köpt dina underklänningar. Har köpt en likadan Odd molly tunika som du har ( nu har jag glömt bort modellens namn) och den är väldigt kort. Men du hade löst det på ett snyggt sätt med en vit underklänning.

 2. Röstar på Bloppis!! Och såna tallrikar ska införskaffas bums! Mr. Magsjuka kom på besök sent igår kväll. Nu verkar allt frid och fröjd igen, hoppas det håller i sig! Ha en toppen helg! Kram

 3. HÄRLIGT med lite ledighet. Skall snart slänga mig i duschen sen skall jag väcka resten av familjen så blir det en LÅNG frukost.

  Sen skall jag fixa lite påskägg. I eftermiddag skall hela gatan träffas på vår mysiga lekplats och grill och äggjakt för barnen i skogen (en tradition som vi gjort i några år). Sen blir det bara mys med familjen. Sååå härligt med såna här dagar, fast vädret kunde vara bättre. Dom har sagt att vi skall få snö här nere idag vilket vi verkligen inte hoppas på : (

  Ha en skön LÅNGfredag, kram kram

  1. Lyxigt att vakna innan familjen 🙂 och lyxigt med gemensam lekplats!! Vi bor i ett nybyggt område med nästan bara barnfamiljer och det finns inte en enda lekplats!!!!!!!! skandal tycker jag.

   kram

   1. Vi bor med i ett nybyggt område men här har dom verkligen lagt ner krut på en underbart fin lekplats och massa roliga saker i skogen, ibland så ; ). Såå himla kul för här är med bara barnfamiljer.

    Blir ingen äggjakt idag då regnet öser ner här nu, får vänta tills Påskdagen och hoppas på bättre väder då.

    Vi går istället på bio hela familje (ja, förutom 20 åringen som nog helst ligger i sängen).

    Krakm kram

 4. Ja sa just till mina barn igår när vi läste om alla öppna köpcenter ( med påskaktiviter) att OJ när jag var liten var allt verkligen stängt. Och mina föräldrar sa att när de var små så spelades sorgemusik och man skulle vara i stillhet och inte få göra nåt kul….. Och så funderade jag över vad mina barn kommer säga för liknande till sina barn 😉
  Ha en härlig långfredag! Kram Milla

 5. jag röstar också på bloppis 🙂 är jättesugen på odd molly plagg men tycker det är alldeles för dyrt för mig som är ensamstående. Och tradera blev jag beroende av, köpte på mig sånt som jag inte egentligen behövde så där är jag inte längre. Men vill gärna få en ev chans att köpa något fint av dig här 🙂

 6. Härligt med ledig dag med hela familjen! Samma här!
  Diggar de där tallrikarna, kanske skulle vara nåt här, men min man skulle få slaganfall om jag köpte mer i tallriksväg.
  ‘Vi har haft magsjuka i olika former här och sist ut vår tös, men hon har inte kräkts sedan igårkväll så vi hoppas hon är på banan snart….
  Glad Påsk på er husomhelst!
  KRAM

 7. Hej och Glad påsk!
  Fråga: när du använder din glaze Jack Daniels marinerar du då köttet innan i någon annan marinad och använder glaze som sås? Tänkte testa nu till påskafton.
  Kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..