Mys-måndag ♥

Hello raringar. Regn och rusk!! Spännande väder nuförtiden, man vet aldrig vad man har att vänta sig :) Olivia och jag har bäddat ner oss i soffan i myspyskläder och kikar på Barbie (bättre film kanske jag har sett ;-) ) medan Micke badar Sebbelutten. Strax läggdax för de små och sen blir det lite lugn och ro, nya serien på 4:an, ostbicka och en liten flaska av favoritvinet. Myspys ♥

Den nya serien kl 21.00 är Alcatraz, av skaparen till LOST, måste ju bara vara bra! Tycker trailern verkar lovande!!

Har spenderat större delen av dagen ute vid Marieberg. Passade på att använda en Wrapp* på Europamöbler och betalade 3 kr (!!) för ett stort doftljus (vanilj) och två söta brukar för kakor eller mjöl/socker.

Dagens kap! (wrapp på 100 kr)

*(Wrapp är alltså en app man kan ladda ner till sin iPhone där man kan skicka gratis presentkort till sina kontakter och få presentkort av dem. Man kan skicka lite olika presentkort olika dagar till olika personer, man får kika in och se vad som finns för dagen. Och sen visar man upp sitt presentkort – som hamnar i appen – i butiken när man betalar. Ex på butiker som är med i Wrapp är Indiska, P.OP, Clas Ohlson, Stadium, EM, WESC, CDON, JC, Cervera mfl mfl. Gratis och kul grej!)

Nåt liiitet gott i kväll blir det oxå ( ursprungliga middagsplanerna blev lite framskjutna til veckan). Hittade dessa söta godingar på Lagerhaus och kunde inte motstå. Purfärska verkar de oxå, yummi! Har ju inte ätit nåt godis på hela påsken, skandal ;-)

Önskar er en fin måndagkväll ♥

0

0 reaktioner på “Mys-måndag ♥”

 • Annelie1976 skriver:

  En fråga om det där med Wrapp…kan man bara ge iväg så där eller måste personen i fråga fylla år? Hm..ja jag är trög:-)

 • Katariina29 skriver:

  Visst var serien bra?!? Ser redan fram emot nästa avsnitt!!

 • maude skriver:

  kul tips på app!!!!

 • mrssunshine skriver:

  Vilket härligt måndagsmys!

  Och vädret ja, TELL me about it…Det är visst april har jag hört;-)

  kram

 • Carla skriver:

  Bra att du påminde mig, måste ladda ned det nu, jag menar nu när jag äntligen blivit med I-phone, så kan vi skicka presentkort till varandra :)

  Kram kram

 • al68 skriver:

  Själv blev jag inspirerad av ditt tidigare inlägg om glasstillverkning, så här gör jag, Dulce de leche glass. Hoppas den blir god, trots att jag ”glömde” koka den innan, blir man trött på sig själv eller ; )

  Jag och mannen skall snart krypa upp i soffan och se Alcatraz, verkar jätte bra.

  Ha en skön kväll, imorgon jobbar jag hemifrån då fritis och skolan är stängt, skönt då kan man hasa runt i one piece hela dagen, kan inte bli bättre ; )

  Kram kram

 • nenne80 skriver:

  Hej hej

  En liten fråga om wrapp. Har laddat ner appen så hur funkar det hela? Kostar presentkorten inget att ge bort?
  Verkar ju vara en toppen app, bara jag som är lite trög ;-)

  Kram på dig!

  • Victoria skriver:

   Det finns både de som kostar att skicka och de som är gratis. Jag använder bara dem som är gratis :) Du går in under cemlebrate och får du upp din kontaktlista, där kan du se vilka som har Wrapp, då har de ett ”W” bakom sig. Gå in på denne person så ser du vilka presentkort som finns att ge till denne just nu. I bland finns inga gratis alls, i bland finns massor. Inte stenkoll på hur systemet funkar ;-)

   Hängde du med?

   kram

 • linruz skriver:

  Ja burr vilken ruggigt väder det blev på kvällskvisten.
  Här är godis ett big NO NO just nu men de såg riktigt smarriga ut de där.
  Kram kram
  Lina

 • bitte skriver:

  Hello på dig!
  Finns alltså det vinet på 375ml flaska …. vad bra ;-)
  kram

 • Caroline84 skriver:

  Regn och rusk i södra Skåne med…
  tycker man blir så trött av sådant väder!
  Ikväll ska vi mysa ner oss med popcorn och godis och kolla på den siste Arne Dahl filmen…ruggigt bra! Har du inte sett dem SÅ GÖR DET!
  Kram

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen