Inte min dag!!

Nä det är verkligen inte min dag i dag. Som grädde på moset var jag och storhandlade nyss på Ica Maxi och när jag skulle betala så har jag inte kortet med mig!!!? Gaaaah! Fick muta Sebbe med en banan och vänta på Micke som fick komma och lösa ut mig tillslut. Hyfsade stressutslag efter det! 🙂

En snabb liten lunch nu i form av smördegscrustad med räkstuvning och sallad. Hattings frysta crustader, bara att värma i ugnen och fylla med någon god suvning eller vad man vill och servera som förrätt/entrérätt, på buffén eller lättare lunch.

Nu ska jag lugna ner mig lite, fylla tvättmaskinen för femtioelfte gången och kika på den här medan Sebbis sover. Nån som sett den?

20120411-122342.jpg

Sen blir det storstädning från topp till tå av huset! Går inte och lägger mig förrän man kan äta på golven! Olivia har lovat hjälpa till – mot betalning, min lilla krösus. Och Micke har inget val 🙂 (Sebbe är ursäktad, han stjälper mer än han hjälper när det städas)

Cleaning-day it is!

 1. Såg den häromdagen och tyckte den var bra. Mysig och ganska förutsägbar, men gillade den ändå. Min sambo var inte sådär jätteimpad (kanske ingen killfilm!!), tror den passar oss tjejer bättre. Vi är ju superkvinnor! Kram

 2. Låter lite stressigt ; )

  Själv jobbar jag hemma idag med, sååå himla skönt. Snart skall jag hämta lillkillen. Pratade förresten med min stora kille igår (han är i Australien) och han kommer nog hem redan i sommar, skulle inte komma förrän till jul annars, så mamma är LYCKLIG idag. Det är sååå jobbigt att inte han sina barn i närheten även om dom är 22 år ; )

  Hoppas att dagen urartar sig bättre, kram kram

 3. Sådana dagar är inget att ha, men något säger mig att de brukar sluta väldigt bra till slut!
  Kram och hoppas på en härlig fortsättning på dagen!
  /Jessica

 4. Hejar på dig med städningen!! Heja, heja, heja! Själv softar jag mest i soffan, nu är det bara 9 dagar kvar till BF 🙂 Om det går över tiden så får jag väl börja att storstäda vilket jag inte hoppas för att städa är inte min grej… förstår inte det blir ju stökigt lika fort.

 5. Men vilken kalldusch att upptäcka att plånboken var kvar hemma! Tur att Micke kunde lösa ut dig och lille Sebbe ville ha banan 🙂
  Väntar fortfarande på mitt Campadrepaket, med mina Odd Mollisar i, vill ha nu!!!

  Hoppas ni får en nice Cleaning-day:)

 6. Åh, det där känner man igen! Hamnade i en likadan situation senaste igår…

  Boken som filmen ovan bygger på är skriven av en brittisk författarinna och den är superbra, men jag kan inte förmå mig att se filmen efter att ha sett den första ”Shopaholic”-boken förstöras av Hollywood 🙁

  Men boken är sjukt rolig och igenkänningsfaktorn som småbarnsmamma med karriär är HÖG 😀 Rekommenderas alltså!

  Charlotta
  http://blogg.familyliving.se/tillbakadaralltborjade/

 7. Nej, ush. Blev sååå besviken av den filmen. Uppfyllde verkligen inte förväntningarna som jag hade. Lycka till med städningen senare. 🙂 Ha en fin dag!

 8. Gahhh…värsta tänkbara. Stå och ska betala utan kort eller pengar. Detta händer mig ibland då mannen råkat glömma ge tillbaks mitt kort (och jag lär mig aldrig kolla så kortet är med INNAN jag börjar handla, ler). SUCK, jobbigt.

  Filmen har jag sett..eller skulle se men jag råkade lägga mig så där gott i soffan och somnade:-o men den är säkert sevärd iaf!

  Hoppas din dag blir bra !!

 9. Hej!
  Jag såg filmen på bio med min kärlek och jag tyckte den var bra. Lite smårolig och romantisk, om jag minns rätt!

 10. Kan trösta dig med att det inte är min dag idag heller, blev snuvad precis på mållinjen av ett radhus som vi så gärna ville ha :'(

  Nåväl har en kladdkaka i ugnen som jag ska trycka i mig sen och grina lite till..

 11. Jag hade inga förväntningar alls på filmen och tyckte därmed att den var jättebra, lätt underhållning liksom.

  Lycka till med städningen, det är så skönt efteråt 🙂

  Kram Åsa

 12. Hej!

  I inlägget ”julen varar än till påsk” hade du en bild på en sockerkaks liknande bot med hallonsylt och någon havregrynsblandning på och vaniljsås bredvid. Är det något du har recept på eller vet vart man hittar? Ska baka till fredag och den såg hur god ut som helst. Håller tummarna!

 13. Åååå fy. Sånt där känns så surt. Dum som jag var så satte jag in några tusen extra på sparkontot förra veckan då vi spar lite till resan i höst. För i påskas var vi till svärföräldrarna i huvudstaden och åt och drack gott. Då kom jag på att du hade ju varit i Barkarby på OM outlet. Lurade med mig svägerskan då jag inte törs köra själv i storstan 😉 . Fanns en hel del faktiskt. Hade tydligen fyllt på sa dom just den dagen. Står där i provhytten med 5 plagg som jag provat och undrar hur mycket pengar jag har på kontot????? Skulle lätt kunnat köpt 4 av dom i alla fall 🙂 men tordes ju inte chansa och stå där med hundhuvud och skämmas att det står MEDGES EJ! och behöva lägga bort plagg efter plagg :(. Jag fick med mig 2 godingar hem i alla fall, alltid nå´t. Men jag grämer mig som f-n att jag förde över extra på sparkontot, hahha!

  Hoppas städningen går galant med hjälpen du får;)

  Kram Lotta

 14. Attans, hur kul är den då?
  Har tyvärr hänt oss alla någon gång. Tur att gubben kunde komma loss och lösa ut dig, stackare där.
  Ha en fortsatt bra kväll och hoppas städningen går lätt och galant.
  Kram jessica/Kungsbacka

 15. Hej!!

  Usch då vilken dag, vilken tur att du har Micke!!

  Jag vet att jag också gjort sådär nån gång.

  Hoppas torsdagen blir en bättre dag 🙂

  Kram kram

 16. Hej!
  Jag läser din blogg dagligen och fullkomligt älskar dig och din stil. Keep up the good work!

  Jag har en liten fråga.. Vann en digitalkamera i en tävling och kom nyss på att jag skulle kunna sälja den. Du skulle inte vilja visa upp den i din blogg? Hade blivit oerhört tacksam!
  (Se förfrågan som en komplimang. Det innebär att jag gärna ses i sammanhang med dig samt att jag anser att du är en stor bloggare. Och förresten? Både du och dina recept är grymma.)

 17. FilMa, jag gjorde precis som du. Tyckte jag hade gott om pengar och förde över till sparkontot, sen när jag skulle handla hade jag inte täckning på kontot! Så pinsamt! Det hade dragits en räkning till som jag hade glömt…Fick vackert åka hem igen och flytta tillbaka pengarna och åka tillbaka till affären igen.
  Victoria, äter du LCHF eller inte? Menar inget illa men det verkar variera lite dag för dag? Och varför äter du det i så fall. Trivs du med det som livsstil? Du behöver ju inte gå ner i vikt precis. Jag är bara nyfiken!

 18. Hej Victoria!

  Ingen höjdare att glömma kortet. Kan vara jobbigt nog i kassan med barn och allt. Skönt och snällt att Micke hade möjlighet att komma ifrån.

  Hoppas att städningen gick bra sen så ni kunde äta på golvet 🙂 Haha

  Vad jag skrattade när jag läste om Sebbe som la kivibitarna på huvudet. Så klockrent 🙂 De är för roliga med sina nyfunna färdigheter.

  Hoppas du får en lite lugnare dag idag.

  Kram på dig <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..