Bookmakertoast med bea

Godkväll! Ska strax krypa ner i renbäddad säng och hoppas på mååånga timmars sömn i natt. Iallafall mer än 3 som det blev i går 😉 (fullmåne eller vad? tyckte jag läste om pigga bebisar här och var på fb..)

Favoriten här hemma just nu. Min variant av bookmakertoast. Orginalet har rå äggula och pepparrot tror jag? Men jag är inget fan av något av det så jag kör på pub-varianten.

I botten en skiva smörstekt rostbröd (sååå mkt godare att steka i smör på båda sidor än att rosta, testa!). Sen en näve strimlad sallad och skivade tomater. På med en stor skiva stekt/grillad oxfilé. Toppa med en rejäl klick bearnasisesås (Lohmanders funkar alltid), lite finhackad rödlök (som legat i iskallt vatten en stund – det blir så krispigt och får mildare smak, testa detta oxå!!) och färsk timjan.

Såååååååå gott!!! Hittade svensk Oxfilé på Ica Tybble (gillar Tybble! Liten men naggande god ICA-butik!) till bra pris så det har blivit såna här mackor ett par kvällar nu 🙂 Vardagslyx!

Nä nu ska jag lägga mig i tid här så jag orkar med morgondagen när orkanen familjen med skåningar drar in över Örebro ♥ Kikade till Olivia nyss och hon hade lagt sig och sov i extrasängen vi bäddat till småtjejerna inne hos henne 🙂 Vet inte vem som är mest laddad! Massa god mat står på schemat såklart och en massa trevligt umgänge. Ska visa er min söta dukning i morgon!! Nu godnatt.

  1. Gull-Olivis! ♥
    My god måste prova den däringa någongång! Ser och låter galet gott!! Nä nu blir det nighty-night så vi orkar hålla igång i ”den där bron vi ska över” Örebrooo 😉 ♥

  2. Åh så gott!
    Håller med om det smörstekta brödet, går inte ens att jämföra med det rostade.
    Sambon köpte hem en fin bit svensk oxfilé idag, så ska försöka trolla ihop något gott av det till helgen. Ska kika igenom ditt arkiv, förmodligen så har du något inspirerande där 🙂

  3. Ser verkligen gott ut! kul med gäste., Själv ska jag försöka muta dottern lugn ett par timmr, så jag kan plöja igenom lite plugg som blivit liggandes över ”lovet” Som belöning väntar ett besök till badhuset i eftermiddag.Önskar er en trevlig helg.

  4. Ditt smarta lök-tips kör jag ofta med, riktigt bra! 🙂 Jag gillar också Tybble, tycker att de ofta har bra extrapriser och lite roliga varor. Ofta bra pris på frukt också! Ha en skön helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..