Mash-ups

Fick hem de nya mash-up smakerna på LOKA. Älskar bubbelvatten!! Men jag är väldigt kräsen med smakerna, inte så ofta de faller mig i smaken.

Lokas nyheter är otippade kombinationer. Det är päron & pitanga, jordgubb & lakrits samt banan & kiwano.

20120412-120052.jpg

Päron & pitanga blev min favorit av dessa tre. (Men vad är pitanga???) Päron gör sig bra i bubbelvatten! Jordgubb & lakrtis däremot var alldeles för konstig för min smak. Luktade mycket lakrits och smakade godis. Banan & kiwano smakade skumbananer. Vilket var gott några klunkar, men inte en hel flaska. Alltid kul att prova nya smaker dock. Har ni testat dem??

 

 1. Spännande med banansmak 🙂 Den ska jag hålla ögonen öppna efter.
  Hm, jag har aldrig hört talas om pitanga. Det låter väldigt exotiskt och smarrigt dock 😀
  Jag önskar dig en fin dag, kram!

 2. åhh!! som den pressbyråtant jag är så har jag smakat alla tre, fördelen med att jobba i butik å få smaka innan alla andra!! Jag älskade jordgubb/lakrits och gillade banan/kiwano och var inte alls lika förtjust i päron/pitanga tänk vad olika smak olika människor kan ha 🙂
  Snart får vi för övrigt in starbucks kalla kaffe drycker på pressbyrån!!! Jag säger till dej då så kan du få smakprov av mej å skriva om om du vill?!!
  ha en fin dag!

 3. Päron & Pitanga är också min favorit, har ett par flaskor gömda hemma 🙂
  Men undrar också vad Pitanga är????

  Solen skiner och snart är det FRAIDAJ:)

  kram

 4. Loka, ja eller svenskt smaksatt mineralvatten är något jag verkligen saknar i utlandet. Päron och pitanga lät läskande gott. Jag väljer alltid pärondrycker om det finns. kram towe

 5. Åh jag älskar Jordgubb o lakrits.. yummi!! Finna nu o köpa på Coop, två för 25 kr. Va starbucks kalla kaffe drinkar?? omg då kommer jag bo utanför pressbyrån.. 🙂

  Ha en bra dag!

  Kram

 6. Pitanga=pumpa körsbär på Hawaii, eller Brasilanskt körsbär, lite surt används mest som smaksättare.

  Nä jag har inte sett de där men när jag gör det ska jag testa alla tre!

 7. Ja jag har smakat dem. Jordgubb/lakrits var riktigt äcklig tycker jag. Den med päron var inte lika god som en vanlig päron, och banan, ja, den var väl bäst av dem alla tre men ändå inte speciellt bra. Så nej, jag sågar alla tre nya smakerna. Tyvärr. Älskar också bubbelvatten i vanliga fall.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..