Skåningar i Närke

Hej på er! Här sitter vi och myser med en liten trött namnsdagstjej i soffan (Olivia – grattis stumpan!). Skåningarna har precis styrt kosan hemåt och hjälp vad tyst det blev här?! 🙂 Sebbelutten är hos mormor och morfar, han fick lite semester efter ett tag från festligheterna, så vi ska strax hämta hem honom.

Helgen har gått i ett, vi har haft såå trevligt! Småttingarna fann varandra direkt och har lekt och busat så det sprakat om det 🙂 Vi har ätit och ätit mest hela helgen. Gjort stan en sväng och mest njutit av det fina vädret på altanen. Grillat och solat. Druckit goda drinkar, spelat sällskapsspel, lyssnat på musik och haft det så himla gott! Resten av Sverige klagade på snökaos och vi fattade ingenting. Klarblå himmel och riktigt varmt på altanen. Satt t.o.m ute och åt lunch, härliga årstid!

Det får bli ett bildregn för att beskriva helgen. Enjoy!

Tack finaste Åse, Daniel, Michelle, Noel, Juni och Alice för en supermysig helg!!!

(pssst, fler bilder hittar ni inne hos Åse!)

LOADING..