Rester till middag

Godkväll godingar! Vilken måndag, snö, regn, hagel och rusk! Har såsat runt i slowmotion mest hela dan förutom en sväng till affären med kidsen efter förskolan. Nu är småttingarna i säng, Micke röjer upp i köket (japp, det är hans grej :) jag lagar mat och han diskar och donar) och snart är det dags för middag. Rester från fredagens plockmiddag blir det, yummi!!

Inte tokigt alls med kylen full av rester ;-) Har blivit helt galen i kapris (coctailkapris, såna stora ni vet)! Äcklegoda sådär :-) (bara äckliga enligt Micke, bra det så får jag ha dem för mig själv). Till maten blir det soffhäng och nån film. Några tips??? Brukar hyra i tv:n (Telias videobutik) och utbudet är kanske inte det bästa, men bekvämt!! Och sen dagens avsnitt av Alcatraz!

Fredagsblommor i full blom. Ljuvliga!!

Vad äter/åt ni i kväll??

0

0 reaktioner på “Rester till middag”

 • Anna09 skriver:

  gillar också cocktailkapris fast på burk :-) har inte lyckats hitta några på lösvikt, får kolla runt lite. Och jag måste ju säga att det ser väldigt gott och välfyllt ut, trots att det är rester ;-)

 • jerner skriver:

  Åh vad gott allt såg ut! Ikväll blir det kycklingpajen med vitkål som du tipsat om, har stora förhoppningar på denna :)

  Jag undrar om korven som du har på bild i detta inlägg, den prickiga med peppar i, vad heter den? Ser precis ut som den vi åt i Paris och vill hitta en sån korv för den var sååå god.

  Kram Mathilda

 • JennyK skriver:

  Vi åt stekt korv och stuvade makaroner, fantastiskt gott =)

  Kan du inte tipsa lite om goda bubbel ni brukar dricka???

 • Norrlandskan skriver:

  Här blev det kycklingpaj med tomater och feferoni som tillbehör, mums!

 • Kickan75 skriver:

  Ser väldigt gott ut det du bjöd på i helgen i plockmats- väg !! Vill du inte tipsa på vad du hade för något gott på bordet ? Går det i LCHF anda ? Kapris…hm….nja tror jag står över kaprisen ;)
  Här blev det en enkel omelett tikk kvällsmat för min del.
  Ha en underbar vecka !

 • vbh1 skriver:

  Här blev det knappt ingen middag alls för tåget var försenat så jag kom hem sent :(
  Blev en liten hamburgare på Mc D.

  Jag undrar över att hyra film i Tv. Du skriver att ni hyr via Telia, jag fick svaret på Telia att de inte kan hjälpa oss med det? Hur gör ni?

  Tack för bästa bloggen, Kram Hanna

 • jennysvardag skriver:

  Åh vad det ser gott ut. Jag älskar plockmat.
  Här blev det nybakat lchf bröd med räk/kräft röra. Väldigt gott och lagomt mycke efter ett träningspass.
  //Jenny

 • CarinaMR skriver:

  För mig blev det mannagrynsgröt… Låter kanske inte så häftigt, men det var det jag var sugen på.. Så vackra blommor! Jag borde också börja med ”veckoblommor”!

 • Storm87 skriver:

  Här blev det omelett med ost och skinka! Snuskigt gott och enkelt! :) Ha en bra kväll!

 • Jojjo skriver:

  Vi åt mozzarellabiffar med en stor härlig sallad. Mums

 • Summer skriver:

  Hej! :)

  Vi åt ugnsbakad lax, potatismos, Hollandaise och ärtor. Jätte enkelt men väldigt gott!

  Vi brukar oxå hyra på Telias videobutik. Men börjar få svårt att hitta något kul. Såg en ganska bra norsk film för ett tag sedan; Huvudjägarna ( eller ngt liknande…)!

  Ha en fin kväll!

  Kram

 • al68 skriver:

  Har precis sjunkit ner i soffan, nytränad, duschad och mätt. Vi har ätit ugnsfalu med en massa gott och till det blomkålsmos. Vi kommer nog med se Alcatraz, tycker den var sevärd. Ha en fortsatt mysig kväll, kram kram

 • matplatsen_asa skriver:

  Inget spännande middagstips härifrån idag (pasta och veg. köttfärssås).

  Funderar på det här med kapris, just nu håller jag med Micke – äckligt, men jag vill gärna tycka om det!! Vilka köper du, finns det något ”ingångstips”? :-) Ha en mysig kväll!

 • juliaspyssligheter skriver:

  Åh jag gjorde jättegod mat ikväll! Kryddiga köttfärsspett med grönsaks-cousous (couscous blandat med tomat, avocado, salladslök och paprika) och hemmagjord pesto till. Såå gott och fräscht! Härligt med en massa färger också. :) Så, tips!

 • Maja75 skriver:

  Gräsänka som jag är i några dagar, slängde jag in en X-tra allt pizza i ugnen och geggade på både aioli och bea. Lilleman sover och så snart jag har tuggat i mig den geggiga pizzan, ska jag slänga mig i sängen med ”Poeten”! :-) Ha en god kväll och frossa i resterna. Ser galet gott ut! Och jo, de stora kaprisarna är ”äckel-goda” :-)

  Stor kram till er alla

 • lingon skriver:

  Men så gott det såg ut!!
  Här åts det änglamarks ekoligiska fiskgratäng och den smakade lite mjöl? Men annars ok.

  Kul. Jag följer 56kilo-bloggen och där är ni ju båda längre ner. Samma tillfälle med i olika bloggar.
  kram och trevlig kväll,
  L

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen