Woop woop, grym rea!

Trötta på regn och rusk? Man får ju knappt lust att gå utanför dörren. Ska ut till Smultrongården i morgon och pratade med Eva som tyckte vi skulle muntra upp alla shoppingsugna besökare som trotsar regnet med nåt riktigt bra och tillslut klubbades detta upplägg:

08:00 – 09:00 40% ALLA KLÄDER!!

09:00 – 10:00 30% ALLA KLÄDER

11:00-12:00 20% ALLA KLÄDER

12:00-13:00 10% ALLA KLÄDER

13:00-14:00 FIKA 2 BETALA FÖR 1

14:00 – 15:00 30% ALLA SMYCKEN
 
Woop woop vilka supererbjudande! Massor med finafina Odd Mollys mm att fynda. Är ni morgonpigga kan ni göra riktiga kap! (Har ni inte möjlighet att besöka butiken så går det självklart bra att ringa så skickar vi, kika in på hemsidan så ser ni mycket av det som finns i butik). Gäller alltså i morgon lördag 21/4!
 
Det var väl uppmuntrande va 🙂
  1. Erbjudandet i morgon på Smultrongården är helt klart lockande! Går det att beställa via mail?
    Kram Tina

    1. Enklast är nog om du ringer Tina, ingen hinner kolla mailen löpande och då hinner säkert mycket i butken säljas antingen på telefon eller i butiken.

  2. Hej igen!

    Har spanat in några plagg Odd Molly. Vad säger du som är proffs på detta märke och storlekar, det ser ut ungefär att vi har liknande kroppshydda. Vad har du för strl på dessa? Är de stora eller små???

    Kram Tina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..