Recept tack?

Hej hej! Kikar in en snabb sväng, just kommit hem från middag hos goda vänner och stoppat sovande i sängen som fick bäras hem ♥ Vi bjöds på god 3-rätters med svampsoppa till förrätt, grillad lax med tillbehör (romsås, gräddstuvad vitkål, majs, baconlindad haloumi) och till dessert pannacotta.

Frågade efter recepten och det visade sig att både förrätten och efterrätten var hämtade från MATPLATSEN, haha 🙂

Nu hänger ögonlocken på trekvart här så jag ska svepa ett glas iskall påskmust och se om jag lyckas hålla mig vaken filmen ut (Wedding crashers) eller helt enkelt somna i soffan. Känns som det kvittar vilket 🙂

Ha en skön kväll!

  1. Det är nog många som fredags- och lördagsmyser lite extra tack vare dina härliga recept, du är ju en riktig glädjespridare 🙂

    Jag tänkte fråga dig om ni är nöjda med er grill, tycker att den verkar vara riktigt bra som kombinerar klassisk kolgrillning med rejäla avställningsytor och är det även gasolfunktion på? Om ni hade köpt grill idag, hade ni valt densamma? Saknar ni någon funktion? Är den stadig och tålig?

    TACK på förhand för svar, ha en fortsatt härlig söndag!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..