Solen skiner inte alltid i Karlstad..

Men kan det sluta regna nån gång!!!!?? Tydligen inte. Det bara öste ner i morse så vi packade in oss i bilen och for till Karlstad. Det sägs ju att solen alltid skiner där 😉 Gjorde den det? Inte ett dugg.. Spenderade dagen inne på köpcentrumet Bergvik. Enligt hemsidan korat till Sveriges populäraste köpcentrum 2012. Eh…?! Jaja, smaken är väl olika.. Lär inte åka dit igen.

20120422-184543.jpg

Men en grön kjol jag spanat på här i stan som var slut i min strl hittade jag faktiskt! Så helt tokigt var det väl inte 😉

Kjol från H&M med tillhörande skärp

Ska försöka få i säng två speedade barn nu, blev lite sisådär med sovtiderna, alltid lika spännande 😉 Vad Olivia fått i sig har jag ingen aning om, helt sjövild far hon runt runt runt?! Sen väntar myskläder i soffan, ostbricka, hyrfilm, naturgodis och lakritspannacotta (färdig från Ica Maxi)! Yummi yummi!

Frågan är bara vilken film? Några hyrtips på nyhets/toplistan??  Kikar in om en stund när kidsen somnat och ser om ni kommit med nåt bra tips! Tack på förhand.

 

 1. Vad du frästas med dina ostar! Nackdelen med att va gravid 😉 Vi såg horrible bosses här om dagen, sambon tyckte den var bra, jag som inte klarar att va vaken en hel film kan inte uttala mig riktigt 😉

  1. Ja jag vet 😉 Men jag har så svåååååårt för svenska filmer, särskilt kriminalare 🙂 Men endera dan ska jag ge nån av dem ett försök, lovar.

   kram

 2. Vi kollade Midnatt i Paris för ett tag sedan och den var så där lagom sevärd.
  Apollo 18 har vi också sett och den rekommenderar vi verkligen inte, så trååååkig….
  Annars kan vi klart rekommendera Toast för dej som är matintresserad, visserligen inte helt ny men så rolig och intressant verklighetsbaserad film. Handlar om Nigel Slater, en engelsk matskribent och kock, hans uppväxt och hans passion för mat. Helena Bonham-Carter gör en av rollerna och hon är så bra i den.

 3. Kan tipsa om filmen ”Crazy stupid love” med bl a Steve Carell och Julianne Moore. Tyckte den var bra!

   1. Här kommer ett tips till då 🙂 ”Life as we know it”. Hyfsat bra feelgood film. Och vad jag kommer ihåg är den manlige huvudrollsinnehavaren inte helt fel att titta på. Josh Duhamel, kan han heta så?!

 4. Har sett massa bra filmer det sista!
  Skin
  Revolutionary road
  Catch me if you can
  Blood Diamond
  Valentines day
  Den vita massajen
  Killers
  Lyckan, kärleken och mening med livet
  Remember me
  The back-up plan

 5. Har du sett shutter island som går på fyran nu? Kanske lite sent ute men jag bara älskar den filmen, dock skulle jag nog ändå inte rekomendera att se den med 1miljon reklampauser 😉

 6. Hej!!!

  Haha jag skrattar fortfarande av ett visst inlägg här 😉

  Förresten gilla du filmen med Sarah Jessica Parker, kommer inte ens ihåg vad den hette, men där hon är en karriärkvinna samtididgt mamma, jag hyrde den, gud vad dålig jag tyckte den var, jag såg inte ens färdigt den. Jag ville att den skulle vara bra.

  Har också svårt för svenska filmer speciellt deckare eller liknande..

  Här kommer ett tips på en gammal Klassiker, ”Förhandlaren” . Tyvärr står det helt still i huvudet på bra filmer fast man sett massor.

  Kram kram

  1. Hehehe mmm 😉

   Jag håller med, inte bra alls och jag KÖPTE den!!! Inte mitt bästa köp direkt. Fast den var väl inte så illa så jag inte såg klart den kanske hehe 🙂

   kram!!!

 7. Har liksom Caroline84 sett Arne Dahl filmerna och tyckte dem var bra.

  Skulle väldigt gärna vilja veta var du köpt dessert glasen som du serverar lakrits pannacottan i. Dom är såå snygga….skulle gärna vilja få tag i såna!! 🙂

  Kram från ett snöigt norrland!

 8. Men oj vad ni bullar upp. Hur många är ni som ska kolla på film egentligen?? 😉

  Mitt film tips är ”Walk the line” !! En av mina favoriter 🙂

  1. Haha 2.. men vi åt inte upp allt 🙂 åker in och ut ur kylen några dar nu kan jag tro 😀

   Walk the line är bra! ingen ny film dock (om vi menar samma?) 🙂

   kram

 9. Näämen hardu vart i min stad idag, när ja är på kusten över dagen istället.. Va bra att du hittade nått ialla fall;)

 10. Relativt nya filmer att hyra en regnig kväll i veckan: Nawalas hemlighet. (starkt drama m oväntad story) Love is not a crime (underhållande romaniskt drama med skådisar som man inte tröttnat på). Enyoj!

 11. Hej Victoria!

  Hur va pannacottan ? Undrar om de har den här hos oss lät smarrigt.

  usch det e ju tråkigt när man åker i väg och det är dåligt väder 🙁
  Men utflykt är ju härligt med lilla familjen trots all och du hittade ju en snygg kjol =)

  Hoppas du hittade en bra film.. ha en bra start på veckan
  kram på dej

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..