Den femte..

Jo men för en gångs skull verkar jag ha googlat rätt. Antagligen Femte sjukan hon åkt på. Läkaren hade aldrig sett nån så exalterad på ett läkarbesök. Hon riktigt flög upp på britsen och slängde av sig kläderna och rabblade sina symptom och att hon minsann hade fem-sjukan och ville ha mediciiiiin och undrade om de ville ta blodtryck och blodprov? (vilket inte behövdes till hennes besvikelse 🙂 ) Glad som en tupp blev hon när läkaren åtminstone skrev ut medicin och benen kunde inte springa snabbt nog till apoteket och hämta ut den! Knas-fia ♥ (ingen fara med henne, bara lite utslag på benen som kliar – och de är redan bättre)

Lille kissen har naturligtvis fått femte sjukan och måste dricka medicin mest hela tiden ♥

 Hittade ramarna jag var ute efter på IKEA men har inte hunnit fixa med tavlorna, får bli i morgon. Dessutom köpte jag de obligatoriska värmeljusen (med glassdoft) och servetter, hehe. Kan man gå därifrån utan?

Söt minibricka med matchande servetter i ljuvligt blommönster. Gillar den här färdigvikta sorten!

 Dessutom en ny soffkudde som jag är supernöjd med! Passade perfekt i soffan tillsammans med de andra som går i blått/vitt/beige/grått/brunt. 39 kr, kap!

Kvällens middag blev ett i hopplock av lite av varje. Inget ovanligt här hemma 😉 Räkor, ostar, ägghalvor och goda röror. Svängde även i hop ett par små pajer i färdiga pajskal från frysen (Hattings, smidigt!) en med ädelost och en med bacon/broccoli. Mums!

Är så trött i dag så jag ska lägga mig och kika på DH i sängen. Ehh sätta mig på en pinnstol framför tv:n i sovrummet och kika på DH menar jag. (Ni kan väl nästan räkna med att jag vill ha en resumé av kvällens avsnitt när jag vaknar i morgon 😉 so shoot! )

Godkväll!

Just ja, svar på några frågor:

– Vi såg Jägarna 2 tillslut. Helt ok – för att vara svensk 😉
– Pallen/trappan i köket kommer från BRUKA
– Hittade badshorts (med läckageskydd) på Åhléns, tack för tipset!
– Lakritspannacottan var ingen hit, men har fått recept på en hemlagad som jag ska testa snarast.

LOADING..