Vårjacka på, check!

Godmorgon bloggisar. Är ni vakna? 🙂 Blött på backen här men sol och en skvätt blå himmel just nu. Uppiggande så det förslår! Grämer mig att jag somnade mitt i Alcazar Alcatraz i går så är det nån vänlig själ som såg sista 20 min så får ni gärna berätta vad som hände! (jag envisas visst med att skriva/säga Alcazar varenda gång jag pratar om denna tv-serie, haha!) Jäkla reklampauser i tid och otid, livsfarligt för en trött mamma som dessutom låg i sängen och kikade. Nästa gång sätter jag mig på en pinnstol framför tv:n och öppnar fönstret så jag håller mig vaken!

Passar på att slänga på mig älskade vårjackan i dag, dagarna man kunnat använda den i år är ju lätträknade. Hrmpf!

Ska i väg till vårdcentralen nu. Misstänker att Olivia fått Femte Sjukan. Inte för att jag nånsion hört talas om den men när jag googlar stämmer den precis in på henne så vi får väl se vad farbror doktorn säger. Olivia är nästan lika laddad som om vi skulle träffa jultomten. Tokiga unge 8) Efteråt blir det en sväng till IKEA och leta ramar, nya tavlor till barnens rum ska upp och sen kommer det en tävling i samband med det, håll utkik!

Vågar man ta vagnen eller ska man ta bilen? Hm.. *kikar på molnen som hopar sig och tror jag vet vad jag väljer*

Happy tisdag på er!

 1. Godmorron, ha ha ha, jag somnade med igår så jag missade med den sista kvarten. Lustigt jag säjer alltid med fel Alcazar, VARFÖR ; )

  Ha en skön tisdag, idag halvdag som alltid, mys med lillkillen sen teater med han ikväll, skall kolla ”kussen” som är med och spelar.

  Kram kram

 2. Hej 🙂
  Somnade också de sista 20, och jag kan inte ens skylla på småbarn…men lägger man sig ner i en reklampaus så är det kört!

  IKEA, kan du köpa ett skrivbord till mig :)? Behöver verkligen komma dit och ska bara hitta tiden!

  Ha en härlig tisdag, kramen!

 3. Pinnstol haha 🙂 Ja, det hade varit en syn. Kanske rätt recept. Vem vet???
  Jag kollade inte så jag har inte en susning.

  Hoppas det går bra hos farbror Tomten jag menar doktorn 🙂

  Önskar dig en fin fin dag! Här skiner solen!

  Kram kram <3

 4. Vet inte exakt vad sista kvarten började. Men Cal tog gisslan på banken, varpå ”blondie” gick in för att hjälpa honom ut. Hon hade m Polisuniform in och de lyckades ta sig ut fr banken och dra iväg m bil. Cal tar Blondie som gisslan då och vill sedan tvinga ut henne ur bilen – då upptäcker hon att han ej har bälte (användes icke på 60-talet) – bredsladdar och ”knockar” Cal, handklovar fast honom i ratten och han återförs till ”Alcazar” :).
  I hans ficka finns en nyckel som Blondie vil behålla men får inte för bossen – han rusar in på ngt labb där ingen annan får komma in, för att analysera nyckeln….Där slutar det…..Hoppas ni fattade något…..
  Kram & ha en underbar dag….

 5. Kan bara tipsa dig om att sätta in ett Mediacenter i din TV, då spelar man in och pausar i programmet. Jag sätter på inspelning när ett program börjar ex 21.00 och sätter mig 21.25 då kan jag spola förbi hela reklamen utan att komma ifatt.

  En del har ju inspelningsbara boxar med och det är samma sak. Älskar mitt mediacenter!! spelar in alla serier och program och ser när jag vill. Skönt att inte behöva känna att man måste sitta uppe sent när man har arbetsdag då kan man se programmet nästa dag i sin helhet istället utan reklam!

 6. Kollade tyvärr inte så jag kan inte berätta hur det gick 😉 Men det är säkert massor av tjejer här inne som vet! 🙂

  Min ”dag” började 02:30 med att torka upp spyor..Uuhh! Min stora bonuspojk har fått magsjukan, och det är ju INTE roligt nånstans.. Menmen, han är 9 år och det är första gången så vi ska väl inte klaga! 😉 Han var väldigt söt idag när jag duschade honom, han frågade om jag ville vara med i Guinness rekordbok eftersom jag var världens bästa bonusmamma!! Det gjorde min dag 🙂

  Önskar er en fantastisk dag!! Kramar

 7. Kan tyvärr inte hjälpa dig med filmen.

  Visst är det underbart att kunna ha vårjackan och värmen är påväg! Weeeeeiiiii!
  Hoppas att lillan snart är frisk.

  Happy day!

  Kram

 8. Visst är det jobbigt med all reklam… jag måste nog skaffa mig en sån där inspelningsbar historia, för jag står inte ut av alla reklampauser. De trycker ju in en extra reklampaus i Desperate Housewives och Grey’s för varje år som går, tycker jag. Det enda positiva med det är att man kan gå ut och hämta mer glass. 😉

 9. Femte sjukan hade Filippa förförra året. Då va jag gravid med lillebror och allt hetsades upp att det kunde vara farligt för foster i jag tror det va v16-20 eller ngt. Precis där jag va såklart. Men med ett enkelt blodprov på mig konstaterades det att jag redan haft det. Därmed kunde det inte smitta lillebror i magen. Läkaren sa dock att det va minimal risk att barn i magen blir smittade. Men snackas det är jag en som tillhör den oroliga gruppen!
  Tyvärr kan jag inte ge dig en resumé av de sista 20 minuterna då även jag sov;)
  Hoppas att jag kan slänga vinterjackan längst in i garderoben och ha vårjackan ett långt tag framåt!

  Ha en fin kväll!

  1. Vaknat på fel sida??! 😉 När man fått utslag smittar man inte längre.

   ”Den som blivit infekterad med viruset är smittsam precis i början av sjukdomsförloppet. När hudutslaget väl debuterat är virusmängderna i snor och slem i luftvägarna så små att man inte längre är smittsam”

   Hoppas du får en fin dag och blir lite muntrare 🙂
   Kran

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..