MATPLATSEN i Marknad

Godkväll på er! Nytt nummer av gratistidningen Marknad ute nu, och vem hittar vi där 🙂

Här hemma har vi just haft grannarna över på spontanmiddag. Tacopaj blev det och marängtårta till efterrätt. Bjuder inte på något foto på pajen i dag för den såg ut som nåt man tappat i backen, haha, men god var den som tur var ändå. Tårtan svängde jag snabbt i hop med färdiga marängbottnar, lemon curd, vispad grädde och färska jordgubbar.

Nu ska jag ladda för kvällens Grey´s här. Så himla trött i dag med så jag överväger sängen. Kan det vara pollen tro? Känner mig helt under isen – utan att vara sjuk. Hm..

 Ha en fin kväll!

 1. Jag känner av pollen nu och det gör mig trött och hängig.
  Medicinen man brukar få mot pollenallergi brukar ju oxå få en totalt ur balans men förra året började jag äta en ny sorts medicin.
  AERIUS heter tabletterna och dom har inte trötthet som biverkning, suveränt! Jag är en ny människa sen jag upptäckte dom så jag rekommenderar dig varmt att be farbror/tant doktorn att skriva ut såna 🙂

 2. Hej!!

  Vilken bra artikel det var, läste den på jobbet!!! Superbra!!!

  Ja, kanske pollen, jag känner mig sjuk varannan dag.

  Kram kram Förresten har du anmält dig till vår clubfrukost på fredag, om inte så gör det!!!! Du får kaffe och macka och 20% på hela köpet!!!

  Kram kram

 3. Hejsan!
  Har svårt att hitta ett recept på tacopaj som verkligen har smakat bra…
  Ska ha middagsgäster imorgon kväll, kanske kör en copycat:)!!!!
  Dela gärna med dig av ditt recept:)!!!
  Kram Veronika

 4. God morgon Victoria!

  Du är rolig du med dina serier som du ska se sittandes på pinnstol 🙂 Jag ville också se på Greys med orkade faktiskt inte. Ingen pinnstol här inte. Får bli reprisen på söndag. Jag känner också av pollen nu och tror också att man lite tröttare då.

  Kul att du är med i tidningen. Härligt att olika tidningar uppmärksammar dig och din underbara blogg 🙂 Det är du verkligen värd.

  Vill också äta en sån tårta. Gärna nu. Blev så sugen. Nu börjar man längta efter sommaren också.

  Önskar dig en fin torsdag! Dimmigt här!

  Kraaaam <3

 5. Hej! Tårtan såg jättegod ut funderar på att göra den imårn till mors dag, men har lite frågor? Hade du jotdgubbar i ocksä eller bara som garnering? Har aldrig testat lemoncurd så har fått för mig att det är rätt sött?sä df undrar ja om du blamdade med grädde i en bunke ellee lager på lager eller om du bara hade curden?

  är inne på din sida nästan varje dag o har testat många av dina smarriga recept.
  Tack för hjälpen på förhand! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..