Fredagkväll, du underbara sköna.

Hej igen! Hoppas ni haft en fin dag med massor av gott humör!! Här har vi bland annat varit på kyrkans sångstund. Vår tur att bjuda på fika och Olivia önskade pepparkakor med kristyr. Vilket jag heeelt hade glömt av och kom på mitt i natten. Bara att rota fram ett paket pepparkakor och färdig kristyr på tub och spritsa på :) Olivia blev sååå nöjd så när hon vaknade, vilken tur ;-)

Vår-stylade peppisar

Fredagsblommorna är på plats och sprider fredagsfeelings i hela huset. Längtar tills vi fått en blomstrande trädgård och kan plocka egna blommor. Jag tänker pioner, massor, i vitt och rosa. Krispiga tulpaner. Vackra rosor. Magnolia? Åh vad jag önskar jag kunde något om sånt här, men mina fingrar är knappt ljusgröna. Men övning ger färdighet, eller hur!? Endera dan så växer det säkert nåt här :-)

Nu kör vi myskväll med Disneyfilm, snacks och snittar. Lite senare blir det hämtmat och bubbel framför Let´s Dance. Firar lite allt möjligt i dag :-) Men nu ska jag återgå till fredagsmyset med mina små godingar medans de fortfarande är vakna ♥

Just ja, vad vi åt i går? 80-tals klassikern Fläskfilé med bea och nyfriterade pommes. Funkar ju alltid!

Ha en riktigt fin kväll nu! ♥

Ps) Liten Odd Molly bloppis i helgen igen, så kika in om ni är sugna!

0

0 reaktioner på “Fredagkväll, du underbara sköna.”

 • carnebratt skriver:

  Jag vet att jag har frågat innan men minns inte vart, (så kan inte se om jag fått svar) men jag har ett önskemål om att du ska visa allt mateusproslin du har och hur du brukar matcha de olika sorterna till varandra :) ska ta examen nu och vill önska mig detta men svårt att veta färger och så :)

 • foodlover skriver:

  Det är en sak jag ha funderat på men inte hittat något svar på i bloggen. Visst har du ätit enligt LCHF? Ett tag tyckte jag nämligen att det bara var LCHF-recept i bloggen men nu verkar det bli mer ”vanliga” recept igen? Äter du bara LCHF ibland eller hade du bara en liten testperiod? :P

  Tack för en av internets i särklass bästa matbloggar förresten!

  :)

  • Victoria skriver:

   Jag äter bara strikt lchf i bland men skippar oftast kolhydraterna om det går. Lagar dock vanlig mat eftersom familjen inte äter lchf och man enkelt kan slopa kolhydraterna om man vill.

   Kram och tack!!

 • Anette L skriver:

  Hejsan!!

  Vilka fina bilder du har tagit på din fina familj!!
  Ha nu en riktigt skön lördag!!
  Kraam /Anette L

 • henemo skriver:

  Ha en mysig helg!!
  Kram, Carina

 • RebeccaJ skriver:

  vilket härligt inlägg, och vilka väldigt vackra barn ni har <3 kram

 • viksjo skriver:

  Hej! Undrar vilken storlek du har på din Odd Molly remix blouse i rosa?
  Mvh Viktoria

 • Frostrosor skriver:

  Vilka finingar du har därhemma!
  Min son har också tjatat om peppisar ”Mamma, vi MÅÅÅÅSTE baka pepparkakor!” :-)

 • Nazima skriver:

  Underbara bilder, ni är så himlans fina!
  Här har fredagskänslan infunnit sig med färska blommor god mat och dessert.
  Vi åt en festlig fläskfile’pasta (som nästan smakar på restaurang för att citera min man:-) ) Recept kommer upp i min blogg inom kort, tror jag:-)
  Sedan hade familjen här önskat sig kladdkaka till dessert så det bidde det, när barnen sover ska vi skåla in långhelgen med nån smarrig drink.

  Visst börjar de bli stora och förståndiga, vår stora töser. Min tös fyller 6 år i höst och det är så mysigt att diskutera /resonera med henne nu.

  Ha nu en fabolus friday!!!
  KRAM

 • Katariina29 skriver:

  Ha en mysig fredagskväll du med! Här blev det hemgjord pizza och vin, och nu Lets Dance.

  Kram.

 • Mammakarin skriver:

  Vad stor Olivia har blivit helt plötsligt :-) Jag har en dotter på 5 1/2 och hon har blivit så stor och ordentlig helt plötsligt.

  Trevlig fredagskväll, här åt vi langos, jättegott.

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen