Ugg ugg!

Godmorgon freeeeedag!!! Ett godmorgontips till att börja med, UGGs på Campadre i dag (ca 50% rabatt)! Ett par fluffiga flipflops och paljettprydda Uggisar kunde jag inte motstå!! 🙂 Nu vet jag vad jag går ut och kikar på nyårsraketerna i framöver! 8)

20120427-073459.jpg

20120427-073509.jpg

Nu ska jag fixa fram fredagsfrukosten till hungriga gänget här med american pancakes, nypressad juice och nybakat bröd (!). Har man varit uppe sen strax efter 5 så har man 😉

See you later! Fånga fredagen!

 1. Huu… strax efter 5! Men du, vad duktig du är som tar vara på tiden då åtminstone och passar på att fixa fin frukost! Kan du inte lägga upp några läckra frukostbilder till oss som inte fick det idag? 🙂

  Ha en trevlig fredag!

 2. Hej Victoria!

  Härligt att få fånga dagen tidigt 😉 också fick du klart med outfiten för fötterna till nyår.

  Helt underbart vårväder idag. Blir helt lycklig 🙂

  Vill önska dig en mysig fredag!

  Kram karm <3

 3. Å vilka härliga toffloR:). Kan man skicka tillbaka varan om det inte passar? Såg att du skrev tidigare att du kanske skulle skicka tillbaka.

  Ha en underbar fortsatt Fredag!!!

 4. HÄRLIGT med fredag, jag har haft en super stressig vecka, så NU känner jag fredagskänsla. Nu åker jag och hämtar lillkillen på skolan, sen är det mys för hela slanten. 4 dagars ledighet, inte helt fel om du frågar mig ; )

  Ha en mys fredag, kram kram

 5. Vilka härliga tofflor! Jag lyckas alltid missa de (i mitt tycke roligaste /finaste) varorna på Campadre, är lite dålig på att kolla mailen om kommande kampanjer och så.
  Mysigt med lyxfrukost på en fredag. Själv njuter jag av att ha fått en lyxig lunch (utan barn jobbar på förskola) på restaurang med fina kollegor, på arbetstid och sedan sluta tidigt och hämta kidsen. Nu har vi fredagshandlat och ätit mellanmål och snart dags för lite fredagspiff av huset.
  Önskar dig en fortsatt go fredag!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..