Valborg på Görvälnsslott

Hello raringar. Inne en snabbis och önskar er en härlig Valborg! Ska ni se nån brasa?? Här står övernattningsväskorna packade för nu drar vi i väg på Valborgs-firande på Görvälnsslott med goda vänner.

Favoritväskan. Vem blir inte glad av denna? Särsilt när den står packad och redo för utflykt.

Strålande väder har vi beställt så jag håller tummarna att Stockholm levererar 8) Trerätters middag, barhäng med goda drinkar och en hel natts sömn i underbaraste sängarna står på schemat. Som vi längtat!!

Ingen aning om hur menyn för kvällen ser ut, men jag tror knappast vi blir besvikna. Får uppdatera er senare. Men vad har NI för gott planerat för kvällen??

0

0 reaktioner på “Valborg på Görvälnsslott”

 • casaofmia skriver:

  Åh så härligt ni skall ha det, trevlig Valborg. Älskar Oililys väskor, kram

 • Masstina skriver:

  Har en nystädad altan och min bror m familj kommer och håller bara värmen i sig blir det grillen på med de goda revbensspjällen som du nyligen lagat. Vi tänkte slänga dem på grillen den där sista halvtimmen det borde funka… Sen blir det promenad för att till på brasa.

  Ha det så trevligt!

 • katten77 skriver:

  Klart man blir glad av den väskan. Superfin!

  Önskar er en trevlig Valborg! Vädret kan ju inte bli bättre :) Ingen brasa för oss men massor av familjemys <3

  Kram karm <3

 • jerner skriver:

  Men herregud vilken fin väska! Har letat efter nått liknande läääänge.. vart har du köpt den och har den nått ”namn”. Snälla svara :)
  Kram

 • goatess82 skriver:

  Jättesnygg väska, hoppas ni får en härlig valborg och njut ordentligt nu=), här ska det premiärgrillas och så ner till brasan i vanlig ordning med goa vänner!

 • Annelie1976 skriver:

  Ah, snyggellisnygg väska!

  Ha det så mysigt!

  Kram

 • al68 skriver:

  Här blir det bara lugnt. Snart skall jag träna sen blir det badhuset med familjen. En lunch ute sen lite pyssel hemma. Inga stora planer, är rätt nöjd med det. Ha det så himla mysigt och NJUT.

  Kram kram

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen