Bakom mina STORA solglasögon

I dag är det läge att leta upp de allra största solglasögonen och gömma sig bakom. Vi vaknade visst för dagen redan kl 03 i dag – behöver jag säga så mycket mer?

Och dessförinnan var det host-gråt-snor med jämna mellanrum så jag hann i princip aldrig somna. Har gnällt hela morgonen och tyckt synd om mig själv (och Sebbe såklart) men nu räcker det med det. Tips på hur man kommer i good mode fast man inte är det?

Strålande väder ute så det ska nog kunna pigga upp (fast nu tänkte jag gnälla över hur pollen-allergisk jag är just nu, sitter nästan hellre i duschen än ute – men jag ska låta bli 😉 )

Snabba svar på några frågor:

– färgglada väskan kommer från Oilily (åh vad jag önskar mig en sån resväska!)

– solglasögonen jag och Åse har på oss kommer från Odd Molly

– jo bilderna i de gamla inläggen (innan flytten hit till Bloggfamiljen) ska synas nu. Vet inte vad som är fel men ber Peter kika på det

– soffkudden med en stor stjärna kommer från GANT, den med USA-mönster kommer från Lexington

– glittriga tröjan (som jag har på Görväln) kommer från H&M (finns i butik nu)

– vinnaren av Hercules presenteras senare i dag!

Nu blir det jordens största latte här!

 1. Hej Victoria! ( för man kan ju inte säga god morgon idag kanske 🙂 )

  Stackare som har varit uppe sen kl. 03! Sen allergin på det. Jag är också allergisk men nog inte så mkt som du. Hur piggar man på sig??? Tja en skön dusch när Sebbe sover kanske, massor av latte och lite sollapande.

  Ni såg ut att ha haft det kanon på slottet i alla fall 🙂

  Kram på dig!

 2. Vaknade inte fullt lika tidigt som er men har också en sjukling som har gnällt all night long! När man är en nattsuddare är det lätt att tankarna far iväg så när jag inte tröstat lilltjejen har det grubblats, och grubblats. Väntar ju nr 2 till sommaren och undrar ju hur man ska räcka till! Ibland är det en utmaning att hålla humöret uppe. 🙂

 3. Er uteplats med soffgruppen ser himla härlig ut! Längtar till vi oxå har trädgårdgård och uteplats att hänga på. Hoppas du får möjlighet att ta igen lite förlorad sömn under dagen och att du har en bättre natt framför dig!

 4. Victoria!
  Lilla stackars dej .. ja jag tycker verkligen det. Man känner sej så trött vissa dagar .
  tur du har din solstråle eller kanske två hemma att njuta av och den underbara solen och lite kafft så blir du nog pigg

  ‘Stor kram till dej ha en bra dag

 5. Glömde säga så mysig uteplatsen ser ut så inbjudande att mysa i
  hoppas att du får lite medicin så du kan va ute och mysa iden . Kanske en middagslur om du e lite trött idag ?
  Kram igen

 6. AERIUS – bästa pollen allergi medicinen!
  Jag mår toppen och det bästa: ingen biverkning i form av trötthet 🙂
  Iväg till farbror/tant doktor och få recept så du kan njuta av våren och sommaren fina du.

 7. OJ! Försök att slänga dig i sängen när Sebbe sover. Om det går, vill säga…. Blev helt förälskad i din underbara blå scarves!! Var kommer den ifrån?

  Önskar dig en fantastisk dag i solen, trots allergi och sömnbrist! 🙂

  Kramen

   1. Ja, det var den jag menade!! 🙂 Übersnygg, verkligen!! Blev dock lite snål när jag såg priset…. 🙁 Paxar den om du mot förmodan tröttnar och vill bloppa den!
    🙂

    Stor kram till dig!

 8. Men gulle-ni!!!!!! Jag blir så himla glad av era omtänksamma kommentarer, vad rara ni är som peppar och piggar upp. STOR kram på er allihopa!!!

  (sova när sebbe sover funkar inte i dag, när han hostar så vaknar han hela tiden så jag har honom i vagnen bredvid mig så jag snabbt kan köra vagnen fram och tillval så han somnar om, men njuter iallafall i solen just nu!!)

  Kram kram kram!! Från en smått ljusrosa Victoria. Vinterkroppen har ju inte sett solen sen i somras och fick väl en chock 🙂

 9. Vilken supermamma du är! Jag klev upp med lillan kl 04.53 idag, varpå även den tvåårige sonen vaknade och klev upp. Nu sover båda och jag vilar i soffan. Vi är också förkylda och det hostas mkt här med så jag är beredd på att de nog vaknar snart. Men innan ska jag äta ostkaka med vispad grädde och hallonsylt. Det får bli lunch idag! Heja heja!! KRAM

 10. Kombon pollen/inte få sova låter inte lockande. Jag har inget pollen just nu men sömnbrist ändå.
  Jag och minstingen åkte in till Kungsträdgården idag bara för att njuta av havet av körsbärsblommorna! Gjorde min dag! Något som sedan sänkte den igen var att jag tappade mina solglasögon. Bu för det!

 11. Underbara utemöbler! Har ni haft dem länge! Solisar är bra då barnen är mycket vakna synd att man inte kan ha de lika mycket på vintern 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..