Plötsligt varde fredagsmys

Höll helt på att missa att det är Let´s Dance i dag! ( istället för i morn). Så plötsligt fick jag ny energi och förvandlade min trötta torsdagskväll till fredagsmys framför tv:n. Sitter och bläddrar i den vältummade taxfreekatalogen och klickar lite inför resan. Sebbe sover och Micke & Olivia är i väg på kalas med middag.

Såg att de populära Rosemunde-linnena fanns på kampanj i kalaogen. Nån som vet hur de är i storleken?

 

  1. Härligt med en solresa att se fram emot, undrar ochså när ni åker. Längtar i massor till vår Turkietresa till hösten, men först blir det Danmark under sommarsemestern. har bokat stuga på en anläggning nära havet på danska västkusten och hoppas på riktigt badväder och värme då.
    Trevlig torsdagskväll!
    Kram

  2. Ja men det blir ju helt snurrigt när det helt plötsligt ska vara fredagsmys på en torsdag=)

    Tack för en toppen blogg älskar den!! och dina recept framför allt!=)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..