Och jag som brukar hissa Fridays….

Sitter på Fridays. Brukar ju hissa detta ställa som ni vet men inte i dag… Efter en evighets väntan på bord (inget ont med det, vi kom sent och då är det ju mkt folk) beställde vi snabbt som blixten och bad att få in Olivias mat på en gång. Drygt 30 min senare hade en hungrig tjej somnat i soffan…

20120505-220655.jpg

Strax därefter kom hennes mat. Allvarligt? 30 min för att fritera några pommes & nuggets?

– ja men ni kan få det i doggy bag.
– åh tack, det ska bli jäääättegott med mickrade pommes och mickrad friterad kyckling i morgon.. Eh?

Jahapp nu ska vi se när vi vuxna får vår mat. Vad tippar ni? Närmast vinner hemligt pris!!!! (gissa på antal minuter efter beställning)

(kvällens bästa är helt klart gullig bloggläsare som kom fram och sa hej!)

 1. Inget roligt med lång väntan….jag tippar på 58 minuters väntan för er…
  Men hoppas såklart att det inte tog så lång tid.

  Kram jessica/Kungsbacka

 2. Fy vad tråkigt!!
  Jag gissar i alla fall på 1h och 13 minuter för er. Hoppas det inte tar så lång tid bara och att ni får en trevlig kväll trots allt!

 3. Snacka om att förstöra kvällen! Tror tyvärr att det tog 68 minuter innan er mat dök upp 🙁

 4. Jobbigt!!

  Gissar på 50min, för jag hoppas de fick lite bråttom när de nu missade Olivias mat.

  Kram kram hoppas ni är mätta nu 🙂

 5. Å så drygt o sitta o vänta…30min är en lång väntan när man har barn.
  Tror ni fick vänta, hmmm…53min.eller jag hoppas det iaf, tror nog det vart över timmen iaf…

 6. Fy! Tyvärr inget ovanligt där 🙁 Hoppas att maten smakar bra när ni väl får den. Vi fick fel och kallt och allt möjligt galet när jag och mannen bjöd familjen på mat. Satt där 10 pers och väntade i 1,5 timme innan vi fick maten. Gräsligt dåligt. Så jag gissar på 90 minuter!
  Hoppas ni snart ligger i sköna sängar och sover! Nattinatt!

 7. Hm.. Jag gissar på 62 minuter!

  Måste bara tipsa om mina varma mackor jag brukar göra. Lite vanlig god ost, en krämig mögelost (mellanstark) och skivade inlagda päron.. Sååå gott! Prova!

  Kramar Matilda Sthlm

 8. Nää, vad tråkigt att de inte kan anstränga sig lite extra när det är till barnen iallafall. Hoppas att ni fick er mat tillslut och att den smakade superbra (och var värd att vänta på)! Jag tror tyvärr att ni kan ha fått vänta i 54 minuter på maten, hoppas att ni hade en trevlig kväll iallafall!

 9. Det förstör så mycket när väntan på maten blir lång, jag gissar på 50 minuter. Hoppas det smaka i alla fall 🙂 Och att ni fick njuta av de fina körsbärsträden & helgen i storstan varit bra 🙂

 10. Hoppas det gick snabbare efter att ni fått in Os mat men tippar ändå på 1 tim och 10 min, alltså 70 min

 11. Stackars liten 🙁
  Jag gissar på 69 minuter men för er skulle hoppas jag det gick snabbare 🙂

  Ha en skön söndag!
  Kram

 12. Överklassproblem????
  Många av oss har inte råd att gå på resturang.Finns till och med dom som inte har råd med mat på bordet.Är så jäkla trött på dessa överklassmänniskor som bara måste beklaga sig så fort något inte går i deras väg.Kanske hade de fullt upp i köket????Har du funderat på anledningen till att ni fick vänta????Det finns alltid en anledning till allting vet du.Och varför ta med sig småbarn ut så sent när de inte orkar hålla sig vakna utan somnar på resturangen?30 minuter låter i och för sig inte så lång väntetid med tanke på att det var en lördagskväll.

  1. Om du hade ägnat tiden det tog att läsa inlägget, logga in och skriva en gnällig och totalt meningslös kommentar åt något mer konstuktivt, så kanske du kan ha råd att äta framöver?

  2. Men tönt.

   Dom flesta har råd att någon gång ibland gå på en restaurang och äta. Och tar det evighetslång tid så stör man sig. Varför ens kommentera om du bara ska vara störig?

  3. Tussilago: Men lilla vän!! Allvarligt? Jag såg även din otroligt korkade nedlåtande kommentar du lämnade tidigare i dag hos Åse på 56kilo (som hon med all rätt tagit bort nu) och förstår verkligen inte mig på såna som du. Vaknat på fel sida i dag eller är du alltid sån här? Hoppas på det förstnämnda för de i din närhets skull.

  4. Christina! Här på Bloggfamiljen tvingades du ju visa din emailadress men hos mig var du anonym (ja din IP syntes ju) Blev ytterst förvånad att det var du, som tidigare varit mycket, mycket vänlig och tom tackat för vintips, i dag anklagade du mig för att vara alkoholist tillsammans med alla andra grava påhopp. Tänk vad man vågar skriva när man tror att man är anonym?!! Troll ges inte utrymme i min blogg så därför åkte dina otäcka rader i papperskorgen.
   Vickan är en fin vän till mig och jag vet vilken helt fantastisk mamma hon är och så härligt för Olivia att vara så trygg att hon kan somna var hon vill!!

  5. Hahaha och priset för dagens absolut mest bittra människa går till – tadaaaaa – Tussilagon Christina!

   Hjälp alltså, det finns verkligen alla sorters människor…

   Puss på dig Vickan! OCH på dig Åse!

 13. 72 minuter tror jag…………….hoppas det var gott i alla fall :-)))))))))

  Sen undrar jag varför en del ska vara så avundsamma och trista i sina kommentarer?
  Det är faktiskt frivilligt att läsa bloggar !

 14. Hej hej!

  Så trist att de ska ta sån tid när man vänligt frågar om de kan komma in så snabb som möjligt med Olivias mat. Jag tror ändå att er mat kom 10 minuter efter Olivias. Personalen spurtade lite 🙂 Alltså 40 fick ni vänta.

  Kram kram <3

 15. Fick lära mej när jag gick kockutbildningen att a´la carte får ta 45 minuter, men jag gissar på att ni fick vänta 45 min efter att Olivia fick sin mat, så 75 minuter, 1h 15 minuter.
  Vad kan det hemliga priset va då? Midda på den nämda restaurangen eller 😉

 16. Jag måste bara rekomendera en restaurang till ert nästa besök i stan. http://www.griffinssteakhouse.se/
  Vi var där igår när vi hade barnvakt, och vi är helt överväldigade. Jag läste om restaurangen på twitter där Martin Melin och Camilla Läckberg lovordat det stället. De har skrivit om hur god maten var och hur trevligt och barnvänligt det är. Jag blev lite misstänksam och trodde kanske att det var ett ”fisförnämt” kändisställe. Men ack så fel jag hade. Vi hade en efterlängtad barnvaktskväll och bokade bord där. Såååååå gott! Och du gillar ju kött har jag förstått! Servicen var superba (vi har dessutom haft sådan otur på sistone med det när vi ätit ute så det var extra välkommet kan jag lova).

  Som sagt, det är så surt med dålig service, man blir ju jättebesviken. Vi äter dessutom ute så sällan så då blir man ju extra besviken.

  //Sara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..