Nils Gustaf Axel

Godmorgon i ösregnet! Vilket busväder, underbart! Perfekt pack-väder 🙂

Utlovade ju dop-pics från helgen och det kommer här! Det hotade snöovädret blev i stället sol och blå himmel till allas lycka. Stockholm bjöd på underbart vårväder och jaaaa jag hann se Kungsan i blom 😉

Lille Nils var söt som en karamell och skötte sig strålande. Log sig igenom hela cermonin (trots massor med vatten på det lilla huvudet).

Pappa Niclas och mamma Victoria skötte sig utmärkt de med 😉 De hade gjort så fint med god fika i församlingshemmet.

;

Nils var idel solsken och tog sig en välförtjänt tupplur i sin snygga vagn 😉 ( En JOOLZ såklart. Och det var inte den enda på tillställningen. Såg en grön med skinndetaljer, den är så himla snygg!).

Sebbe hade spring i benen efter lång bilfärd och ville inte sitta still mer än nödvändigt. På topphumör som vanligt 🙂 Och Olivia var överlycklig, både Niclas och Linda (henns gudfar & gudmor) tillhör absoluta favoriterna ♥

Ett litet missöde av kartläsaren (ehm.. jag själv) men efter många om och men kom vi lite senare fram till Vallentuna där det vankades familjelunch och bjöds på goda pajer och plock a la Vickan (inte jag då utan Nils mamma 🙂 )

Och vad fick han av oss i dop-present? ja det ena paketet ser ni väl nästan vad det innehåller 😉 Det andra avslöjar jag senare!

 1. Vilken tur ni hade med att det blev sool istället 🙂 Å många fina bilder blev det med.
  Hoppas ni får en bra dag. Jag ska ha sonen hemma idag och vi får väl göra något annars blir han väl tokig om jag bara vill städa…
  Kram Lotte

 2. Låter som en otroligt härlig dag! Ville bara skriva att du är en riktig glädjespridare, man blir på så bra humör av att läsa din blogg. Kikar in flera gånger om dagen i hopp om nya inlägg. Fantastiska bilder och rolig läsning. Tack för en fin blogg Victoria, önskar dig en skön onsdag!
  Kram Matilda

 3. Men den där snygga mamsen känner jag ju 🙂 Victoria kan det där med och baka pajer.. Vilken sötis han är lilla Nils! Du var fin du med! 😉

  Tess

 4. Måste få fråga om du vet vad solglasögonen heter, de som du la upp i förra inlägget. Odd Molly är det ju, men vad mer?

  Kram Camilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..