Nicklas chipsgratäng

 

c5

Hej hej!

Oj vad denna dag försvann i ett nafs. Men nu har jag landat framför datorn en liten stund medan barnen äter falukorvs-middag. Jag och min man lyxar till med hämtmat från EFESOS till middag senare i kväll och ett glas rött eller två. Sista kvällen vi ses den här veckan så jag föreslog att vi skullle ”fira” lite. Fiiiira??? Ska du fira att vi inte ses mer den här veckan?? Haha äh, killar fattar ju inte det här med att fira när tillfälle ges. (Fast nu när jag skriver det så kanske fira inte var helt rätt ord, haha!)

Men nu kommer äntligen chipsgratängen. Det här receptet fick jag av

c1

Vispa grädden och blanda försiktigt ner creme fraiche och mango chutney. Bre smeten över kycklingen och täck sedan formen med ett lager grillchips.

c2

c3

c4

In i ugnen, 175 C ca 30 min tills rätten fått fin färg.

Såå otippat gott!! Vi serverade ris och sallad till. Mums mums mums!

c7

Lova att ni testar det här nu!?

c6

Farbror Benny kom på middag och tog väl ca 4 portioner :) Bra betyg!

Nu måste jag gräva fram lite sommarkläder och packa resväskan. I morgon åker jag till Barcelona en liten sväng, åååååh så gött det ska bli med lite värme.

Sen ska här firas 🙂 (det är ju lill-lördag!)

KRAM

LOADING..