It´s back!

 

bloggpost[3][2]

Hej hallååå!

Vi börjar dagen med ännu en tävling 🙂

Efter 20 års tystnad gör Hänt i Veckan comeback! Minns ni?  Tidningen kommer precis som förr innehålla en massa härligt kändisgossip, resetips, mattips och gripande berättelser.

För att uppmärksamma och fira Hänt i Veckans nylansering så lottar jag ut 3 årsprenumerationer bland mina läsare. För chansen att vinna så vill jag veta vilket skvaller från de senaste 20 åren du minns bäst?!

gossip[2][2]

Att Brad lämnade Jennifer för Angelina? Carolas parkeringsböter? Marie Picassos förlovning i Big Brother-huset?

Lämna ert bidrag i kommentarsfältet nedan. Jag och en jury från Hänt i Veckan kommer att välja de tre roligaste bidragen och belöna var och en av dem med en helårsprenumeration för Hänt i Veckan. Tävlingen pågår t.o.m 16/10. Lycka till!

KRAM

I samarbete med Hänt i veckan

 1. Har du nåt gott nytt middagstips? det lutar åt skaldjur, räkor o havskräftor, man blir så inspirerad av din blogg, ta det lugnt i helgen så du riktigt känner dig utvilad, kram!

 2. Köpte faktiskt den tidningen igår haha. Mitt minne av alla skvaller är när Pernilla Wahlgren gifte sig med Emilio o man ser i kyrkan när Pernilla gör en arg min när en kameraman trampar på hennes klänning.

  trevlig helg
  kram Cissi

 3. Det smaskigaste skvallret måste väl ändå vara kungens affär med Camilla Henemark och hans stapplande ”nu vänder vi blad” i samband med hans årliga älgjakt och reportrarna bara ville prata om Camilla.

 4. Det här är väl inte det roligaste skvallret men nåt som man inte trodde skulle ske. När Jonas Bergström var otrogen mot Prinsessan Madelene! De som var så nära ett giftermål.

 5. Svenska Stinas (naken) bad med hollywoodhunken Richard Gere i Båstad! De bilderna sågs av en hel värld och svenskan blev känd över en natt. Det får bli mitt bidrag. Håller tummarna!

 6. Hallå vart har din blogg tagit vägen på bloggportalen?? Du kan ju inte ha tappat alla fina läsare?? Fina Victoria! Saknar den i toppen

 7. Bästa skvallret var när Jared Leto och Cameron Diaz gjorde slut. Då var han min och man kunde fortsätta pussa planschen ifred 😉

  PS. Tycker all skvaller handlar bara om tråkiga saker 🙁 otrogenhet, droger, misshandel osv.

  Ha en fin dag! Kram

 8. Det jag minns bäst är ju prins Charles ”otrohetsaffär” med Camilla. Och när Ingemar Stenmark köpte sin herrgård i Ulricehamns trakten som han sedan gav till Anna-Karin Linde när dom separerade.
  Har läst tidningen sen barnsben eftersom det var min mammas favorittidning 🙂 ha en trevlig helg!

 9. Tycker det var himla kul för några år sedan när löpsedlarna skrek ut att Peter Jöback kommit ut ur garderoben… 🙂 Sicken surprise, liksom 😉 (Såhär i Livet är en schlager-tider och allt!)

  Trevlig helg!

 10. Prinsessan Dianas tragiska död ,och hur hon blev förföld av paparazzis . Även hennes kärlekshistorior . Ha en bra helg och tack för en underbar blogg! Kram

 11. Mitt starkaste minne är då Victoria påstods ha en romans med sin gymtränare, och bilden då han kommer gående i keps och collagetröja, moahahaaa, tänkte man, skvallerblaskorna har fel som vanligt, för hur skulle fina prinsessan beblanda sig med en ”vanlig kille”…..

 12. Oooops! Såg att en tidigare skrivit samma som jag, så får ta ett annat exempel på skvaller som iaf chockade mig. Det var nyheten om att Michael Jackson var död . Så tragiskt

 13. Hej! Det skvallret jag minns bäst är när jag fick läsa att Spice girls hade splittrats. Jag var då 12-13 år. Jag och min bästis var helt besatta av dem! Vi trodde vi var dem. När vi fick reda på att de splittrats så satt vi uppe en hel natt och analyserade varför, mindes tillbaka, lyssnade på deras skivor och funderade på hur vi någonsin skulle kunna gå vidare med livet utan dem!!
  Så roligt att tänka tillbaka på

 14. Kul tävling 🙂

  Största skvallret någonsin tycker jag är när Brad lämnade Jennifer aniston för Angelina joline! Jag tyckte helt enkelt att det skulle vara Brad och Jennifer! Och kan än idag hoppas att Jennifer och Brad hittar tillbaka till varandra 🙂

  Mvh Emelie

 15. Hej!
  Är gärna med i din härliga tävling.

  Jag minns när Magnus Uggla kom ut med sin låt
  ”Jag mår illa” där han sjunger om kändisar och det blev ett ramaskri bland dem han nämner i låten.

  Mvh Julianna Fredriksson

 16. Ett av de bästa eller rättare sagt värsta skvallret jag läst är Tiger Woods otrohet mot Elin. Om jag hade varit Elin hade jag nog också svingat den där golfklubbar riktigt hårt! Svårt att föreställa sig hur det skulle kännas att först bli bedragen på detta sätt och sedan till råga på allt få tragedin spridd över hela världen! Ibland är det allt gott att bara vara en ”vanlig” människa.
  Kram på dig o Tack för en jättetrevlig blogg!!

 17. Jag får tidningen av min dotter och jag gillar att frossa i skvaller! Tror dock man bör dra bort ca hälften för att komma sanningen närmast.Mycket man minns prinsessan Dianas tragiska bortgång har etsat sig fast på näthinnan.Chris vilda o festnatt utan Madeleine som får mig att tänka på när Jonas Bergström svek henne var otrogen och att Charlotte Perrelli lär vara gravid igen samt heriginnan Kate & hertig William väntar ett syskon till prins George

  En fortsatt fin söndag önskar jag!

  Mvh Renate

 18. En rolig ”skvaller” eller information kanske jag skulle kalla det är när Carola Häggkvist adopterade ett barn, det gjorde mig väldigt glad. När Mikael Persbrandt träffade Sanna Lundell är också något jag minns och mitt älsklingsskvaller som gjorde mig lycklig var när Efva Attling och Eva Dahlgren blev ett par, de är så vackra ihop.

 19. Oktober för 19 år sedan då fick vi alla helt nya associationer till den trekantiga chokladbiten i godishyllan – Toblerone. Två toblerone bland andra privata inköp för 53000kr för skattebetalarnas pengar gav skandalen ett namn. Där ser man hur det fifflas i maktens korridorer och hur det än så kommer Mona på nått sätt alltid att vara mrs Toblerone ;);)

 20. Just nu kom jag att tänka på när Magdalena Graaf och Magnus Hedman gick isär. Trodde de skulle vara ihop hela livet. Tycker alltid det är tråkigt när det är barn med i bilden….

 21. Camilla Läckbergs nya relation med unge charmören Simon. Trots så mycket smutskastning och hån från alla håll och kanter så fortsätter de att stråla och kärleken har vuxit sig enormt stark på kort tid, Underbart!

 22. Skvaller är det väl inte direkt men. . Paul Walkers tragiska död i början av december. (Skådespelaren i bla Fast and the Furious). Har fortfarande inte riktigt förstått att han är borta…. :/

 23. Minns skvallret om att prins Joachim av Danmark och prinsessan Alexandra skulle skiljas pga att han varit otrogen. Det visade sig senare vara hon som varit otrogen och det skvallrades mycket om hennes unge älskare!
  /Marianne

 24. Ett skvaller som jag minns väldigt väl var det att vår kung, Cart XI Gustaf hade ett förhållande med nyhetsankaret Anna Lindmarker på TV4 Nyheterna! Detta skvaller cirkulerade länge och dementerades bestämt av damen ifråga! Jag undrar fortfarande när jag ser på Nyheterna på TV4 kl 22 och sagda nyhetsankare leder programmet – fanns det någon sanning bakom skvallret, who knows?

 25. Av allt skvaller genom åren så kan jag liksom inte glömma skvallret om Kicki Danielsson som tröståt falukorv.

  Allt som skrevs om det blev liksom bara märkligt. Och när ”Kicki talar ut om falukorven” blev allt ännu märkligare.
  Nu verkar hon skoja om det, men det var säkert urjobbigt när det begav sig…

 26. Redan när prinsessan Victoria gifte sig med Daniel kom det ständigt rykten och skvaller om att hon var gravid. Det var bilder på putande magar hit och dit. Det ryktades om resor till USA med provrörsbefruktning också. När de väl bekräftade att de väntar barn kom rykten om att hon väntade tvillingar och vad skulle då hända med tronföljden? Suck… Stackarn fick inte direkt vara ifred 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..