You´ve got mail (tävling!)

 

p1

Hej hej

Alltid älskat leksaker i trä, de är fina och hållbara och känns lite nostalgiska sådär. Roligast här hemma just nu – en liten postlåda med brev (i trä) från BR. De lägger i och plockar ur och varvar med egenskrivna små brev och lappar och leker brevbärare och bloggare (haha, de tycker väl jag får mycket post till bloggen).

p2
p7
p6
p3
p4
p5

Nu kan ni vinna en ”Rocker” från BR (söta gunghästen nedan). För att vara med och tävla vill jag att ni lämnar en kommentar här och motiverar vem ni vill vinna den till och varför. Tävlingen pågår t.o.m 19/10.

rocker

LYCKA TILL!

I samarbete med BR leksaker

 1. Åå, denna skulle jag vilja vinna för att ge till min absolut finaste vän´s son..
  Dom har de väldigt tufft just nu med mycket, och tror att denna skulle kunna göra lillpojken otroligt glad och jag vet att även hans mamma skulle bli de, påminner lite om en dalahäst så då kanske dom aldrig glömmer dalarna iaf eftersom dom flyttat till Småland.

 2. Hej!
  Jag skulle vilja vinna den till min son som är 4 månader. Han ska döpas på lördag, men är inne på sin fjärde dag med feber, snuva och hosta. Så dopdagen känns inte så lockande nu. Men en liten häst längre fram kunde vara mysigt. Hälsningar Mamma Carro och Alfred!

 3. Hej! Jag skulle vilja vinna hästen till vår underbara dotter Bella som vi väntat på i 15 år, innan hon äntligen kom till oss

 4. Åhh, min första kommentar trots trogen läsning i många år. Denna söta gunghäst skulle vara perfekt till mina barns yngsta kusin, Nova. Hon föddes 4 juli som efterlängtad ”trea” i en familj där syskonen är 17 och 20 och har samma föräldrar. Beundransvärt tycker jag!!
  Inga leksaker är dock sparade och just såna här rejäla saker gillar vi!!

 5. En julklapp till min dotter Alice som snart är 4 år. Hon fick ett skrivbord nyss och postlådan skulle bli perfekt bredvid på väggen. Brorsan skulle älska att stoppa lappar och brev där =)

 6. Ååå vilken underbar present till mitt nyfödda barnbarn! Vilken lycka att få ge denna fina gunghäst. Ett fint minne från farmor❤️

 7. Jag skulle vilja vinna hästen din min fina väns nyfödde son. Vi ska upp till dem på dop innan jul och det skulle vara en sådan fin doppresent.

 8. Om jag vann denna underbart fina häst skulle jag ge den till ”Med trasiga skor” som är drivs av en tjej här i Västerås. Kläder, leksaker m.m samlas in via en Facebook grupp och hjäper de som tillfälligt kan behöva lite extra för att få tillvaron att bli lättare.
  Perfekt julklapp till någon lite goding därute som ser fram emot att tomten kommer.

 9. jag skulle vilja vinna hästen till mina föräldrar, så att mina två flickor och min systers två flickor kan gunga på den hos dem! barnen skulle bli så glada 🙂

 10. Åh denna gunghäst skulle vara en perfekt födelsedagspresent till min systerson som fyller ett år i december, det blir alltid väldigt dyrt för mostern (mig :)) runt jul då min syster har 4 barn som man ska köpa julklappar till och även komma på någonting bra att köpa så det inte blir ”för köpandesskull” så detta skulle underlätta mycket för att slippa tänka på den perfekta presenten till den lilla söta pojken dagarna innan det är dags för julafton. Lätt att man blir lite bortglömd när man fyller år kring jul och det vill jag absolut inte ska hända på hans allra första födelsedag! Och sen kanske även jag får ärva denna fina gunghäst av honom till mina förhoppningsvis kommande barn 🙂

 11. Det skulle bli en väldig fin present åt ett väldigt närstående ungt par till oss som nu väntar sitt första barn.. Det har funnits tvivel på om dom skulle kunna skaffa barn på naturlig väg, då mannen i tidig ålder fick beskedet testickelcancer.. Så när nyheten kom att dom nu väntar barn var lyckan jag kände större än vanligt. Så himla glad för deras skull och därför skulle det vara extra roligt att få ge dom denna fina gunghäst som en tidig present åt det lilla underverk som nu växer och frodas i mammans mage.

 12. Denna vill jag ge till min 8 månader gammla Olivia:)
  Eftersom hon får ärva det mesta av stora syster så vore det eoligt att ge henne något nytt, något som bara är hennes. Jag älskar dig min finaste lilla ”Oliv” 🙂

  Kram från
  Hanna i Helsingborg

 13. Om jag vann den söta gunghästen skulle jag ge den till mitt barn som jag har i magen. Det är många inköp som skall göras och skulle bli så glad om jag vann denna!

 14. Hej!
  Jag vill gärna vinna gunghästen till min systerdotterson som är 7 månader.
  Hade varit kul att ge den till honom i julklapp.

  På tal om att leka brevbärare så fanns det när jag var liten ett ”postkit” med papper, kuvert, frimärke, brevlåda, stämplar m.m.
  Det var jättekul att leka med.
  Vet inte om det finns mer idag, något du kan kolla på Ullared. 🙂

  Kram <3

 15. Skulle vilja vinna denna fina åt min underbara lilla son som annars får ärva precis allt efter storasystrarna. Gunghästen som väntar han annars är en mjuk rosa luddig enhörning….

 16. Denna skulle jag vilja ge till min älskade syster som väntar en liten bönis. För 1,5 år sedan fick jag och min man tvillingar och från första stund har min syster ställt upp för oss. Hon har engagerat sig i våra barn på ett helt otroligt sätt. Nu hoppas jag att jag kan ställa upp lika mkt för henne och hennes lilla dotter som kommer i januari. Denna häst hade varit en fantastisk gåva att få ge.

 17. Jag önskar vinna den söta gunghästen till min systerson som snart ska ha namnkalas.
  Vi har längtat så efter en kusin till mina pojkar så länge och nu är han äntligen här så då skulle vi vilja skämma bort honom lite extra.
  Tack för en fin och inspirerande blogg!

 18. Jag skulle vilja vinna den till mitt barnbarn som blev född i den värsta renovering av deras hus. Hennes första månader har föräldrarna levt utan toa,tvättmaskin och dusch. Det har varit tufft.

 19. Åh vilken fin! Denna vill jag vinna till mitt lilla barnbarn som är fyllda ett år! Han är mitt lilla hjärtegull och det skulle vara så underbart att få ge honom denna! ♥

 20. Hej! Jag vill vinna den här fina hästen till min ofödda dotter (vårat första barn) som beräknas komma till oss om 10 veckor. Vi har precis börjat inreda hennes rum lite smått och den här hästen skulle bli så fin där. Vi längtar så vi nästan spricker tills vi äntligen får bli föräldrar och att se allt mysigt du gör med din familj ger verkligen inspration till framtida mysiga aktiviteter med våran lilla. Kramar från Sabina och bulan!

 21. Åhhh, vilken goding:-)

  Denna skulle min Issie på 2 år bara älska.
  Och jag skulle gärna se den som en supersnygg inredningsgrej såklart i hennes rum!

  Håller tummarna:-)

 22. Denna skulle jag vilja vinna till min syster som väntar sin trea i februari. När jag fick min lilla för två år sen fick jag så fina presenter av henne och det vore kul att kunna ge nåt riktigt fint (och oväntat) tillbaka!

 23. Åh vilken fin! Den skulle jag vilja ge till min brorsdotter i julklapp! Vi ses inte så ofta för jag bor i Skåne och hon i Norrtälje men vi är från Dalarna så det skulle ju passa perfekt!

 24. Den va verkligen superfin! Jag skulle gärna vinna den till våran lilla flicka som ligger i min mage. Hon kommer antagligen få ärva det mesta av sin bror så det vore kul att få inreda hennes rum med denna fina gunghäst

 25. Roliga tävlingar du har 🙂

  Den här söta gunghästen skulle jag vilja vinna till mitt älskade kusinbarn. En go liten tjej som skulle få mycket roligt med ”hästen”
  Jag håller tummarna!!!

  tack för en bra blogg! 🙂

 26. Vår stackars stackars son (enligt han själv) har nu önskat sig en gunghäst i snart ett år. Vi föräldrar har tyckt att det har varit en dyr leksak som han snart växer ifrån då sonen snart är tre och ett halvt. Men ju äldre han blir desto mer bestämd är han att han ska ha en gunghäst. Då hade ju denna söta lilla häst suttit perfekt i hans rum. Och perfekt för att lära lillebror hur man gungar nu när han snart ska bli sovkompis i stora barnrummet.

 27. Min pojkväns bästa kompis ska bli pappa i december och han är minst sagt lite stressad över hela situationen. Vad ska man köpa för grejer till barnet innan, hur mycket leksaker måste man köpa osv. Jag tänker mig att en fin gunghäst skulle göra både han och hans tjej superglada! Och det förtjänar de 🙂

 28. Jag och min sambo väntar vårat första barn nu i November. Vet att det kommer dröja innan han/hon kommer ha glädje av den fina gunghästen, men skulle bli väldigt glad om vi vann.

 29. Åh herre gud vilken söt!
  Jag har inga egna barn (än) men min bästa kompis är gravid och väntar sitt första barn i november. Hon är den första av oss fyra bästa vänner som hängt ihop sen gymnasiet att skaffa barn. Och jag vet knappt vem av oss fyra, inklusive den blivande modern, som är mest glad över detta. När hon berättade för oss att de skulle bli tre i sin lilla familj gräts det glädjetårar och det var en så fin stund. Tyvärr ses vi väldigt sällan. En av oss bor i norrland, jag i Stockholm, en tredje i Västerås och min kompis och den lilla bebin bor på landet mitt emellan oss andra tre. Jag skulle vilja vinna den här hästen till bebisen som är så efterlängtad och som säkert kommer att älska den! Min kompis bor som sagt på landet med katter som enda husdjur. Men med älgar, rävar och hjortar i trädgården nästan varje dag. Vad skulle inte passa bättre som födelsedagspresent till den lille bebisen än en egen häst då? Det skulle vara så roligt att få överraska min bästa vän med denna!

 30. Till min dotter 🙂 Som lillasyster så har hon fått ärva brorsans leksaker så denna skulle göra succé och vara hennes första stora och riktiga leksak.

 31. Den här fina gunghästen ger mig många fina minnen av min barndom då jag och min syster hade en liknande. Nu har vi precis köpt hus och håller på att inreda vår lilla pojkes rum, och den här gunghästen skulle verkligen pryda hans lilla rum. Tänk om denna lilla gunghäst även kan ge honom fina minnen och bilder att titta tillbaka på som vuxen!!

 32. Åh så fin!
  Jag skulle vilja vinna denna till min systerson som döps om en månad.
  Han är nummer 4 i syskonskaran och kommer förmodligen få ärva de flesta leksakerna efter sina större syskon.
  Jag vill ge honom något eget som bara är hans.

  Tack för en härlig blogg!
  Kramis

 33. Åh vilken fin liten häst! 🙂 Jag vill vinna den till vår lilla dotter Ilse som föds i februari. Jag och den blivande pappan är båda studenter så vi är lite begränsade i leksaksbudgeten kan man säga. En sån här fin (ny!) och robust gunghäst har vi nog inte möjlighet att köpa själva.

 34. Åhhh vad fin 🙂 Den skulle jag vilja vinna till min systers lilla dotter Alva. Hon är världens sötaste lilla charmtroll som lärt sig säga ”älsklings moster” till mig 😛

 35. Jag skulle vilja vinna hästen till min gudson som fyller 1 år på måndag. Jag tittade på gunghästen när jag skulle köpa hans present men hade inte råd (köpte traktorn i samma serie istället). Denna pojke betyder så mycket för mig så att ingen kan ana eftersom jag har svårt för att få ett eget barn. Därför skulle jag gärna ge honom hela världen om det bara gick!

 36. Åh vilken söt! Den vill vår son Carl vinna och ge till sin kusin Lily på hennes luciadop. Vi tror att den söta gunghästen är en utmärkt doppresent som kommer användas till mycket lek, både för Lily själv men även för hennes andra 8 kusiner 🙂

 37. Då jag en äkta dalkulla är
  såg jag den här och blev givetvis kär.
  Väntar i December en liten kille
  en sån som får mustasch och en liten pille.
  Med den här skulle han cowboy kunna leka
  så pirater och tjuvar blir alldeles veka.
  Att den är målad som en dalahäst
  gör att den passar hos oss i Dalarnas bäst.

  Kramar från Oss!

 38. Den är underbar! Jag tänker direkt på min systerdotters son Theodor som föddes 29 april i vecka 24. Lilla Theo, och även hans föräldrar, har visar sig vara ena riktiga kämpar. Idag är han en lite krabat på 4 kg. Hästen skulle bli en jättefin doppresent till honom i Januari!

 39. Kom så får du rida på min nya fina häst. Den kan skritta, skritta, skritta. Den kan trava, trava, trava. Kom så rider vi tillsammans,
  i galopp, i galopp, i galopp!
  Min lilla dotter på snart 2 år tycker mycket om att sjunga. En av favoritramsorna just nu är den ovan. Det skulle därför betyda väldigt mycket för mig att få ge henne den fina gunghästen. Då kan vi sitta och sjunga tillsammans medan hon galopperar iväg in i fantasins underbara värld!

 40. Min bror och hans fru väntar sitt första barn
  En Olivia som är beräknad på brorsans födelsedag
  Jag kan inte närvara när hon föds, men detta skulle bli en finfin gåva
  Till de båda!

 41. Jag skulle vilja vinna detta till våran dotter som fyller 1 år den 2 november.
  Hon gillar att rida och en riktig ponny blir det ju inte i år iallafall

 42. Denna skulle min lille Wille älska, allt som gungar och som går att klättra på är livet för honom just nu. I februari fyller han 2 år!

 43. Jag skulle vilja vinna gunghästen till min dotter som är 1,5 år. I januari flyttar vi till större lägenhet och hon får ett eget rum med massa plats för leksaker, gunghästen skulle därför vara en perfekt julklapp!

 44. Vilken fiiin gunghäst!! Min dotter skulle gilla den när hon inte kan rida på sin mormors hästar för hennes far är allergisk mot hästar, så hon skulle bli glad över att få en gunghäst att rida på istället 😉

 45. Jag skulle jättegärna vilja vinna den här fina hästen till min älskade systerson som föddes med ett allvarligt hjärtfel för åtta veckor sedan.

  Han är en riktig liten krigare (därav namnet Vidar som betyder just det) och ska opereras inom den närmaste månaden.

  Operationen ska göra honom helt återställd men det är en fruktansvärd press för oss alla just nu med mycket oro.

  Den här hästen skulle bli en perfekt julklapp åt honom. När han är stor nog att använda den kommer han nämligen ha styrkan och kapaciteten att faktiskt använda den tack vare operationen!

  Många kramar från Vidars moster Emelie

 46. Jag vill vinna denna till mitt älskade lilla barnbarn Olivia som fyller ett år den 6 november och dessutom ska slå ihop födelsedagen med sitt dop den 8 november. ❤️ Många presenter från mormor blir det och denna hade varit perfekt!

 47. Hej!
  Vilken härlig blogg du har!
  Jag skulle vilja ge denna fina häst till min systerson/fadderbarn som snart ska komma till världen. Tror det blir en perfekt gåva då jag tror det blir en livlig liten krabat 🙂

 48. Hej hej!!

  Min vän har blivit ensamstående med två barn, varav ett av dom endast är 1 år. Det är mycket utgifter då hon är ensam och jag skulle vilja vinna denna fina gunga till henne och barnen!
  Vet att hon skulle bli själaglad

 49. Hej

  Jag skulle vilja vinna denna fina gunghäst till min dotter Wilma som oftast får ärva leksaker av sina två storebröder. Vilken lycka det skulle vara för henne.

 50. Jag vill vinna den fina gunghästen till min son på tio månader. Han tycker att det är jättespännande med riktiga hästar men eftersom han inte kommer att få rida någon sådan än på ett tag vore det här ett lysnade substitut!

 51. Dotterns ettårsdag närmar sig med stormsteg, tänk att lillan redan är så stor! Vad kan bättre passa än en gunghäst i present?

  Märta hon är söt som socker,
  därför vill hon ha en Rocker!

 52. Hej! Jag skulle vilja vinna den åt min underbara vän, till hennes dotter. Vi har känt varandra nästa hela livet. Nu har vi 2 st döttrar vardera i samma ålder. Minstingarna kom nu i maj och juli. Och ni i november vankas det dop för hennes dotter och då vore denna gunghäst perfekt att ge henne !

 53. Hej!

  Vilken underbar gunghäst. Den skulle passa utmärkt till min systers tvillingar som fyller 1 år om två veckor.

  Tack även för en underbar blogg!

  / Therese

 54. Jag vill vinna den söta hästen till mina bästa vänner som efter ååååratal med försök äntligen väntar ett litet IVF-barn i sista möjliga stund. I många pr har vi fått så fina saker av dem till våra två barn så jag kan inte tänka mig några personer som är mer värda en fin present!

 55. Så himla fin! Jag vill vinna åt min egen lilla skrutt såklart. Vänner pch deras barn i all ära men denna skönhet vill jag ha i mitt eget hem 😉

 56. Hej! Den skulle jag jättegärna vilja vinna till mitt lilla barnbarn som alldeles nyss lärt sig säga ”Häst” …eller hätht…som hon säger 🙂

 57. Hej!Min älskade lille Melker skulle bli överlycklig! Han älskar hästar och går runt och säger ihiii (gnäggar!) hela tiden,men vi har precis fått veta att han är väldigt allergisk mot just hästar 🙁 Den här finfina gunghästen hade varit en enorm tröst för min lille hästtokige skatt! Tack för en fantastisk blogg!

 58. Jag skulle vilja vinna den till mina älskade, underbara söner! Den äldsta fyller 3 snart så att det skulle bli en perfekt present också! :)) Hoppas på tur!!!! 😀

 59. ÅÅÅ jag skulle bli superglad om jag vann denna underbara häst. Då jag är en utflugen dalkulla som numera bor i Örebro så skulle det vara perfekt med denna häst som en liten symbol för att spegla vart jag kommer ifrån. Jag vill ge denna fina häst till min lilla dotter som hon kan ha i sitt nya rum då vi flyttar till ett större hus efter jul.
  Tack för en bra blogg!!!!

 60. Åh, jag skulle vilja vinna den till bebisen i min mage! Det skulle isåfall vara den första saken vi ”skaffar” till den lilla 🙂

 61. Jag skulle vilja vinna den till vår dotter. Hade varit en perfekt julklapp till henne. Då grannarna har riktiga hästar men jag har stor respekt för dem och har sagt till vår dotter att hon aldrig får en riktig häst. Kunde hon fått en i trä.

 62. Jag skulle egoistiskt nog vilja vinna denna till min son, bara just flr att jag älskar honom så otroligt mycket! Dessutom tycker jag det känns mycket bättre med leksaker i trä än plast pga alla gifter, så denna hade blivit uppskattad av både mamma, pappa, storasyster och lillebror 🙂

 63. Just nu ligger det en liten klimp i min mage, vårt första barn, och väntar på att komma ut i januari. Jag skulle så gärna vilja vinna den fina gunghästen eftersom jag är hästmänniska själv och mannen en inbiten sportfåne. Eftersom klimpen i min mage är en kille behöver jag lite hjälp att ingjuta ett tidigt hästintresse för att iallafall försöka påverka utsikterna av 20 år framöver inklämd i en handbollslokal 😉

 64. Jag vill vinna denna till min bästa kompis å hennes lilla rödhåriga troll Astrid!

  Mathilda är en klippa! Hon har tusen projekt å bollar i luften, precis köpt ett hus å är mitt uppe i renoveringscirkusen, tre härliga ungar som ska på gympa å playdate å allt däremellan ändå har hon alltid tid att sitta ner, lyssna, ge goda råd, vara den där som örfilar en tillbaka till verkligheten med sina kloka tankar när man behöver det som mest å få kan få mig å skratta så befriande och tårdrypande som hon!

  Jag är så oerhört tacksam att ha henne i mitt liv å en liten röd gunghäst skulle göra sig så fint i en liten astrids rum i det gula huset.

 65. Jag skulle vilja vinna den till min dotter Majja som är 4 månader. Hon är mitt fjärde barn och får ärva det mesta så det vore kul med något nytt till henne 🙂

 66. Hej! Skulle vilja vinna denna till min systersons 1-åriga tvillingar. Den ena tvillingen har drabbats av en allvarlig sjukdom som gör att han måste utföra lite träning flera gånger om dagen för att få upp segt slem som annars fastnar i lungorna. Den lilla röda gunghästen hade varit perfekt för honom att få träningen att bli roligare.

 67. Om jag vann skulle jag ge gunghästen till min ena systerdotter, som fyller 1 år idag. Hennes storasyster är 2 år äldre så hon får för det mesta ärva kläder leksaker m.m, så denna kunde bli hennes alldeles egna.
  Kram och tack för en fin blogg!

 68. En sån fin skulle jag så gärna vilja vinna till min lilla hästtokiga kille Valter. Han älskar allt som har med hästar att göra och på lördag ska han äntligen få rida på en riktig häst, när jag ringde och anmälde honom till ridskolan fråga dom vad ”hon” hette… Valter svara jag

 69. Åh en sån fin skulle jag vilja vinna åt vår guddotter Lilly! Hon fyller 2år på Annandag Jul o vi funderar just nu för fullt på vad hon ska få, detta hade varit en perfekt lösning på en av presenterna!!

 70. Jag skulle vilja vinna den så vi har något roligt för min mans barnbarn när de kommer och hälsar på. De bor i Kalix så det är ju mer än 100 mil bort från oss så de flyger ju alltid och då finns det ju inte plats till att packa med så mycket leksaker. Skulle ju även vara världens bästa julklapp och passa så bra eftersom de kommer hit då <3

  / Fia

 71. Prinsessan Madeleine och Christpoher fick en flicka som heter Leonore. I doppresent fick hon ett liten häst.

  Nu är det dags för min närmaste vän, Madeleine och hennes Christofer att döpa deras son Leon. Självfallet borde han oxå få en liten häst i doppresent.

  Nu hålls tummar och tår för vinst så denna saga får ett gott slut 🙂

 72. Hej.
  Tack för en inspirerande blogg. Blir alltid glad när jag ser att du uppdaterat.

  Gunghästen skulle jag vilja ge till min äldsta son, Elias. Han verkligen ÄLSKAR hästar. Så gott som varje dag ber han sin pappa att bygga ett stall (vi bor i radhus i Sthlm). Och när pappan berättar att de inte bara är att bygga ett stall, vänder Elias sig till mig och säger: mamma, vi kan byta ut honom (och pekar på pappan)
  Jag vet att han skulle bli överlycklig om han fick en gunghäst.

  Ha en bra kväll.
  Marie

 73. Jag skulle vilja vinna hästen till min brors-son Arne som är 6 månader gammal och framåt jul skulle kunna börja gunga på den fina hästen. Perfekt julklapp med andra ord och extra roligt att i så fall få skicka den till Finland där lilla Arne bor med sin familj.

 74. Jag vill vinna hästen till minstingen i familjen, lillebror Oskar. Storebror Erik har fått ärva min fina gamla trägunghäst som jag hade så mycket roligt med när jag var liten. Älskar träleksaker, de håller i generationer❤️

 75. Den vill jag såklart vinna till min lilla Tuva❤️ Hon är visserligen bara 9 dagar gammal men efter 3 missfall innan hon blev till är jag lite extra glad att det va just Tuva som ville bo hos oss 🙂

 76. Till världens bästa Ebbe, som efter en tuff period är så värd den! Vi började med en operation av snoppen med stort bandage och mycket, mycket ont med ingen sömn och viktnedgång. Sedan blev det dagisstart med falsk krupp och förkylning. Mycket ledsen pojke och ett blödande mammahjärta

 77. Åhh jag älskar oxå träleksaker! Hoppas på att vinna den fina Rockern till mitt första lilla barnbarn. Han blir 8 månader till julen och jag tycker det skulle bli en perfekt julklapp till honom :). Håller både tummar och tår! Kramar

 78. Åh den skulle jag vilja ge mitt lilla barnbarn som är i antågande om några veckor. Min dotter Amanda hade en fin trähäst när hon var liten som jag alldeles nyss funderade på vart den tagit vägen.

 79. Om jag skulle ha turen på min sida och lyckas vinna skulle jag ge den söta lilla hästen till min gudson och jag vet att deb skulle gå hem hos den hästtokige mamman också

 80. Jag skulle ge den fina gungan till mitt första barn som är beräknat om en dryg vecka (vi har försökt i 7 år så det är verkligen efterlängtat!) vinner jag inte så är det nog att bebisen är frisk och mår bra när den kommer ut.

 81. Åh vilken fin. Jag skulle vilja vinna gunghästen till min systerson. Om två veckor flyttar de in i sin villa (från en tvåa) så äntligen kan han få eget rum. Sixten älskar dessutom djur och skulle nog bli salig över denna 🙂

 82. Den där skulle var den perfekta dop-presenten till min gudson som kommer till värden i slutet av denna månad. Extra kul att den är typiskt svensk då familjen bor i Tyskland.

  Med vänliga hälsningar
  Sara

 83. Jag skulle så gärna vilja vinna denna underbara gunghäst till min dotter som blir 4månader imorgon. Vi ska nämligen flytta till en ny lägenhet nu och hon ska få ett eget rum och jag tror att den här skulle bli super fin där 🙂

 84. Hej!
  Jag har en jobbarkompis som är gravid – en riktigt jobbig graviditet. Sjukskriven sen sex veckor tillbaka. Underverket är beräknat att titta ut strax innan nyår. Jag skulle väldigt gärna vilja ge denna gunghäst till lilla bebisen när den tittar ut.
  Gillar din blogg!

 85. Att vara lillasyster och 7 månader är för det mesta jättemysigt. Men med en Rocker skulle man verkligen kunna glänsa med något som är ens eget och inte kommer från storasysters begagnatavdelning. Fast så klart skulle hon också få prova den.

 86. Skulle vilja vinna så att mina underbara systersöner har lite roliga leksaker hos mig när dom hälsar på. Då kanske dem kommer oftare

 87. Till mitt efterlängtade barnbarn Oliver som kommit från Montenegro för drygt två veckor sedan och är 21 månader. En gunghäst hade varit jätteskoj att överraska honom med

 88. Åååh! Skulle ge den till min lillasyster’s tvillingtjejer som fyller 1 År, i november<3. De har haft ett tufft år bakom sig, så att kunna ge dom denna fina gunghäst skulle kännas bra på alla sätt och vis.

 89. Hej Victoria! Denna skulle jag vilja ge till mina underbara tvillingtjejer som fyllde 1 år i förra veckan. Vi har en liknande ute på gården i plast som uppskattas mycket. Att få ha en hemma skulle de älska!

 90. Otroligt vacker gunghäst! Jag skulle så gärna vilja ge den till vår närmaste grannes dotter. Hon är 2 år, Felicia som hon heter, och för bara någon månad sedan blev hon stolt storasyster till tre små pojkar. Jepp, grannarna fick trillingar och var väldigt små. Killarna kräver enormt mycket tid och uppmärksamhet från föräldrarna och Felicia kommer tyvärr lite i skymundan just nu. Därför skulle jag vilja uppmärksamma henne lite extra med denna fina häst!

 91. Jag skulle vilja vinna den fina hästen till min efterlängtade lilla som tittar ut i februari! Tycker den liknar en dalahäst i utförandet vilket min sambo, dalmas som han är, skulle bli glad över☺

 92. Vi har en son som är 2,5 år och ÄLSKAR gunghästar. Tyvärr har vi ingen hemma, han brukar leka att hans gungstol är en häst.

  I december kommer hans efterlängtade lillasyskon, och jag tror att hon också skulle vilja ha en sån fin gunghäst när hon blir lite större.

  Hälsningar Linnéa och Simeon

 93. Jag skulle ge den fina lilla hästen till min systerdotter. Hon kommer från en hästfamilj men är lite liten för the real deal än. Så en gunghäst skulle passa henne perfekt.

 94. Så underbart söt häst! Vill vinna den till våran lilla dotter som älskar hästar. Som tredje barnet får hon ta över leksaker efter sina tvillingbrorsor. Vore toppen om hon fick en alldeles egen gunghäst!

 95. Skulle jättegärna vinna gunghästen till mina tvillingar 1.5 år. De har inga mor- och farföräldrar som kan skämma bort dem så en liten present från annat håll skulle vara uppskattat.

 96. Vilken underbar gunghäst. 🙂

  Jag vill ge gunghästen till min svägerska och hennes man som väntar sitt första barn. Jag är uppväxt i Dalarna så det skulle kännas personligt att kunna ge en Dalahäst i gungform. 🙂

 97. Åh, älskar träleksaker!
  Jag skulle vilja ge den till min bästa kompis dotter, som kom till världen i september.
  Jag har inga egna barn men känner ändå en sådan kärlek (oro att något ska hända denna underbara människa också) Denna fina häst skulle jag vilja ge henne som hon kan ha och kanske sedan leka tillsammans med mina förhoppningsvis kommande barn!

 98. Jag vill ge denna fina gunghäst till min granne och hennes halvår gamla son. Vi bor i en liten BRF (bara vårt hus med 7 lgh) och denne lille kille är redan tjenis med hela huset och framför allt mina egna döttrar som börjat fungera som barnvakter.

 99. Men vilken fin gunghäst! Jag skulle vilja vinna den till min dotter, som just nu ligger i magen och gottar till sig. Det skulle vara så roligt att få ge henne den i julklapp! Även om hon är för liten då… men men, hon blir ju större 🙂

 100. Så fin!! Jag skulle vilja ge den till min snart 3-åriga systerdotter Signe som blev storasyster för några veckor sedan. Hon har även om det varit roligt att få en lillasyster inte tyckt att det varit jättekul att inte längre få mest uppmärksamhet. Hon hade blivit jätteglad för den!

 101. Åh,finaste gunghästen!Skulle så gärna vilja vinna denna till mitt lilla barnbarn,som bor i Stockholm(60 Mil från mig).På hennes önskelista står just:Gunghäst i trä……tänk om farmor skulle komma med denna,vilken lycka!:)
  Tack för en bra blogg:)
  Kram

 102. Åhh, så söt. Den hade varit perfekt till min grannes lilla flicka som är 5,5 månader. Hon har fått ärva mycket bebissaker från oss, men nu vore det så kul att ge bort något som är nytt.

 103. Åh vad fin! Skulle gärna vilja vinna den till min yngsta son, 15mån idag. Jag o barnens pappa håller tyvärr på att separera, så denna skulle bli kalasfin att ha i minstingens nya rum när vi/jag flyttar snart.
  Håller tummen hårt nu! 🙂

 104. Jag o min man ska bli mormor o morfar när som helst. Våran dotter har varit inne på BB och vänt, nu är hon hemma o vilar lite. Så självklart skulle vi vilja ge denna till vårt efterlängtade barnbarn.

 105. Jag vill vinna denna fina trähäst till min systerdotter och guddotter Elsa som idag är sju månader gammal. Jag studerar till fysioterapeut på universitetet och har tyvärr inte många slantar kvar i slutet av månaden. Men jag vill ge Elsa en riktigt fin julklapp och denna trähäst kommer hon garanterat älska då hon är ett riktigt energiknippe.

 106. Såå fin!! Jag skulle vilja vinna gunghästen till min lilla systerson på sju månader. Jag är ofta barnvakt åt lilla Lucas då min syster pluggar heltid och han är en helt underbar liten kille! Det skulle vara roligt att få ge honom en fin julklapp hans första jul 🙂
  Kram från Malin

 107. Vår yngsta dotter på 5 månader har redan varit med storasyster i stallet flera gånger. Hon tittar storögt på hästarna så jag tror hon skulle gilla att få en egen häst. För att inte tala om mamman, hon skulle bli glad också, älskar genuina, rejäla leksaker!

 108. Jag skulle vilja vinna den till min son på 1 år. Han är en glad och sprallig liten kille som alltid hittar på en massa bus. Han skulle älska denna gunghäst . Så jag skulle önska att han fick den eftersom han är världens finaste lilla kille !

 109. I onsdags morse blev jag farmor till en liten prinsessa, Livia! jag skulle så gärna vilja glädja lilltjejen med denna fina häst. Vet att den även skulle uppskattas av föräldrarna som så långt det är möjligt låter sina barn få växa upp med eko-mat och miljövänliga leksaker. De har även fått mig att tänka till och numera är jag mer medveten om vad jag ”kastar” ner i korgen när jag handlar och vilka material jag väljer.

  Kram och tack för en fin och inspirerande blogg.

 110. Nu håller jag verkligen tummarna på tur i spel 🙂 min dotter som är 1 1/2 år skulle älska den där fina gunghästen! Det bästa som finns för henne är hästar och att gunga så denna vore ju en fullträff att slå in i väntan på tomten.

 111. Vilken oerhört fin gunghäst! Skulle vilja vinna den till min fina systerdotter som bor 100 mil från mig och vars namngivning jag alldeles nyss missade. En sån fin gunghäst till henne skulle nog ge moster bättre samvete 🙂

 112. Vill vinna den fina gunghästen till min kommande son som just nu ligger i magen som väntas titta ut i början på december! Vill ge han allt och lite men leksaker och inredning har fått vänta lite, första barnet = mycket utgifter uppenbarligen!

 113. Det skulle vara helt underbart att vinna den här för att sedan kunna ge bort den till min bästa vän som väntar sitt andra barn nu i januari. hennes första barn dog i magen 2 dagar innan förlossningen förra året så det är ingen lätt graviditet hon går igenom och då skulle det vara så roligt att kunna ge den här till henne för att pigga upp henne lite och för att kunna skämma bort det lilla underverk som snart kommer.

 114. Åh för ett par veckor sedan blev jag faster för tredje gången (min äldsta storebrors första) till världens finaste lilla Teodor. Som 21år och student så vill man ge dom allt världen kan ge men med en studentplånbok som många gånger ekar så hade det varit fantastiskt att få ge honom denna.
  Det hade blivit en julklapp och att vara den som ger sin prins den ”stora” presenten hade värmt mitt hjärta. Kärleken ger man inte i materiella ting och förmodligen blir han mer glad för all snöre och papper men åh vad jag vill kunna ge honom denna!

 115. Åh, så fin! Skulle bli så glad om jag vann den till min älskade brorson och även gudson. Tyvärr kunde jag inte närvara vid hans dop då jag bor i USA och presenten fick då bli något lätt och ”skickbart”. Den fina gunghästen skulle bli en perfekt försenad doppresent till honom.

 116. Men vilken fin gunghäst! Den skulle jag vilja vinna så att min svägerskas son har något riktigt roligt att leka med när de kommer och hälsar på, så roligt lillkillen skulle tycka att det var!

  Tack för en kanonfin blogg:)

 117. Jag skulle vilja vinna den till min son. Just nu använder han nämligen mig och pappan som gunghäst. Det funkade ju bra när han var liten, men ju tyngre han blir, desto jobbigare är det när han hoppar upp och ner på ena mage! Puh! 🙂

 118. Jag skulle vilja vinna den till min barndomsväns dotter. Hon betyder allt för mig och är solstrålen i mitt liv❤️

 119. Å vad jag skulle bli glad om jag vann, då skulle jag ge den till min fina dotter som ligger sjuk i 40 graders feber .
  Hälsningar Caroline

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..