Äckelhärligt var det här :)

DSC_5029

 

Heeej

Hehe jag gillar ju uttryck som äckelgott och liknande och dessa ”exfoliating socks”  från Salvequick jag fått testa beskrivs som äckelhärliga, låter spännande va? Inte så mycket äckelhärligt i första steget kanske, nu har jag bara haft på mig dem medan jag kikade på tv men efter ca 7-10 dagar lär mina slitna semesterfötter flaga som jag vet inte vad – och sen förhoppningsvis vara silkeslena och snygga, som nya!

 

DSC_5031 DSC_5035 DSC_5039

 

 

Inga svåra instruktioner, klipp upp sockorna – stoppa i fötterna och fäst – sätt på ett par vanliga sockor över och passa kanske på att se en film samtidigt. Eller Melodifestivalen som jag gjorde :)

 

DSC_5345

 

Hur de blir får jag visa sen när resultatet är klart. Är ni också sugen på att få sommarfina fötter så finns en rabattkupong på hemsidan, HÄR.

KRAM

 

I samarbete med Salvequick

 

0

11 reaktioner på “Äckelhärligt var det här :)”

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen