Bamses matkasse

IMG_6877.PNG

 

Hej!! 

Mina barn älskar verkligen att vara med och laga mat, dessutom äter de bättre då (eller under tiden hehe) så det är ju verkligen winwin. Nu har jag precis beställt en matkasse vi ska prova – Bamses matkasse från Citygross.

 

Bamses Matkasse innehåller förberedda nyttiga färskvaror, roligt pyssel och 4 supersnabba middagar som barn gillar. De goda enkla recepten baseras bland annat på färskt svenskt kött, säsongens bästa frukt och grönt och en stor andel ekologiska råvaror.

 

Snabblagat med en tvist – De korta snabba recepten är provlagade och anpassade för att falla barn i smaken. För att barnen ska bli delaktiga i köket innehåller recepten en enkel uppgift, lämpad för en minikock. Roligt pyssel medföljer varje vecka och ibland skickar världens starkaste björn med en överraskning!

 

Låter det inte klockrent eller vad? Minikockarna här hemma är väldigt förväntansfulla :) Återkommer med recension när vi fått hem och provlagat!

 

KRAM

 

I samarbete med Citygross

0

1 reaktion på “Bamses matkasse”

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen