EFI Intuition

 

DSC_2030

Godmorgon!

Lite extra tid i badrummet i dag, jag kör både manikyr och pedikyr, inpackning och ansiktsmask. Och renrakade ben.

Rakhyveln innehåller både tvål och lotion i ett, supersmidigt. Rakbladen omges av en hudvårdande raktvål som skummar vid kontakt med vatten. Den innehåller 100 % naturlig Aloe Vera och E-vitamin som förhindrar uttorkning och gör huden len och mjuk.

DSC_2034

Man kan prenumerera så man får refill av rakblad/hudvård i brevlådan med jämna mellanrum (ingen bindningstid) och just nu får ni testa gratis HÄR (ni betalar endast portot 19 kr för ett komplett provpaket)!

DSC_2035
DSC_2042
DSC_2045

KRAM

I samarbete med EFI

  1. Hej Viktoria! Nu var det länge sen jag skrev men jag läser dig varje dag☺
    Så fin du är på klänningen från bubbalroom. Så vacker. Jag beställde också en lång klänning (rosa)
    Oför vi ska till 40 års fest nästa helg. Hoppas den passar. Tänkte fråga vad använder du för bus? Hade gärna varit lite brunare till festen. Nu är jag krikvit,inte så snyggt till rosa klänning,heh.
    Tack Viktoria. Din blogg gör mig glad☺kram Sanna

  2. Önskar: Fler av dina fantastiska recept och färre köperbjudanden. Travesterar Emils pappa då han sa: ”Köpe o köpe” …

    1. Den här bloggen innehåller en mix, det blir ofta fler tips och samarbeten kring löneveckan, är du inte intresserad av de produkterna så får du scrolla eller blunda, precis som man gör i tidningar eller tv där reklam visas. Driver min blogg som mitt företag och kan inte bara jobba gratis, det förstår ni säkert. Väljer dock samarbeten med omsorg och visar bara produkter jag står för och gillar själv som tips till er! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..