I barnens garderober

 

DSC_2616

Hej hej!

Fyllt på med lite nytt i barnens garderober men insåg ju när det regnade i går att de har noll regnkläder som passar. Måste ut på jakt på nätet, shoppar det mesta där faktiskt spar ju så mkt tid och stort utbud. Tog dock en vända i butikerna för nån vecka sen och hittade lite smått och gott. Kunde inte motstå paljettkläningen (HÄR H&M) och Olivia ska på discokalas senare i veckan så det passade ju bra.

DSC_2615
DSC_2618
DSC_2625
DSC_2619

Till killar är det svårare tycker jag. Trist att ha allt enfärgat och avskalat, lite coolt och tufft och busigt ska det ju vara – men jag vet inte det är nåt med de hysteriska plastiga trycken och färgerna i kedjorna jag oftast inte gillar (det finns godbitar som undantag såklart). Satsar hellre på ett par fina men lite dyrare från andra märken per årstid och blandar upp med det enfärgade. Nu är han inte på långa vägar lika kräsen som syrran (eller mig) och han får en hel del tokhysteriskt-mönstrat-färgglatt också såklart 🙂 men överlag så får jag gärna bestämma hans kläder och även lägga fram vad han ska ha på sig. Och allra helst klä på honom också, då får jag ta preciiiis vad jag vill, den lille slöfocken 😉 Och råkar man sätta strumporna ut och in och tröjan bak och fram och klä på honom för små byxor som svajar på tre kvart så säger han inte ett pip – syrran däremot ojojoj. Byxorna kliar, tröjan sitter tajt under ärmarna, sömmarna irriterar, strumporna är för knöliga, jackan för tjock och mössan stickig, finns nog inte ett plagg hon inte beklagar sig över. Som natt & dag mina små.

Köpte lite mönstrade strumpor som ni ser också men de har redan tappat bort sin maka. Tror jag återgår till att enbart köpa storpack med helsvarta, det har varit såå smidigt (särskilt som de har samma storlek).

DSC_2583
DSC_2584
DSC_2587
DSC_2600
DSC_2601
DSC_2603

Beställde ju lite nytt till S från MOLO till skolstarten och oj så han gillar dem!! Kanske världens snyggaste poliströja (såna brukar ju också kunna se ut lite hur som) HÄR (adlink) och skönaste pöstightsen med fickor HÄR (adlink).

DSC_3010
DSC_3013

Nya stövlar är de i alla fall kittade med för det beställde min pappa åt dem från nån sida i England (kap). Lagt tjocka gosiga sulor i från Hunter också. Älskar denna modellen, smalare och nättare i både fot och skaft än ”vanliga”. Förstår inte varför de gör stövlar så himla breda? Var och varannan unge galopperar runt i sina stövlar som om de skulle flyga av vilken sekund som helst (och ofta gör). Vuxna med för den delen 🙂

Nu ska jag bara hitta regnkläder då..

KRAM

LOADING..