EFI Intuition

I samarbete med EFI

 

dsc_8430

 

 

Hej hej

 

Dags för påfyllning av mina rakhyvlar från EFI Intuition. Har ju tipsat om dessa flera ggr förut men de är verkligen superbra! De enda jag använder. Prenumererar man så kommer det hem refillerblad med jämna mellanrum så man aldrig står utan, så smidigt för en glömsk en som jag som alltid upptäcker att saker behöver fyllas på när det redan är för sent :)

 

dsc_8435

 

Man byter blad enkelt genom att trycka på hyvelns sidoknappar – tar bort den använda refillen – klickar fast en ny!

Smidig och skonsam. Rakbladen är omslutna av en hudvårdande raktvål som skummar när den kommer i kontakt med vatten. Milt parfymerad och anpassad för känslig hud. Det medföljer en hållare med sugkoppar så man enkelt kan ha den tillgänglig på väggen (och högt upp från barnen).

 

dsc_8436 dsc_8439 dsc_8444 dsc_8452

 

Vill ni testa ett provpaket så kan ni göra det gratis HÄR (postens avgift 19 kr tillkommer). Sen väljer man om man vill fortsätta som abonnent eller säga upp det. All info hittar ni klart och tydligt på hemsidan.

 

dsc_8464dsc_8443

 

KRAM

 

 

0

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen