Fries before guys

dsc_8650

 

 

Hellooo

 

Hittade så skön tischa med texten Fries before guys. Hehe, kändes lite jag 🙂 Den och den mysiga lurviga jackan och väskan (Gina Tricot) får åka med i packningen. Åker till Barcelona om en stund, vinresa och jobb för Torres, huuur kul. Ingen värmebölja där heller men 18 grader och sol känns lite som jackpot just nu 🙂 Späckat kul schema, borta mindre än 2 dygn men brukar hinna med lika mycket så det känns som en vecka. Älskar att besöka vingårdar och höra mer om hela proceduren, se hur framställningen går till från vinrakna till färdig flaska. Och de som jobbar där brukar verkligen b r i n n a för det de gör och det är alltid så inspirerande att lyssna på någon som gör det. Har ni möjlighet att besöka en vingård någon gång så rekommenderar jag det varmt.

 

dsc_8652
dsc_8656
dsc_8659
dsc_8666

 

Häpp ska stänga väskan och bege mig nu, vi hörs lite senare!

 

KRAM

 

LOADING..