When in Barcelona..


.
Hej hej 

.
Här kommer en liten hälsning från Barcelona. Lämnade ett juligt Arlanda bakom oss. Hann med en jobblunch med Åse och en grym hamburgertallrik på flygplatsen.

.


  .

Landade igår vid 21 (måste slå ett slag för Vuelings Gin & Tonic kit! Vi tog en varsin sådan och började plöja serien The Good Wife – myyys) och hann bokstavligen bara kasta in väskorna på rummet, sen var det dags för middag på en närliggande tapasrestaurang.

.

Älskar det här sättet att äta, sena sena middagar där man plockar med lite av varje och delar på. Favoriter var friterade kronärtskockor med stekt ägg på och cheesecakedesserten som smakade himmelskt! Och Vichy Catalan – gooodaste bubbelvattnet jag vet.

.


.
Nu har vi precis anlänt till Torres vingård så vi får höras mer sen!
KRAM 

  1. Och hur gott?! Har sån tur att jag åker till Barcelona om en vecka. Vad heter denna restaurang? Hur funkar det allmänt att betala med kort? Och vad ska man ha på sig för något i november i Barcelona? Tack för alla tidigare tips också! Ha en fortsatt härlig resa!

    1. Detta var på Torres egen restaurang så jag tror dessvärre inte det är något man kan boka privat. Men har m a s s a goda tips under Barcelona kategorin. Vädret kan svänga mkt så kolla prognosen innan du åker! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..