When in Barcelona..


.
Hej hej 

.
Här kommer en liten hälsning från Barcelona. Lämnade ett juligt Arlanda bakom oss. Hann med en jobblunch med Åse och en grym hamburgertallrik på flygplatsen.

.


  .

Landade igår vid 21 (måste slå ett slag för Vuelings Gin & Tonic kit! Vi tog en varsin sådan och började plöja serien The Good Wife – myyys) och hann bokstavligen bara kasta in väskorna på rummet, sen var det dags för middag på en närliggande tapasrestaurang.

.

Älskar det här sättet att äta, sena sena middagar där man plockar med lite av varje och delar på. Favoriter var friterade kronärtskockor med stekt ägg på och cheesecakedesserten som smakade himmelskt! Och Vichy Catalan – gooodaste bubbelvattnet jag vet.

.


.
Nu har vi precis anlänt till Torres vingård så vi får höras mer sen!
KRAM 

LOADING..