30 % på alla klänningar!

 

dsc_9920

 

 

Hej hej

 

Vilket underbart väder det är i dag. Ett tunt snötäcke ligger på marken hör i Örebro och allt är vitt vitt vitt, solen skiner från klarblå himmel och luften står stilla. Finns det något härligare? Hoppas inte den lilla snön ställer till det med tågtrafiken bara, det brukar ju ha en tendens att göra så ;)

 

dsc_9939

 

 

Jag håller på och packar helgväskan och testar klänningar ur garderoben. Den här söta spetssaken (finns i svart också) kommer från Ellos och finns HÄR (adlink) och just nu har de 30 % rabatt på ALLA klänningar HÄR (adlink). Gäller t.o.m. sön 4/12.

 

 

dsc_9929

 

Återkommer från tåget med ett gott glöggtilltugg så kika in om en stund!

 

KRAM

Print Friendly

6 kommentarer

 1. Karin skriver:

  Hej. Jag undrar varifrån brickan du har dina glöggmuggar på
  Kommer ifrån. Vill så gärna ha den .

 2. Visst var det fint att vakna upp till det vita? Även om det inte är så mycket så gör det iaf mkt för mitt mående, och speciellt när solen lös över Örebro och snön! Fin helg önskar jag dig! KRAM

 3. Emma på berget skriver:

  Du är superfin i de där klänningen. Jag har tittat på just den tidigare och tvekat men blev sugen igen. Vilken storlek har du och upplever du den stor eller liten i storlek? Just den storlek jag tänkt mig var ju förstås Slut!

 4. Lina skriver:

  Fin:) Så härligt med snö, här är det typ världens kallaste dag med storm men ingen snö. Kram och trevlig helg.