Julklappstips?

Hej hej 

.

Sitter på tåget hem och surfar runt. Passar på att ge er ett tips, rabattkod 345449 ger 30% rabatt på dyraste varan – inkl mängder av varumärken och leksaker hos Ellos HÄR (adlink) gäller bara i dag! 

 Här kan man hitta många julklappar.


.

Har inte skrivit någon önskelista till mig själv i år än. Hade bara EN sak på listan och den hittade jag i Göteborg 🙂 Brukar alltid ha en l å n g lista men nu vet jag inte riktigt vad jag önskar mig!? Är i ett sånt där happy place just nu och känner att jag har allt jag vill ha. Micke och jag slopar julklappar i år och lägger undan en peng till en cityweekend på tu man hand istället. Vad önskar ni er?? 

Några få klappar kvar till familjen/släkten kvar men den här veckan är min deadline, sen ska klapparna vara klara så i n g e t stress inför jul. 

Strax framme i Örebro nu. Helgen i Göreborg får ni höra mer om i morgon, i kväll ska jag ligga raklång i soffan med en pizza och inte röra ett finger 🙂 

KRAM

 1. Godkväll!
  Du får gärna tipsa om vad du köper till din lilla kille, har en 6 åring som även fyller år strax. Tycker mest dom önskar sig massa dravel som dom inte leker med!
  Tack för din härliga blogg!
  Kram Jenny

  1. Min lille önskar sig Nerf, skylandes figurer, spiongrejer och avancerade lego. Han är en sån som verkligen pysslar och leker med sakerna. Olivia däremot önskar sig ”dravel” som hamnar i lådorna sen, så det är mycket svårare att köpa något vettigt till henne.

   Kul att du gillar!! kramar

 2. Är också nästan färdig med julklapparna! Så himla skönt. Det som är kvar är något till mig. Önskar mig inget speciellt, men älskar att bli överraskad. Som tur är har min man bra smak o brukar köpa något fint. Hoppas ni haft en riktigt härlig helg i min hemstad, Göteborg. Kram!

 3. Till jul är vi inte så noga med klappar oss vuxna emellan utan vi fokuserar på barnen. Dock fyller jag år nu i veckan och då har jag lite saker på listan. Bl a tofflor, morgonrock, löparklockan och parfym. 🙂

  1. I vår släkt är det bara våra barn som är barn så vi kör julklappar till alla vuxna också. Bra önskelista! kram och grattis i förskott. kram

   1. Tackar tackar! Inte så mycket att fira nu när det bara blir högre och högre siffror på pappret..

    Vi har kört så också, att alla får klappar, men vi är så rasande många nu för tiden att det skulle bli en flera timmar lång klapp-utdelning. På min familjs sida kör vi julklapps-spelet, dvs en symbolisk gåva kring 100 kr som lottas ut.

 4. Vi skippade julklappar för många år sen och lade pengarna i ett nöjeskonto som vi utnyttjar hela året och gör saker tillsammans. Det blir som att köpa tid tillsammans.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..