QUALITYTIME BY BOOKBEAT

Reklam i samarbete med BookBeat

dsc00686

 

 

Godmorgon!

 

Bilder från min sköna vinter-rutin, när jag lämnat barnen på vardagarna pluggar jag in hörlurarna och tar min morgonrunda. Lyssnar just nu på En enda natt och dealen med mig själv är att jag får bara lyssna när jag är ute och går, en liten morot att komma ut och denna är sååå bra så jag längtar efter min runda varje dag! Och blir så mkt piggare efteråt, bara win win.

Bonniers ljudbokstjäns BookBeat känner ni kanske till vid det här laget, HÄR får ni prova en månad fritt (gäller nya kunder) med koden: matplatsen, lyssna så mycket ni vill på de tusentals titlar som finns att välja mellan. Eller läs som e-böcker i mobilen/paddan. Sedan betalar man för en månad i taget och kan när som helst avsluta sin prenumeration, ingen bindningstid.

 

 

dsc00674
dsc00673
dsc00693

 

Från min morgonrunda, riktigt ser hur stan som brer ut sig framför mig vaknar till. Som att bo på landet men ändå inte, det tar mig inte många minuter med bil in till själva city men ändå har vi skogen runt hörnet bokstavligt talat. Nu saknas bara lite snö!

 

Nu har BookBeat även lanserat presentkort så man kan ge bort i julklapp eller present! De finns i valörerna:  1 månad: 169 kr, 3 månader: 449 kr och 6 månader: 849 kr. Ni hittar dem HÄR.

KRAM

LOADING..