Ny bordsskiva i silestone

I samarbete med House of Design

dsc_1123

 

 

Godmorgon!

 

I dag ska jag på julbord med pappa till lunch, såå pepp! Ska bli så hiiiimla gott. Så det blir bara kaffe till frukost i dag, hehe.

Måste visa er mitt nygamla bord. Har ju efterlyst soffbord x antal gånger här i bloggen men inte hittat något jag vill ha till 100 %. Älskar nämligen modellen och storleken på vårt gamla HEMNES från Ikea, men skivan var såå sliten och repad och fläckig (och ritad på hrmf!) och eftersom vi ofta sitter här och äter så ville jag ha något riktigt hållbart. Och vad blev det tillslut? Jo en ny bordsskiva till det befintliga bordet helt enkelt!

 

dsc_1087

 

Skivan kommer från House of Design och är i silestone, Ariel. Vit och svagt marmormönstrad i ljusgrått om ni ser? Men sååå mycket tåligare – vanlig (känslig) marmor passar inte vår familj :))

Valde en 3 cm hög skiva så bordet skulle komma upp ytterligare lite och det blev heeeelt perfekt. (Och 1,5 cm större runtom så den sticker ut lite). Behövde inte fästas för den är tung som tusan och ligger där den ligger :) Tåligt material och sån lyster, älskar hur ljus och annat speglar sig i ytan. Löjligt nöjd!!

 

dsc_1100dsc_1110 dsc_1113 dsc_1119   dsc_1114

 

I samarbete med House of design har jag en rabattkod åt er på just denna sten, ange koden:matplatsen så får ni 25 % rabatt på Silestone Ariel. Maila [email protected] för prisuppgifter och mer info.

 

dsc_1099

 

Kan hända att det blir en chokladpralin eller två till frukostkaffet. Den lilla guldiga har vi (mest barnen..) redan plundrat men köpte en ny från Lindt i går som lät såå himla god med ”dessert-praliner” som tex chokladfondant, maräng, crème brulé mm. Njuter hellre av en pralin då och då under hela december istället för att spara allt till julafton, då orkar man ju ändå bara en bråkdel av allt gott som finns att äta :)

 

dsc_1129 dsc_1132 dsc_1134

 

Ha en fin dag raringar!

KRAM

0

23 reaktioner på “Ny bordsskiva i silestone”

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen