Fridfull morgon

 

dsc_1334

Godmorgon fredag!! 

Hade en så lugn och harmonisk morgon med kidsen så jag är på strålande humör! (Så är det inte alltid kan jag lova, man får tjata tjata tjata på att de ska äta upp frukosten, klä på sig, borsta tänderna, kamma håret, klä på ytterkläder, sluta bråka med varandra – you name it, kommer alltid i väg i sista sekunden med andan i halsen) Gick upp lite extra tidigt också för att hinna duscha och fixa i ordning mig (annars åker jag typ och lämnar barnen i nattlinne ;)) eftersom vi haft hantverkare av olika slag hela hösten som kommer och går om dagarna men det hade jag inte behövt för i går la målaren sista penseldraget och allt är KLART!!! (Vi har byggt en ”takterass” ovanpå carporten och slagit ut en garderob på övervåningen för att bygga utgång till den om det är nån som missat). Blev så himla himla bra!

dsc_1330

Tända ljus och glittrande slingor i hela huset nu, en kopp rykande kaffe och nyhetsmorgon. Och en och annan skumtomte. Har gjort lite nytt julgodis jag ska dela med mig av strax!

dsc_1336

Förövrigt har jag lite namnsdag i dag, heter Anna Victoria (och heter faktiskt egentligen Anna, kallades för det mina första år sen ändrade sig mina föräldrar och började kalla mig Victoria som tilltalsnamn istället, hyfsat förvirrad jag måste varit haha)

KRAM

 1. Grattis på Anna dagen, lite kul att du helt plötsligt fick byta namn 🙂 haha.
  Så spänd på er takterass, gick nämligen i samma tankar som er med att bygga ovanpå garaget men kom aldrig på någon finurlig utgång utan att gå genom dotterns rum…så vi byggde helt enkelt på framsidan istället i somras.Skön fredag till dig! Kram

 2. Grattis på namnsdagen! 🙂 Jag har också namnsdag idag, heter Anna Linda Maria men har tilltalsnamn Linda :). Vad roligt med mer julgodis! Ser fram emot recepten. Kram

 3. Å känner igen de där mornarna, det är samma här:) Alltid skönt när helgen kommer så att man kan ta det lugnt på mornarna! Roligt med fler recept på julgodis! Gör alltid ”dina” Bountybollar numera, mums!

 4. Hej Victoria
  Vill tacka för en fin och inspirerande blogg. Jag är just nu mammaledig med vår tredje son. Under tiden jag varit hemma har jag skaffat med en förträffligt mysig rutin. Efter ibland en lite hetsig morgon med att få iordning och iväg de två stora killarna till skolan, 11 och 7 år gamla får jag den lille att somna första av två sovningar för dagen. Sen gör jag mig en kopp kaffe och sätter mig i soffan med tända ljus. Din blogg är det första jag går in på. Förhoppningsvis finns något nytt inlägg. Om inte tittar jag runt på dina gamla inlägg och hittar inspiration. Mycket i matlagningen. Nu på lördag efter en heldag ute på bandysammandrag blir det ett litet julbord här hemma. Blev sugen efter att jag såg ditt inlägg här om dagen. Till det även lite plock i julig anda som exempelvis baconlindade dadlar, pepparkakor med blåmögelostcreme och så lite sött i form av små lussekatter som blir till semlor och cake-pops med mjuk pepparkaka som jag tänkte doppa i mjölkchoklad. Hoppas det blir gott .
  Åter igen, tack för en fantastisk fin blogg.
  Kram från Kristina

 5. Grattis på namnsdagen!
  Själv heter jag Victoria i andranamn och önskar att mina föräldrar hade gjort samma som dina 😉
  Å andra sidan har jag väl förlikat mig med mitt dubbelnamn nu, men i tonåren gillade jag det inte.
  Va kul med takterass, ser fram emot bilder sen! Önskar dig en härlig helg! Kram

 6. Grattis på namnsdagen! 🙂
  Den lilla slingan på bordet glittrar väldigt vackert?
  Var kan den vara ifrån?
  Kram och trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..