Julklappstips och dagens lucka

I samarbete  med Country Dreams

dsc_1421

 

 

Hej hej

 

Ska snart kila och hämta min minsting sen tar vi h e l g ! Städar och donar och dukar och försöker montera en skärmaskin men det gav jag just upp på och satte mig här att vänta in Micke för assistans. Passar på att visa lite julklappsstips och dagens deal i adventskalendern hos Country Dreams. I dag är nämligen Odd Mollys härliga morgonrockar erbjudandet och ni får 30 % på alla färger! HÄR hittar ni dem.

 

dsc_1424 dsc_1432 dsc_1417

 

Dessutom får ni 20 % på resten av sortimentet (ord pris) med koden MATPLATSEN20, gäller t.o.m söndag.

 

dsc_1408 dsc_1414 dsc_1404 dsc_1405

 

Sköna nätta handskar med snygg gulddetalj (finns HÄR) och ett par glittriga Birkenstock. Sett fler och fler Birkenstocks poppa upp i flödet, de verkar vara på uppgång igen. Jag b o d d e i Birkenstock när jag gick i gymnasiet. Svagt utsvängda Levi´s jeans, svarta Birkenstocks och två t-shirtar (en vit under och en stor färgglad över, gärna Stüssy eller Bomerang eller annat då hippt märke), det var min outfit dagligen ett tag. Finns en uppsjö av tofflor numera men dessa är så h i m l a sköna på foten så jag tror ingen slår dem. Finns HÄR.

Och sen denna ljuvliga sak från Odd Molly med vackra virkade detaljer. Finns HÄR.

 

dsc_1441-2 dsc_1456

 

KRAM

0

5 reaktioner på “Julklappstips och dagens lucka”

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen