Pepparkakans dag och bra rabattkod!

dsc_1321

 

 

Hej hej

 

Fick baka en omgång pepparkakor till. Det är ju pepparkakans dag i dag och jag hade gjort ett gäng små små stjärnor till kvällens dessert (vi får gäster) men det var någon liten blond här som åt upp allihopa. De går på 2 min i ugnen så det är ju snabbt fixat :)

 

dsc_1324 dsc_1326

 

Passar på att slå ett slag från min b ä s t a grytvante!! Tjock och fluffig med bra grepp. Och sååå fin :)

 

dsc_1328 dsc_1329

 

Den är av märket Leilas Generalstore från Ellos och just nu får ni 25 % på Leilas sortimentet HÄR (adlink) med koden 345450, dessutom gäller rabatten på hela köpet på en massa andra varumärken och leksaker HÄR (adlink) fram till 11/12 så passa på att fynda julklappar!

 

KRAM

1

1 reaktion på “Pepparkakans dag och bra rabattkod!”

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen