Alforno

dsc_8379

 

 

Godmorgon!

 

Dags att plocka bort de sista spökena från Halloween och lägga sista handen vid julpyntet. Hade tänkt köpa julgran i dag, hoppas vi hinner med det! Men först traditionsenligt julbord på Stora Hotellet med svärföräldrarna <3

 

dsc_8383
dsc_8385

 

Bland alla julbord och slevande bland kastrullerna i köket är det bra gott med hämtmat i bland. Söndagar brukar vara = pizza hos oss men andra veckodagar äter jag hellre pasta om man ska köpa hämtmat. Ääälskar pasta! Lite för gott 🙂

Mina favoritrecept i arkivet är nog skaldjurspasta (recept HÄR), Delize alla romagnola (recept HÄR), pasta piemontese (recept HÄR) och världens godaste lasagne (recept HÄR). De tycker jag ni ska testa!!

 

DSC_1244

del6

pp1

la7

 

Ha en riktigt skön söndag och 3:e advent!

 

KRAM

 

 

 

LOADING..