Julklappstips, ta 3 betala för 2

I samarbete med iDeal of Sweden

dsc_1710

 

 

 

God förmiddag!

 

Rena rama julaftonen här i dag för jag packade äntligen upp min iPhone 7 jag köpte för ett tag sedan (tack Dialect i Örebro för hjälp och trevlig service, där fick jag äntligen tag i en plus i guld!!).

Jag och ny teknik.. När jag köpte min Mac Book så låg den i sin kartong i ett år innan jag kom till skott att öppna den, så att denna bara legat en månad är lite av rekord för mig 🙂 (blir så frustrerad när saker inte funkar som de brukar när jag är beroende av dem så jag drar mig in i det längsta)

 

dsc_1713

 

En ny telefon behöver nytt skal, favoriten Ocean Marble åkte på direkt. Ska sätta på skyddsglas också (det har räddat min gamla från många olyckor).

 

dsc_1711
dsc_1718
dsc_1721

 

 

Bästa julklappstipset – ta 3 betala för 2 på hela iDeals sortiment, HÄR hittar ni erbjudandet.

Blanda som ni vill, skal, fodral, tillbehör. De är såå himla fina!! Och bra, magnetiska och kompatibla med varandra. Har alltid magnetskal på telefonen och klickar fast den i fodralet där jag har mina kontokort mm. Smidigaste ever!

 

dsc_1727
dsc_1724

 

Tycker det Matte Black var så snyggt också, och Carrara Gold. Hur fina!! Och ett knallrosa skulle jag vilja ha. Och svart marmor. Och ett grönt. 🙂

 

dsc_1730
dsc_1734
dsc_1715

 

Finns alla möjliga tillbehör och mönster, HÄR hittar ni hela sortimentet.

 

KRAM

    1. Nej tyvärr, tiden räcker inte till just nu! Skulle behöva några extra timmar på dygnet 🙂 Ha det så kul!! kram

  1. Är du nöjd med mobilen? Ser ut att vara en iPhone 7 plus? Har funderat på den större storleken men är osäker på om den blir för stor och klumpig. Hur upplever du storleken?

    / Ella

    1. Öppnade den precis så vet inte än 🙂 men den är likadant som min iPhone 6 plus jag haft tidigare och den älskar jag!! Perfekt storlek, skulle inte vilja ha mindre! Kram

  2. Haha känner igen mig så väl:-)). Samma här om jag köper nåt nytt i teknikväg. Det ligger i kartongen lääänge eller tills det gamla inte funkar längre så jag måste byta. Håller fast vid det gamla som man kan och är invant.
    Hatar dessutom nya grejer man inte kan och får bryt av att jag är så oteknisk och ointresserad av allt sånt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..