Daim rocks med saltlakrits

dsc_1816

 

 

Hej hej

 

Är ni klara med julgodiset? Man kan ju aldrig få för många varianter!! Här kommer en buuuusenkel som ni svänger i hop på ett kick. Hade med mig dessa till knytisen med grannarna i går (och ost & basilikahjärtan, de ska ni också få recept på strax).

 

Daim rocks med saltlakrits

200 g mjölkchoklad Daim saltlakrits
3 dl cornflakes

Smält chokladen över vattenbad. Krossa cornflakesen lätt. Blanda samman allt och klicka ut på pakplåtspapper. Låt stelna i kylen.

 

dsc_1817 dsc_1821 dsc_2645 dsc_2646

 

Mums!!

 

KRAM

0

5 reaktioner på “Daim rocks med saltlakrits”

 • Helene skriver:

  Mysigt att få känna allas julstämning och fixande. Vi har inte gjort en enda godis, ingen äter ju något med socker hos oss, så trist men ingen idé att lägga energi på det. Jag kan inte pga tidigare kraftig övervikt, bara att gilla läget och vara glad över att jag är frisk. Däremot har jag gjort en del dadelbollar som jag brukar men det är ju också sött så blir bara någon enstaka. Svårt att hitta roliga efterrätter och plock utan socker faktiskt. Däremot vår kalkon blir grym tror jag, aldrig gjort så god stuffing som nu, har övat många år, tar tid att hitta balansen i smakerna. Sen blir det ju god sås och sötpotatis till det. Mums.
  God Jul!

 • Petra skriver:

  Hej! Hur många godisbitar fick du ut på den satsen? :-)

 • Carro skriver:

  Åh, måste testa dessa! Är helt såld på den ”vanliga” varianten av daim rocks, men älskar man saltlakrits kan detta inte vara fel.

  Passar på att tacka för din julspellista på Spotify också. Har hållit mig sällskap i köket när jag har bakat julgodis. Så mysigt!

  Julkramar till dig! ♥

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen