Christmas Night

Hej hej i farten från mobilen..
Full rulle här i dag, sista rycket. Barnen är lediga och hemma med mig så jag har två assistenter som hjälp (eller stjälp, jag vet inte riktigt..) :-) Hunnit koka knäck och ischoklad idag och nu ska jag göra kola. Vanlig hederlig chokladkola är mitt absolut godaste julgodis. Men har några andra godingar jag ska tipsa er om om en stund oxå. 

I går var vi och såg Magnus Carlson och Jessica Andersson i årets uppsättning av Christmas Night. Sååå himla duktiga som vanligt och årets var nog den hittills bästa! Magnus röst är = julstämning, riktigt ryser.


Stort tack! <3 

När jag kom hem var jag ju tvungen att se ”Bachelor – efter sista rosen”, vilket drama!! Ska bli väldigt spännande att se avslutningen i kväll. 

Återkommer med lite recept när jag hinner öppna datorn. 

KRAM

LOADING..