Christmas Night

Hej hej i farten från mobilen..
Full rulle här i dag, sista rycket. Barnen är lediga och hemma med mig så jag har två assistenter som hjälp (eller stjälp, jag vet inte riktigt..) :-) Hunnit koka knäck och ischoklad idag och nu ska jag göra kola. Vanlig hederlig chokladkola är mitt absolut godaste julgodis. Men har några andra godingar jag ska tipsa er om om en stund oxå. 

I går var vi och såg Magnus Carlson och Jessica Andersson i årets uppsättning av Christmas Night. Sååå himla duktiga som vanligt och årets var nog den hittills bästa! Magnus röst är = julstämning, riktigt ryser.

Stort tack! <3 

När jag kom hem var jag ju tvungen att se ”Bachelor – efter sista rosen”, vilket drama!! Ska bli väldigt spännande att se avslutningen i kväll. 

Återkommer med lite recept när jag hinner öppna datorn. 

KRAM

Print Friendly

4 kommentarer

 1. Cazi skriver:

  Jag har precis kommit hem efter att ha sett Christmas Night här i Stockholm! Sååå fint de sjöng, underbara människor är vad dom är! Och roliga var de också! 😊

 2. Annika skriver:

  Hej! Vill önska dig en God Jul. Som alltid späckat med goda recept, tips och idéer på alla möjliga plan här hos dig. Ser med glädje fram mot ett till år här hos dig. Tusen tack!
  Kram Annika

 3. Tycker som du att årets Christmas Night var toppen.
  Magnus och Jessica BÄST!
  fina bilder.
  Kram Titti