Dan före doppardan

 

dsc_2848

Godmooorgon

I dag ska jag njuta till max, vi är lediga, alla klappar är inköpta, bingolotterna ligger här och väntar på uppesittarkvällen och humrarna likaså. Ska se en mysig julfilm mitt på blanka dan, griljera skinkan och förbereda maten till julbordet (vi har knytis). Micke kommer hem vid lunch och har lovat byta vatten i poolen så vi kan bada (det tror jag dock när jag ser det) och sen ska vi bara lyssna på julmusik, dricka Champagne (förhoppningsvis i poolen då ;)) och slå in de sista klapparna. Hänga upp julstrumporna och städa undan. Skönt att vara i fas för ovanlighetens skull! Kan ha att göra med att jag trodde det var fredag i går och sprang runt som en yr höna och dukade och hade mig.

dsc_2846
dsc_2852

Pep förbi förskolan med en liten julhälsning till pedagogerna. Glögg & godis och varsin guldtomte (ängel? gumma?) som Sebbe hade pysslat själv. <3

Nu ska vi se näst sista avsnittet av årets supermysiga julkalender här (nån mer än jag som böööölade i går??). Happy friday på er raringar!

KRAM

 1. Ja såna här dagar önskar jag att jag inte jobbade såklart men man får turas om och i år är det inte min tur. Kommer förhoppningsvis hem till middagen som hos oss blir plockbricka. Vi köper ju inte julklappar så klara har vi varit länge nu skulle jag bara vilja vara lite ledig med men i år är det bara som en vanlig helg. Blir några extra dagar runt trettonhelgen i stället. Hoppas du får en skön dag.

 2. Hej!
  Vilken mysig dag ni har framför er. Jag har lite fix kvar men ikväll tänker jag oxå bara slappa framför uppesittarkväll.

  Vad äter ni så här dan före dan på kvällen? Vi ska va hos oss o fira jul i år så imorgon blir det all god julmat. Men ikväll? Skinkmacka såkart men det brukar bli så sent.

  Tacksam för tips!

  Ha en bra dag…

  1. Alltid hummer och champagne!! 🙂 Julmat får vi nog av i morgon. (Men frukosten bestod av vörtlimpa med julskinka, som varenda dag i december :)) kram

 3. Åh, det låter som du har en fin dag framför dig!
  Jag var uppe sent igår, slog in alla paket, tog sin lilla tid. Idag ska vi gå och köpa gravad lax på rökeriet, köra en sista städ och plockrunda och kanske nåt julgodis?
  Solen skiner, gräset är grönt och +8 grader. Inte så mycket till julstämning utomhus men skönt att mest få ”mingla” runt hemma idag och göra det sista i lugn och ro.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..