Smyger in ett reatips

I samarbete med Country Dreams

dsc_2904

 

 

Hej hej 

 

Barnen ligger nerbäddade bland kuddar och täcken framför tv:n och avverkar julfilmer på löpande band och är s a m s, nästan så jag tror tomten kom tidigt i år :) Jag har just ätit min femtioelfte julskinkemacka den här julen och provar lite reaplagg. Country dreams börjar nämligen sin rea nu, HÄR hittar ni alla dessa godbitar och mycket mer.

 

dsc_2889 dsc_2875 dsc_2877

 

 

Här har jag en ljuvlig sidenblus, finns HÄR, mjuka finbyxor HÄR, stövletter HÄR, en helt fantastisk mörkgrön klänning med cape HÄR, mjukaste bagen i guld från DAY HÄR och en långkappa jag känner mig så tjusig i så klockorna stannar, HÄR.  Allt på rea nu!

 

dsc_2939 dsc_2927 dsc_2938 dsc_2993 dsc_2995 dsc_2974  dsc_2943

 

(Den här butiken har varit min favorit i många många år, långt innan vi inledde ett samarbete, de har allt! Mina favoritmärken och allt från fest till vardag, presenter och accessoarer, snabb frakt och trevlig service.)

Nu tycker jag att jag hör Micke svänga in på uppfarten så nu ska jag sno bilen och ta en sista tur till mataffären och posten innan glöggen korkas upp och vi tar h e l g !

 

dsc_2948

 

KRAM

0

4 reaktioner på “Smyger in ett reatips”

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen