Mellandagarna som försvann

dsc_3182

 

 

Hej hej

 

En timma kvar att slå ihjäl i bilen (det tar ca 5 h att åka dörr till dörr). Vi har varit lediga hela familjen i mellandagarna, sovit länge, ätit gott, sett en massa filmer och bara latat oss tror jag. Minns knappt? Haha. Dagarna bara gick. I går var vi och såg Sing på bio, såå bra. Grät en skvätt som vanligt, tecknade familjefilmer är nästan värst. Men se den, verkligen bra! Just ja, vi tog sprutor del 2 inför Afrika-resan också. Sebbe skrek nog bara hysteriskt 20 min innan sprutan den här gången.. (stackarn!) och Micke svimmade inte. Så på det hela taget gick det väl ganska bra :) Sen skulle vi på middag hos Mickes kusin och barnen hann knappt börja leka med sysslingarna och vi äta en halv tallrik av den medhavda indiska hämtmaten sen kräktes värdinnan så det var bara att packa i hop och åka hem och sanera oss och hoppas på det bästa. Än så länge är ingen magsjuk här, puh :)

 

dsc_3200 dsc_3204

 

I veckan var vi ute och åt med bästa grannarna W också. Först en invigningsdrink i deras nya soffa sen åkte vi till Brassieriet och åt och drack gott. Chevre chaud till förrätt (blivit galen i varm getost på sistone!), ryggbiff med pommes och bea (det är jag alltid galen i) och en mix av desserter (bla en helt perfekt crème brulé.)

 

dsc_3209 dsc_3211 dsc_3213 dsc_3214 dsc_3216 dsc_3217 dsc_3223 dsc_3220

Manliga koppar till de manliga i sällskapet :)

 

dsc_3184dsc_3195

 

KRAM

0

14 reaktioner på “Mellandagarna som försvann”

 • Madeleine skriver:

  Klänningen var så fin och jag skulle så gärna vilja ha en likadan. För att få veta om den finns i någon butik, så behöver hm kundtjänst artikelnummer som står på tvättlappen. Är det möjligt att få dessa nummer? Tack på förhand och hoppas du har en fin dag!

 • Sara skriver:

  Klänningen var super fin. Hittar den inte på nätet dock..Denna vårens kollektion?

 • Linda skriver:

  Hej,
  Finns den klänningen i hm butik nu? Jag kan inte hitta den på nätet.
  Tack för en fin blogg.
  Med vänlig hälsning, Linda

 • Jeanette skriver:

  Det verkar som ni har så många bra restauranger arr välja mellan i Örebro!? Härligt! Kram & Gott Nytt År! Och förresten på tal om NY, vart blir ditt inlägg av om senaste resan dit?!😳😊

  • Victoria Riis skriver:

   Faktiskt, det var kommit många senaste åren! NY kommer när jag har tid och inspo :-) (vill göra det ordentligt) kram

 • Sara skriver:

  Du äter gott o dricker gott o unnar dig verkligen. Trots det har du en figur att dö för o en hud som strålar! HOW IS THAT POSSIBLE???? 😂 Här ballar både figuren o hyn ur om jag endast TÄNKER på en Creme Brulee… Är det bara bra gener?
  Hur som helst: allt gott till dig o de dina inför det nya året!
  KRAM

  • Victoria Riis skriver:

   Haha äsch jag ser ut som 7 svåra år lika ofta, visar det inte i bloggen bara. ;-) Äter allt men med måtta och skär ner på kolhydrater där det går, det funkar för mig! kram

 • Anna Karlsson skriver:

  Håller tummarna att ni klarar er från magsjukan✊🏼 Här blir det nyår hemma med plankstek o pannacotta. Sen åker vi till lalandia och myser. Gott nytt år!
  Kram o tack för detta året💕

 • Matikvadrat.se skriver:

  Brasseriets crème brulée är verkligen supergod! Vi såg Sing på Annandagen, en riktigt fin historia och bra musik :)

  Gott nytt år!

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen